Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Mama, ce vartej are Ema! Se vede asa de bine.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Neata

imi pare rau tare de bolnaviori! Emmi favorita mea, mititica, toata e rosiuta, o sa treaca, e mai bine cand sunt mici...

Adinush bine a zis cine a zis ca bbelina ta e star de cinema. Parca face reclama la tricouri portocalii! Si ce zambet, te topesti...

Sraluca ce ochi are fitu, ptiuuu sa nu-l deochi!

Lore sper ca voi o s fiti bine si nu or sa se extinda...

Aelita - security number sunt ultimele 3 cifre de pe dosul cardului, unde e semnatura ta!

Eu am dat gata examenele, sunt in vacanta! pana luni pe 2 iulie cand plec la servici

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

aelita, asta cu racitul "jos" si pe mine ma seaca... eu cand aud pe careva cu "am racit jos" intreb "cat de jos?" sau zic "la stangul sau la dreptul? ca mai jos de-atat nu se poate!"

monu, e posibil sa fi facut de la caldura, cica bebeii vara pe calduri mari fac asa-numita "febra de sete". Remediul este hidratarea cat despre "dermatita atopica", am mai zis eu, asta e diagnostic din ala pus cand doftoru' nu stie ce diagnostic sa puna

cristiana, incearca sa-i fierbi un morcov, sa-l pasezi si sa-l pui (nu tot, un pic din el) in laptele cu cereale, sa inteleaga intai cum e cu gustul nou... a mea nu vrea borcanele nici taiata, dar ce-i "gatesc" eu mananca. Intai am amestecat cu lapte (bine, din alte ratiuni, adica a mea mananca putin si nu-i inlocuiesc o masa cu legume, ci o completez cu legume), pe urma am dat si morcov pasat simplu. Asta la inceput, acum mananca toate legumele si cu lapte, si fara, si cu cereale, si fara. Dar continua sa refuze borcanelele.

misha, mercic inseamna ca il cumpar si eu.

fetelor, a propos de boalele copilariei, las' ca-i mai bine acuma cand nu stiu sa se scarpine, eu am facut una singura din boalele astea, adica varicela, si ma tinea mama legata de maini sa nu ma scarpin... era groaznic, eram deja marisoara, aveam 7 ani... dar alte boli ale copilariei nu am facut, nimic, niciuna... dupa care la 18 ani am lucrat intr-o gradinita si veneau aia micii cu de toate, de la pojar la oreion si scarlatina, n-am luat nimic, niciodata, si sperasem atunci sa le fac naibii si eu sa scap de ele, dar nimic. Si acuma ma gandesc cu groaza ca poate se pricopseste fi-mea cu vreuna cand oi da-o la gradinita sau la scoala si ma trezesc ca o fac si eu acuma, la batranete... si cica la adulti se manifesta naspa. Sau, e varianta a doua, varianta fericita si destul de posibila, sa am un fel de imunitate naturala (poate genetica, nici mama n-a facut decat varicela) si sa aiba si fi-mea la fel, si sa nu le facem in veci, ca tare bine ar fi.

Catalina, am zis si ieri, viermisorii se fac de la mancat fructe si legume nespalate, de la bagat in gura maini nespalate, de la mangaiat animale si nespalat pe maini si pe urma bagat mainile in gura etc. etc. Nu stiu sa se ia de pe pahar... ar fi insemnat ca tot liceul sa ma fi umplut de viermi, la cum beam unii dupa altii si la baierame si la crasma, in orele de chiul, cand imparteam toti o "nesscola".

adinush, cred ca merge sa asculti aia cu "locuinta mea de vara / e la tzara / acolo era sa mor..." mamaaaaa, dar au piscat-o de-au innebunit-o, acuma am vazut si eu poza... brrr!!! Cred ca ii linsam, nu-i balacaream... si cumparam un sac de DDT si inainte sa plec puneam o bomba sub sacul ala, sa se imprastie bine peste tot... naspaaaa!!!

misha, asa face a mea cu biberonul, o apuca scremutul in timpul meselor, si atunci nu mai vrea sa continue sa haleasca - exact asa face, parca s-ar screme, se arcuieste, se intoarce, intoarce capul de j'de ori si in final cârâie ca nu mai vrea si pace buna. Nu cred ca scremetele sunt de la gingii... eu banui ca tot in burticica e ceva... eh, or creste si le-o trece.

fetile... revin la pojarel, sa-mi ziceti daca fac si bebeii care s-au intalnit cu emmi, ca jur ca vin in vizita, imi calc pe lene si vin, sa faca si a mea sa scapam de-o grija! Nu moare nimeni din 3 zile de bube pe care nici n-o sa si le aminteasca, nu? am vazut-o pe emmi, pai alea-s bubizulici, nu pare prea afectata de ele, deci - din fericire - chiar e o boala usor de dus!

alinuk, da, manca bine fi-mea ieri! Si am fost si la bere in nocturna, la o crasma in parcul Carol. Zau ca daca azi face mofturi te sun!

Cata, si a mea doarme cu fatza-n cearshaf, asa ca i-am dat unul subtire si poa' sa respire prin el.

misha, tare de tot faza cu ma-ma a mea zice bu-bu si buo-buo (si de aia am inceput sa-i zic "bubu mic" in loc de gârgâre) si acum vad ca experimenteaza cu un soi de "prrru"

lore, nasol, pai in felul asta stai ca mine, toata ziua hranesti gupilu'!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Liuda m-am gandit la tine sa stii, tare imi pare rau ca nu mananca Diana. Si a mea face greva in ultima vreme, ii bag in gura si sta cu gura deschisa ca un peste, se stramba etc! Si nici lapte mai mult de 100, suc daca ii dau - kk! Cam brusca greva, a mea manca asa de bine...Sunt putin ingrijorata...

www.dropshots.com/day.php?userid=309787&cdate=20070617&ctime=085406" target="_blank">Asa face cand (nu) mananca. Pierd asa ore intregi toata ziua...

la fete

Poze botez

Mergi la inceput

Messutzo poate ca ai facut si alte boli, dar fara sa stii, pentru ca in forma usoara apar doar 1-2 bubite si un pic de febra care se poate confunda usor cu o raceala, dar organismul lucreaza si capata imunitate. Eu nu stiam ca am facut varsat de vant (si nici mama), dar l-am facut cu siguranta pentru ca sunt imuna. Sper din toata inima sa fie asa. Am o cunostinta care a suferit de zona zoster la 55 de ani(boala produsa de virusul varsatului de vant la batranete) si e foarte rau, te incapaciteaza complet, o durea spatele, plus febra, era intepenita de nu se putea misca, 2 saptamani a stat in pat. la Arianna

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hihi lore ne-ai vazut vartejul. mai nu te alarma aiurea, la voi sigur sunt de la caldura. gandeste-te ca la noi a demarat cu febra peste 38 si apoi au aparut petele care intr-o zi s-au intins pe tot corpul. pupam virtual baietzelul cu bubitze.

ivona si vacanta placuta!

messa
ai dreptare, emmi nuse resimte decat ca doarme putintel mai mult ceea ce oricum e ok. in rest e toata un zambet. te invitam pe la noi daca vrei sa va imburbunatzi.

ivona ella a intrat la cura de slabire de pe-acu'? uffff si emmi mai face asa dar doar la legume. la fructe chitzaie cand nu ma misc cu talent, nici nu inghite bine si deja e cu guritza deschisa.

Mergi la inceput

Messa, ma gandesc ca poate avansand cu diversificarea va papa mai putin. M-am obisnuit cu programul, nu-i bai... Mai nasol e la masa din timpul noptii, ca se trezeste ori la 3, ori la 4, ori la 5, si normal ca eu nu mai adorm la loc asa de repede si mai pierd vreo ora chinuindu-ma sa adorm... Sper sa renunte la masa asta...

Ivona, ce grasunica mica ai! Si e pletoasa. obrajorii bucalati.

Poze mami aici

Mergi la inceput

Multumim frumos Marina si Lore!

Azi avem musafiri, ma duc sa mai dreg prin casa.

la fete

Poze botez

Mergi la inceput

Sa va zic ce face fi-meu...
A inceput de cateva zile sa-si duca picioarele la gurita si cum da de degetele mari, mai, face o mutrita de zici ca i-ar mirosi picioarele de numa... Se instramba rau... E asa haios...

Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ivona, ce istucan mic ai si tu... parca e fi-mea cand n-are chef de mancat, adica are chef de orice, numa' de mancat, nu!

marina, cica nu mai e contagioasa odata aparuta eruptia

lore, las' ca-i mai bine sa mance mult! Ca dupa aia stai ca mine sa numeri mililitri.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput