Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai santem vii, morocanosi, suparaciosi ca vrem muulltttaaa atentie, daca se poate toata, sa nu se mai pisa mami, sa nu mai manance, sa stea doar la fata in cap...
bai am mancat... adica fata ca eu am mancat cirese si mie foame, scriu si ma duc sa caut in frigi....
am mancat cereale... mama lor ca doar astea vad ca ii plac a prins gustul de dulce, in laptic de 150 si sucuri, ceaiuri... poate isi revinde daca nu - sa nu moara de foame e telul meu in viata, nu sa se ingrase, nu sa manance bine, mult si des, ci doar sa nu moara de foame....

daconst e cald rau in Romania

bai plec maine la mare, o fi bine, nui poate prinde la aer de mare si mananca sa se faca ca Bila ralucai... poate se ia de la el...

eu parca mi-am mai revenit dupa ce m-am plimbat prin metro... acum asteptam baia,
am plecat ca urlaaa dupa masa!!!

misha - copilul meu a trecut prin toate felurile de lapte... nimic nu-i place, ce lapte, nu e bun lapte, e bun papa de om mare, dar a facut greva 24 de ore, sper ca de calduri...

Catalinooo da cu cine lasi bebica fetita daca pleci la munca? Cu mama? fata dar sa stii ca ajuta (cel putin pentru mine) plecatul din casa... ca altfel ma duc cu capul...

pupici ca zbiara ca parca ar vrea tzatza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nu cred ca Antonia are varicela.Sper! Ea are bubite rosii pe mana la incheieturi. Nu are pe corp. Si sunt de la caldura ca am din pacate o experienat indelungata cu Alexia. Care si ea e buboasa. Cica au dermatita atopica.
Daca o mai tine mult caldura asta nu stiu ce sa ma fac. E groaznic! Asta mica a inceput sa nu mai manance, noaptea sunt agitate, afara nu putem sta prea mult, in casa e sauna.... Offf

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sa incep cu ce e mai important: am fost la dr si emmi are pojarel. deci nu pojar ci pojarel, ad forma cea mai usoara. azi a erupt si cica tine 3 zile.

catalina multumim lui DD ca nu ne-am intalnit ca sa nu-i facem un cadou nedorit si lui mateiashu'

ma apuc de citit si mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Fetele intrati sa vedeti cum doarme Bila al meu. E d-ala de la circ, cum ii cheama, care se baga in geamantane

MARINA de unde frate pojarel?Cum se manifesta?
Ma puneti pe ganduri fetele. Auzi varicela, pojarel, valeuuu. Noi nu vrem d-astea. Noi vrem sa fim sanatosi.

Chiar Liuda ai incercat sa ii dai sa bea direct fara tetina. Poate o dor dintii. Ca si Bila mai afc figuri. Acum a fript tot biberonul dar ieri a facut fitze : un pic cu tetina, un pic baut normal si un pic ramas in bine.

Hai va pup.

sraluca www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vaaaaaaai,marinar!!!
cum asaasa???????
ce se intampla de au pojar asa mici??????

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

Fetelor, pai daca voi furati mancarea de la gura copiilor (biscuitii cu mar), pai ce mai vreti sa manance bietii pitici?

cristina mamica de David (21.12.2006)

lasa ca fac portie dubla!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete nu stiu pt ca nu a intrat in contact cu alti copii, dar se ia din aer, se transmite asa...fal-fal . v-am zis ca de dimineata avea bubite numai pe fata si pe gat si am crezut ca e de la caldura dar s-au intins, e spatele pliiiiiin. a zis dr ca pt asta nu se face tratament, nu o mananca si ea chiar nu are nici o pr, a mancat ca de o bicei, a dormit tot asa. aaaa, febra facuta luni cam tot de la asta a aparut, dar azi a erupt. asta e!

va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Pentru DANA si AELITA:

- da am parcare si e si pazita de paznicii nostrii (asta daca nu dorm noaptea ca inca nu sunt convinsa);Oricum eu sunt de 2 ani si nu s-a furat niciodata nimic din masini.
- e curat dar e cam .... oricum nu se compara cu camerele de hotel de pe la voi. Acolo poti sa iti iei micul dejun pe jos, cel putin in germania. Dar in schimb locul e minunat, inclusiv la casutele alea care baie comuna, in schimb au niste curti minunate.
- nu am restaurant dar sunt atatea in zona ca nu e o problema;
- si pt voi pot sa va pun la dispozitie o bucatarie

sraluca www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARINA, multa sanatate la Emmi, sa scapati repede! Ce facem, a dat David tonul si acum ii apuca pe toti bebeii cate ceva?

MONU, mai bine sa nu fie, pe caldurile astea. Oricum, cand am discutat cu doctorita simptomele lui David primul lucru care m-a intrebat e daca au aparut bube pe pielea paroasa a capului.

SRALUCA, mai zi fata draga, ca azi maine imi ambalez copilul si vin si eu!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

pai eu nu vreau sa va incant prea tare ca nu e super lux. Adica eu nu stiu daca as sta. Dar poate ca da ca arata bine pe dinafara. La interior e cam naspa. Si nu avem patuturi pt bebe. O lipsa, uite acum am realizat .
Ma duc sa ma culc, va mai povestesc maine.

poze de la mare

Mergi la inceput