Atentie! Vine canicula!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anky tu nu esti tot in Olanda? Ca eu am fost ieri la plaja la Marea Nordului, cu fiica-mea si a fost superb. Nu canicula dar un soare frumos...ne-am si bronzat.

Acum iar ma pregatesc sa ma duc, de data asta singura ca fii-mea e la cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Da si aici au fost 24 de grade, eu prefer asa decat caldurile alea ingrozitoare de 36-38 de grade care in Olanda se simt intreit din cauza de umezeala, in Romania nu aveam nici o problema, clima fiind uscata.

mary si cei doi banditi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Pentru mine 24 de grade nu inseamna o temperatura optima pentru a face plaja iar pina acum au fost tot ploi si furtuni.Nici copiii mei nu se pot balaci afara in voie.Eu prefer temperaturile tropicale.
Nu imi place deloc vremea aici,ma deprima total..

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Tare greu este cu zapuseala asta... Cel mic este nervos, eu ma simt obosita, epuizata, simt ca pic...Si suntem doar la inceput,cum vom rezista toata vara?!
In 2003 a fost o vara sufocanta, incepand chiar de pe 7 mai ....iar eu cu burta mare, "savurand"pana in momentul nasterii-30 august ,ultimul strop de canicula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Wooooooow,pai 24 de grade e temperatura ideala,zau.....
Ia mai puneti inca vreo 15,si incercati sa vedeti cum e....

Cat despre piscine......sunt goale strandurile,se pare ca le-a mai venit romanilor mintea la cap si stau in casa pe canicula.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by anky

Pentru mine 24 de grade nu inseamna o temperatura optima pentru a face plaja iar pina acum au fost tot ploi si furtuni.Nici copiii mei nu se pot balaci afara in voie.Eu prefer temperaturile tropicale.
Nu imi place deloc vremea aici,ma deprima total..

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Asa si eu. La 24 de grade ma gindesc daca sa trec la mineca scurta...
Cind ne-am mutat aici am mers la cina cu niste texani intr-o seara, era chiar pe la inceput. El isi suna sotia si-i spune sa ia o jacheta ca era cam racoare. Erau cam asa, la 24 de grade. Atunci am ris, dar acum si mie mi se pare ca la 24 de grade nu e cald.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

http://www.gandul.info/armata-romana-infranta-canicula.html?3927;351157

Ma gandesc ca sunt norocoasa ca am toate conditiile la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu ma simt super la temperaturile astea!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Mie mi se pare ca se exagereaza.

Pe toate posturile la stirile de dimineata nu auzi decat chestii gen "Romania amenintata de canicula", "seceta pune satpanire pe tara noastra", "Romania sub canicula", etc. si niste tipi dusi cu capul care vin si repeta zi de zi cum sa ne luam palarie de soare, sa bem lichide, sa nu circulam pe-afara, apoi dau niste imagini cu tarani cu sosete rupe la munca campului si le iau interviu "ca ve faceti pe canicula asta" sau "de ce nu stati la umbra". Zici ca este prima vara pe care o traim in viata noastra si trebuie sa fim pregatiti temeinic pentru ea.

Nu mi se pare ca anul acesta temperaturile au fost mult mai ridicate decat in alti ani si nu vad de ce atata panica pe tema asta. Termometrul de la masina mea (neagra) nu a sarit in nici o zi de 35 de grade C. Si eu stau la Ploiesti, deci nu la munte.

Dar, desigur, seceta si canicula sunt subiecte de stiri care nu costa nimic. Daca anul trecut nu vedeam la stiri decat "Romania sub ape" sau "Furia apelor cuprinde tara" anul acesta trebuie sa se faca rating cu noul subiect de senzatie:
CANICULA IN TOIUL VERII !!!

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Da,nush ce pazeste CNA-ul ar trebui sa le impuna niste limite,sa nu mai semene panica printre oameni.
E adevart,nici mie nu mi s-a parut ca anul trecut,insa sa ne gandim ca este abia iunie.
Poate vor ajunge si pe la 40 si ceva,ca anul trecut,dar in iulie,incolo,atunci ce vor mai face astia din mass-media?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput