Atentie! Vine canicula!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

Mi-e groaza sa ma mai uit la prognoza, m-a saturat de stiri cu temperaturi apocaliptice... vreau sa stiu cat mai dureaza ca simt ca moor...
Nu pot sa dorm, nu pot sa mananc, simt ca fierb in suc propriu.

Asta in weekend ca la serviciu di fericire am aer cond.. Si vorba cuiva..n-are rost sa achizitionez acum aparat de aer cond acasa ca oricum mi-l monteaza peste o luna- doua... Dar la anul nici nu mai concep casa fara air cond... Una peste alta abia astept sa faca luni si sa merg la munca sa ma racoresc.. Cert e ca nu mai sunt un om.
Va multumesc ca mi-ati permis sa ma plang,

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

quote:
Originally posted by LuisaTL

Va multumesc ca mi-ati permis sa ma plang,
Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Din surse neoficiale stiu ca aceasta canicula este posibil sa se prelungeasca pana la sfarsitul lui august, dar asta inseamna sa gasim solutii sa trecem peste ea, sa urmam sfaturi, cum ar fi cele de pe prima pagina la www.desprecopii.com .

istorioare cu talc (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Au spus ca vom avea parte de canicula pana la sfarsitul lui august , daca vor fi cateva zile mai putin calduroase n-ar trebui sa ne bucuram pt ca n-am scapat.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by buggy
Am si eu o intrebare, aveti idee de ce ventilatoarele sunt interzise la peste 32 grade?

Oare pt ca rezulta un efect ca de foen? Ma dau si eu parerea, cat mai pot.. [omulet toropit&lesinat]

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

da' cine a zis ca sunt interzise ventilatoarele? ca eu vreau sa-mi iau unul pt.la serviciu....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Sa va pove cum e sa fii insarcinata in luna a 10-a pe caldura asta??Mai bine nu!

Am iesit intr-o seara pe la 8 afara si simteam ca ma sufoc, asa ca am intrat asap in casa

Cu victimele astea ale caniculei m-am lamurit: persoane in varsta, bolnave, care insista sa iasa afara in orele de varf.DF!

O sa incerc si eu ideea cu ligheane de apa pt ca si lanoi se usuca aerul de la AC!

Ieri mi s-a parut si mie cel mai cald!

Si permiteti-mi sa ma iau din nou de min. sanatatii care in fiecare zi are conferinta de presa si anunta ce masuri sau luat si cate victime mai sunt!

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

N-am dormit de loc azi noapte... toate geamurile si usile deschise si nici pic de aer Fi-miu mi-a cerut de trei ori apa, saracul copil !

Cred totusi ca se pregatesc ceva furtuni, pentru ca in sfarsit, dupa o saptamana, am observat ca s-a miscat acul barometrului (spre ploaie)

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

S-A DAT COD ROSUUUUUUU IN SFARSIT ! ! !

http://www.inmh.ro/index.php?id=65

Intrebare : SE STA SI ACASA?

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

joi imi pun aer conditionat, ca nu se mai poate. stam la 4 si e jaaallleeeeeee

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Ce inseamna cod rosu? Adica cu ce ne "racoreste" pe noi?

Putem sa stam acasa?

mamica de rockerash

Mergi la inceput