Colectia de toamna iarna 2005(138)
Raspunsuri - Pagina 30
felicia74 spune:
neata! Nu am citit nimic in urma.
Noi suntem in sfarsit mai bine, am gasit un tratament care sa mearga, dupa o lunga aventura cu medici. Mai incolo o s-o povestesc, ca mi s-a parut de rasu-plansu'
Ilinca nu mai face febra, dar tuseste si are muci. Diaree nu stiu daca mai are, vom vedea azi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Mneatza...boli, boli si iarasi boli. Si ca sa fim in trend cu lumea, il steptam si noi pe dl doctor...
Bubitze, nervi si nedormit nopti, febra dar mica si...afte peste afte...
Revin cu concluziile.
Pup ceilalti bolnaviori!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
OF mai draga colectie! Am senzatia ca am molipsit pe toata lumea cu boala nostra de sapataman trecuta....
Vad deja doua victime cu simptome asemanatoare cu ale noastre, Mirunici si Saralici. Sanatete multa. La noi febra a tinut aproapte 3 zile si tot trecea si revenea. madau si noi am avut acelasi tratament dar la noi au exclus din start antibioaticele, ca potenteaza aftele si dam in alta. eu il tineam bine bine pe Titi de gurita, asa cam cum se face la caini, ii apasam pe maxilar, ii deschideam gura si bagam degetul cu glicerina. stiu ca suna horror dar altfel nu se putea. Noi de joi suntem bine, aftele ne-au trecut pana sambata dar tot ii mai dau cu glicerina. O solutie mai e sa inmoi suzeta in glicerina si sa o bafi in gurita dar nu stiu cata ramane... Noua ne-a mai dat Peritol sau Zyrtec ca aveam si bubite pe noi si mai ales sa il linisteasca ca il agitau rau aftele.
Vecina Noki cu tine am vorbit la telefon si ti-am zis ce am facut. Pupicei. stau si ma gandesc ca Sarah o fi luat de la Titi virusul, daca o fi acelasi diagnostic ca la cat se pupa ei.... daca e asa mii si mii de regrete eterne
. Pupam fata pe afte sa treaca.
O doctorita de la GA mi-a spus ca e un virus in Buc care da aftele astea si febra... Se pare ca varianta se confirma....
Gandacel sanatate la pitic si puicei piticei.
Va las Mihaela
album dn Titi
lavi02 spune:
Multa sanatate asaaam:
Bogdanel, Mirunica, Ilinca, Sarah si mai e cineva?
M-am uitat la poze si sut tare frumusei Alex, Flavia, Andrei si Anais.
Pe Flavia chiar n-a mai vazusem de muuuult!
pischi chiar nasol a impins-o baietelul ala! Cred ca mi-as fi iesit din pepeni!
Noi am fost ieri la Olanesti sa o recuperam pe Silviuca, mare pacat ca n-am putut merge de sambata, ca tare am fi dormit si noi o noapte acolo.
Altul e aerul, e mai racoare...
asa ca Corap va inteleg perfect! Imi place ce spontani ati fost voi, da' pe buna dreptate pe caldurile astea! E bine ca o invatati pe Anais de pa acum cu drumurile. 
Ce seamana sora ta cu tine. De unde v-ati luat traistele de carat copiii? SI pana la ce varsta sunt folosibile?
Tu iei Exlutoane? Te simti bine cu ele?
Nu stiu zau cum o sa fie la noi cu dormitul la mare, ca Nati nu mai vrea deloc sa doarma in patutul de voiaj, n-a vrut nici de Pasti , nici cand am mai fost plecati de atunci. Si vom avea in camera un pat dublu si unul simplu pt Silvia, Probabil va trebui sa doarmim cu Nati. Dar mi-e sa nu se supere Siulviuk. Of, of, o sa vedem!
Nu va grabiti cu antibioticul!!!