Colectia de toamna iarna 2005(138)
Raspunsuri - Pagina 16
roxisialexia spune:
hello mamici!
Doamne ce cald este imi vine sa ma arunc intr-o piscina, slava domnului ca azi sunt libera...de este cea mai lunga zi din an, alexia azi mi-a facut un cadou- a invatat-o buni- mi-a spus a mute aniiiii
si m-a pupat toata ziua ceea ce la ea este rarism.In weekend mergem la munte abia astept sa scap un pic de canicula asta, voi cum rezistati fetelor la caldura ca eu simt ca ma sufoc.
In legatura cu intalnirea de maine, in functie de cum ies de la exam si daca apuc sa fac astazi toate cumparaturile pentru week ajung si eu, am sa sun maine pe una din voi.
cora, tare dulce este andrei am vizionat filmuletul cu el...deci si baietii umbla cu pantofii mamei, pe mine m-a disperat fii-mea orice mergator prinde al ei este partea nasoala este ca se apuca sa le si linga 
madautza, vezi ca au aparut de la nestele niste paharele se numesc cokteil de fructe cu cereale, poate o vrea sa guste din alea in loc de fructe, despre mancare in rest sigur este de la caldura incearca sa gasesti ceva supe si poate nu asa calde sau legume fierte.Succes sa nu il tina mult!
madau, am uitat sa iti spun cand am vorbit ca la aceste cente de inscriptionat se gasesc si tricouri, la auchan nu mai aveau decat vreo doua.Dar daca mergi si faci o comada ferma si achitam un avans eu zic ca se rezolva.Pana la urma le putem lua si o singura marime, pentru 2-3 ani si cred ca o sa fie buna tuturor( gresesc?)
dulciuri, alexia mea e mare amatoare de asa ceva ciocolata nu i-am dat niciodata in schimb chec, piscoturi, biscuiti sau cereale-da..o singura data am cumparat o prajiturica pentru copii cu lapte si tare mult ia placut.Mult timp am tinut-o departe de dulciuri din frica ca sa nu se ingrase si sa nu ii strice dintii, am inceput sa ii dau insa putin si nu f des.Pediatra mi-a spus sa o tin departe de dulciuri, insa ma gandesc ca decat sa pape mai tarziu si mult si pe furis( aici vad ca nu gandesc numai eu asa!!)mai bine ii dau eu cate putin.Sa va mai spun ca fii-mea este o cersetoare afara si oricine orice mananca trebuie sa aiba si ea, daca nu sunt atenta vine cu tot felul de pateuri si bazaconii...
tania ce mai faceti?
maria, ati mai fost la locul de joaca din gradinita?
.Cat de respirabil este aerul pe la voi?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
madau spune:
Lavi a mea nu bea din cana...bea din sticla...inclusiv din aia de 2 l..s-o vedeti ce dexteritate si tehnica are..nu varsa nici o picatura pe ea
..tot e bine nu?

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by mirabilis
Mada, eu cred ca tu esti o fericita exceptie. Eu intotdeauna am invidiat fetele subtiri, care mancau oricand, orice, oricat si nu se vedea.
asa eram si eu inainte sa o nasc pe Silvia. De atunci

madau si Nati bea din sticla dar numai din aia de 0.5, pe cele mari nu le tine bine. Ne-ati luat!

tania tocmai m-a sunat de la mare, de la mamaia, e nemultumita ca de 2 ore stau sa-i cazeze... din pacate n-au putut iesi din tara ca ii e frica cu burtica de 7 luni.
corap m-am uitat si eu la filmulet; la fel si Nati. Zilele trecute mi-am cumparat o pereche de sandale din oras si am venit cu ele acasa puse jos la carucior. Cum am dat fata jos din carut s-a dus ata la ele, le-a scos din cutie si le-a probat.
mirabilis spune:
Lavi ce noroc a avut verisoara mea cu tine! Bineinteles ca si acum folosesc caruciorul ala...Da, Pampersii i-ar fi buni. Daca vrei sa donezi...
Poate reusesc sa vin maine sa ma vad cu voi si sa ii iau. Mai vb. Mersi mult, oricum.
Chiar ieri am fost sa vad baietelul. Fata s-a angajat, castiga si ea cateva milioane, dar....iti dai seama ce greu se descurca. Dar mi-a placut ca e f ingrijit. Are scaun de masa, blender, macare proaspata, etc...L-au tinut pe lapte praf pana la un an...Asta chiar pot sa o numesc realizare. Si copilul e fff frumos si vesel. Se vede ca e iubit. Bine, e imbracat tare saracacios, cred ca din haine primite. O sa ma duc sa ii iau ceva hainute.
Gata! A venit fratele meu!O sa ma retrag...A facut si el infectie urinara si nu i-a trecut dupa antibiotic
....
Mai intru maine, sa vb de intalnire. Va pup
roxisialexia spune:
si alexia bea foarte bine din sticla de 0,5, de fapt daca ar fi dupa ea numai din ea ar bea insa dupa ce se satura incepe sa verse continutul pe jos sau sa arunce cu apa in stanga si in dreapta![]()
lavi...
avem fete mari! In curand o sa ne incerce si hainele, ca de bijuterii si farduri de acum se ocupa ![]()
Mercic pentru info cu tania.
in ce fel de canuta ii dai laptele? il bea stand in scaunel?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
madau spune:
Lavi las ca voi ne-ati luat la faza cu cana..suntem chit
Roxi am sa intreb si la centrele unde zici tu, pana una alta am vazut in Europa tricouri haioase, mi-au ramas okii la unele rosii superbe.
Are cineva ceva de spus daca nu gasim tricouri albe sa luam rosii? Sunt un rosu frumos, inchis..bate spre grena. ADDYA vb cu cineva la o tipografie s ni le imrpime..va tinem la curent cu evolutia.
De Ina stie cineva ceva, a ajuns bine?
Dar Meems?
Gata, io fug ca n-am prea facut nimic, s-a trezit si pupaza, ma duc sa-i curat o piersica sa scap de gura ei vreo 20 min
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
OK mirabilis ar fi fain sa ne vedem maine si ti-i aduc.
Bravo lor ca au grija de copilas cat pot mai bine!
Ma bucur ca le e de folos caruciorul.
roxi intr-o cana din plastic de vreo 300 ml, ca de 250 n-am gasit. Alea din melamina sunt prea mici, are una din melamina pt apa.
Uneori bea in scaunel, alteori in picioare, prin bucatarie etc. Il mai bea cu pauze. Jumatate acum , jumatate cand o mai prind ![]()
madau 
Multumim pentru toata zdroaba cu tricourile. Ar merge si rosu dar prefer de departe alb pentru ca e anti-caldura.
corap spune:
si andrei bea din orice, cana, pahar, sticle felurite, dar cand o vede pe sor-sa cu biberon tre sa-i fac musai si lui
. si seara la culcare toooot cu bibele. tre sa ma gandesc serios sa-l deobisnuiesc
da-mi lipseste entuziasmul...
a... si daca bea din orice altceva, dupa ce se satura, varsa pe el INTENTIONAT tot ce ramane - cred ca sa se racoreasca
, sau intoarce cana cu fundu'n sus, sau da cu ea de pamant. asa ca mai am de educat cupilu'
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
EDIT: mie chiar imi plac tricourile rosii. clar n-am nik impotriva
lavi02 spune:
S-o fi vazut voi aseara pe don'soara Nati in parc: si-a dat apa pe rochita asa ca m-a pus sa i-o dau jos, n-o mai accepta nicicum pe ea; asa ca se plimba in pielea goala, cu pampersul cam plin de pishu balanganindu-se stanga-dreapta la mers si cam murdar ca s-a asezat pe jos cu el si mai avea si un bat in mana 
roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by lavi02
S-o fi vazut voi aseara pe don'soara Nati in parc: si-a dat apa pe rochita asa ca m-a pus sa i-o dau jos, n-o mai accepta nicicum pe ea; asa ca se plimba in pielea goala, cu pampersul cam plin de pishu balanganindu-se stanga-dreapta la mers si cam murdar ca s-a asezat pe jos cu el si mai avea si un bat in mana

superrrr tare!!!Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )