Colectia de toamna iarna 2005(138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy al meu se opreste, nu mai sufla nimic, nici aer normal, nici aer rece. Asta ref la TCL, ca ala de la AUX ventileaza in continuare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mirabilis ura, mai scrii si tu la noi
Daca tot ai intrat, am si eu o intrebare: ce parere ai despre ciocolata la un copil sub 3 ani? Unii zic, ca e buna ca are lecitina, dar eu nu sunt de aceeasi parere, stiu ca pana la 3 ani sistemul nervos e in formarea si ciocolata l-ar putea afecta (nu mai stiu cum, am citit mai demult si nu am retinut).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata la cafea!

Mey, io nu i-am dat absolut deloc dulciuri , cioco niciodata, doar asa o praji facuta in casa dar nu i-au prea placut.Ca atare, cand a primit o bomboana a bagat-o cu tot cu ambalaj in gura.Iar acasa daca mananc eu o bomboana ( ceea ce e f. rar lui ii dau ambalajul- nu stiu cat o mai tine chestia asta)

Ile 35 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 05 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Joy asa a debutat si la mine scurtarea colului.Fii atenta!
Mai ales ca si io incasam picioare in burta de la Victor.- cand era mica, de cand e mare nu s-a mai atins de ea- doar in buric baga degetul.

sa vedeti faza: am luat din Ikea niste maimutoi pt fra-su si i-am sus : uite, astia i-am luat pentru fratiorul tau!A doua zi am vrut sa ii dau sa se joace cu ei si a fugit de ei si s-a suparat, pana nu i-am bagat inapoi in sifonier nici nu a venit in camera resp. O fi vreo legatura? ce parere aveti?

Ile 35 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 05 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

asea... sa ma bag si io in seama cu dulciurile la copii - asta-i experienta proprie (adik de cand eram eu copil - e o poveste):
eu de cand aveam 2 luni am fost hranita cu lapte praf, si dobitocul de dr.i-a dat un tip de lapte maic-mii si i-a scris pe reteta sa mi-l faca cu cantitati duble de praf - asa ca io urjent m-am obezit, de nu stia mama ce sa mai faca. pana la urma s-a dezlegat misteru', da' raul era deja facut...
numa ca am mai fost la un destept d'asta, care a zis: de la un an cura de slabire - fara fainoase si fara dulciuri. ma rog, inrtr-un final am slabit. dar cum am fost privata total de dulce, pe la 5 ani cand am pus si mana pe bani , am scapat la dulciuri si mancam de cate ori aveam ocazia, in general pe foarte marele ascuns, mancam pana mi se facea greata de la atata dulce. asa ca de ingrasat m-am ingrasat la loc, si dependenta de dulciuri sunt si acum.

prin urmare, eu ii dau lui andrei dulce, nu in fiecare zi si nu cantitate mare, pentru ca nu am chef ca la un moment dat sa ":scape" la dulciuri si sa nu-l mai pot opri. cioco i-am dat numai de vreo 2 ori cate o patratica, nu i-a prea placut, si i-am mai dat odata rafaelo, da' a mancat migdala din mijloc si a scuipat cocosul (il si spal pe dinti, cel putin dimineata, in 80% din cazuri si seara, si uneori si pe la pranz, ca mai are chef si vrea din proprie initiativa spalat pe dinti )

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ile... si la mine baga andrei degetul in buric... muream cand facea chestia asta dar era in perioada cand i se parea lucrul cel mai interesant sa ai buric...
ii controla de buric pe toti musafirii, instalatorii, ce lume mai venea pe la noi prin casa, da' al meu i se parea cel mai interesant

ce mai face andrei
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

eheee..la noi faza cu bagat degetul si scormonit in buric (bacul - ca sa o citez pe maimutza) e fumata rau...ne-a cautat pe toti de burica de ne-a zapacit, inclusiv pe ea.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap trebuie sa-i mai intalnim pe Nati cu Andrei, ca e unul Teodor in parc cu care se si pupa (pe obraz) Sunt prietene bonele, eu nici nu-l stiu pe individ.

Dulciuri Silvia - cate are atatea mananca. Eu aproape la fel. Asa ca nu prea cumpar, ca sa nu ne tenteze; doar ciocolata, cam 1-2 table pe saptamana.

Nataliei ii dau rarut cate 1-2 patratele de cioco, daca ma vede pe mine mancand, ca vrea si ea.

Mai mananca biscuiti Leibnitz, cereale Nestle Fitness sau ce cumpar. (Alea pt copii mi se par mult prea dulci dar cinnie minnies sunt bune rau).

Mai mananca baton de cereale cand ii iau Silviei trebuie sa-i iau si ei ca e foarte pofticioasa. Daca nu-i cumpar separat ii da Silvia cate o bucatica, e tare buna ca-i da!

Toate astea ocazional, nu zilnic.

Prajitura de casa fac cam rar din pacate. Daca cumpar cozonac, ii dau si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Mamici sint disperata ,de citeva zile fi'miu maninca NUMAI lactate ,nimic altceva ,nu stiu ce sa- mai fac ..si alea nu in cantitati mari...
Dulciuri nu maninca de nici un fel ,nu suporta nimic cu gust dulce ,chiar daca eu am incrcat sa-i dau ,nu stiu daca-i bine sau nu dar nu-l tenteaza sub nici o forma.

Eu sint super obosita azi ,nervoasa ,n-am chef de nimic ,..sotu' a fost plecat la Cluj de ieri dim. si s-a intors azi dim la 6:00 ,n-am putut sa dorm de grija ,..tata e bolnav si azi cred ca-l internam in spital ,fi'miu nu maninca si e marait de la dinti ,imi vine sa-mi iau campii.....

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Aoleu Cuscra ce e pe capul tau, sanatate tatalui, pofta de mancare piticului, si tu ai grija de tine..calmeaza-te, lasa-le incolo de griji, sa vezi ca o sa se rezolve toate cum trebuie. Ia fa-ti o cafea, baga o tigarusha si gandeste-te la altceva 15 min. Uite un de la mine si Miru, sa-ti treaca oful

Mergi la inceput