*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Ankaa,Lilly love(multumesc din suflet pt informatii),Alynta 27,petit ange,chiquitita,Androix,Sobi,Elteka,addinel,poohy,Pepsi,Carrie,Andrada,Gabiu,Piticasigogosica,bogalina,va multumesc din suflet pt incurajari!
Mi-am revenit incetul cu incetul,acum ma mulg cu pompa si dau si completare,nu am suficient lapte si nici nu se satura.
Nu pot sa cred ce se intampla cu Kay,ma rog pt ea si fetita ei scumpa si sa speram ca totul se termina cu bine,Doamne Ajuta!!
Ce super e sa fii mamica!
Revin si eu cu poze.

poze cu noi si bebe

Mary 38Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Sobi, tot aici esti? :) Tu nasti pe forum
Nu mai ai nici un semn de la pierderea dopului? Doar se misca mai mult?
Nu-mi vine sa cred ca maine e deja vineri, parca ieri era luni si veneam de la control...
Zboara timpul si AMR atat de putin!!!! Incep sa am emotii :)

Ralucami, am citit povestea ta si mi-am amintit de prima mea nastere... Am urlat si am jurat ca alt copil eu nu mai fac... Si uite ca nici epidurala nu mi-am luat :) Eu zic ca, desi ai nascut greu si a fost dureros, esti foarteeeee norocoasa ca ai nascut atat de repede! As vrea si eu sa nasc (al doilea copil) in 4-5 ore ca tine!
Vei uita tot ce-a fost urat, cat de curand :)
Nici eu n-am simtit cand au scos placenta... si n-am avut anestezie.

Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Am pus si eu niste poze cu Patrick,sper sa va placa de noi,va pupam.

poze cu Patrick si noi

Mary,mama lui Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salut intru si eu rapid sa va multumesc pt ca ati fost alaturi de noi
felicit noile mamici si tin pumnii burticilor care urmeaza
noi suntem bine bebe este un cuminte doarme foarte bine laptele curge garla...
probleme par insa sa fie la taietura care nu se vindeca lka un colt si da niste dureri crunte
merg maine la dr sa vedem ce rezolvam
pun poze cu ingerasul meu
va pup dulce pe toate

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am avut o zi de toata groaza

Carinutza a adormit la 10 seara dupa o zi in care a dormit cam o ora din felii mici.cred ca-s unicat!!dupa ce zilele trecute numai somnuri de 3 ore...nu inteleg ce are si-s stressata sa nu o doara ceva...de mancat a mancat bine, la 3 ore, dar nu a inchis ochii intre timp si am avut si reprize de stat cuminte da si de scandal monstru.ce ma mira e cum a rezistat atata treaza...
eu sunt gata ca bateria, e cea mai grea zi de cand o am si maine e serbarea la cea mare:(

Michigan si mary_lou sa va traiasca puiutii sunt niste comori tare dulci!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Elteka multumesc de incurajare!
Michigan bine ai revenit! Ai un baietel superb! te rog "descrie-mi" si mie, pana nasc experienta nasterii tale!
Ralucami ma bucur ca sunteti bine amandoua! Pacat de durerile tale si neintelegerea cu personalul!

Maine la control, de dimineata! Florina si eu tot cu dureri menstruale si foarte vagi de spate! Succes pe maine!
Alyna24 e frumoasa invitatia pentru botez!

Alina-Mirela 40+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ralucami, bine-ai revenit!!! Se pare ca ai avut parte de aceeasi nastere neasteptat de naturala ca si la mine Dar sa stii ca eu m-am simtit super cand a iesit placenta deci EPIDURALA nu a fost de ajutor in cazul placentei ...

Michigan, nu reusesc sa-ti vad comoara... Imi zice: "Oh...something bad happened"....

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Andrada, ti-am admirat fotografiile! Antonio seamana foarte bine cu tine!

Kay si Sosonica

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

gata, vineri ora 6 dimineata la noi(in Ro ora 13) sint asteptata la spital ptr provocare, deci miine nasc! cel putin asa sper, daca nu va fi simbata si tot va fi acest sfirsit de saptamina!

Flavia 40+3 David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

buna dimineata!!azi ar fi DNP-ul meu, dar bebe nu are niciun gand sa iasa de acolo.... degeaba il amagesc eu cu marea si cu sarea si-i spun cat de frumos e afara...el nu vrea si gata!!!
pepsi pentru tine!! Sa ai parte de o nastere rapida si fara dureri!!!
ralucami- imi pare rau ca a trebuit sa te chinui atat!Credeam ca toate asistentele "acre" s-au adunat in romania, dar se pare ca au mai ramas is pe alte meleaguri.Dar cel mai important este ca acum sunteti bine si tu si Maria!
alyna24- tare dragalasa invitatia la botez!!
pentru toate fetele care se pregatesc!!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
40+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput