* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 29
numeioana spune:
Abia astept sa vad daca se vede ceva la tine, Irina. Ca daca da, ma duc si eu repede! Noi suntem de aceeasi varsta
. Doctorita mi-a zis sa ma duc peste 2 saptamani.
Ioana
4+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
miky_mamica spune:
Buna fetelor,
Cand vad ca voi mancati inghetata si pomeniti de tot felul de chestii ............. eu ce pot sa mai zic.............. am slabit 5 kg si chair daca am 12 sapt asta nu inseamna neaparat ca trec greturile si toate starile nasoale si in plus nu se vede burtica deloc. Eu port lucrurile de vara trecuta care-mi vin toate si inca nu mi-am cumparat hainute de gravide pt ca nu stiu cand o sa recuperez kilogramele pierdute. Eu am si pofte dar musc de doua ori si imi trece.......... asa ca sa fie fericite cele care pot manca si bea normal si sa nu se mai gandeasca la greutate..............
Bebeblul sa fie sanatos ca asta conteaza cel mai mult.
Pupic si mai revin cand pot pt ca am niste greturi insuportabile si sunt si la servici.
12+
anca74 spune:
Fetelor, am si eu o intreabare : cate kg v-ati ingrasat pana acum?
Mie mi-e frica sa ma sui pe cantar. Mai ales ca retin apa intr-una si burtica se rotunjeste pe zi ce trece.
Buburuza noastra
io 
http://tac.families.com/ezb/874526.png
kalosalina spune:
Eu am luat 3 kg.
Pe de o parte mi se pare ca ma ingras prea repede, iar pe de alta parte, cum zice si Miky, imi pare bine ca nu mi-e greata si pot manca, asa ca... sanatosi sa fim eu si bebeul, ca o sa reusesc eu sa slabesc la un moment dat dupa nastere...
A venit Bebica!!!
8+
irlandeza spune:
Miky, te inteleg f. bine. SI eu sunt la fel. Dar eu am avut noroc sa stau acasa pe perioada asta de rau.
Lorena, eco de primul trim. l-am facut la 8 si 9 sapt. Urmatoarea programare o sa fie pe la 4 luni (16 sapt.).
Daca gasesc un eco privat o sa merg, daca nu.... o sa astept. Asta-i treaba pe aici. Nu poti merge cand vrei. Si nici eco privat nu sunt asa ca in Ro.
Jasmin, am fost internata pe la 9 sapt., acum sunt mai binisor.
Laura, Felicia multumesc de urare, si voua la fel va doresc.
Ioana, am luat panadolul si parca ceve-ceva mi-a mai ingaduit.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
12+
irlandeza spune:
Anca74, eu am pierdut vreo 3 kg, dar nu m-as fi suparat sa ma ingras 3 , dar sa nu-mi fie rau.
Asa ca nu fi suparata, bine ca nu ti-e rau.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
12+
anca74 spune:
Alina, foarte putin te-ai ingrasat. Parerea mea de novice in domeniu.
Eu incerc sa mananc ca si inainte, poate ceva mai sanatos, mai multe fructe si legume, etc. Dar ma mai apuca uneori pofta de ceva dulce si atunci tabar pe o prajitura (sau mai multe). 
Buburuza noastra
io 
http://tac.families.com/ezb/874526.png
simonette spune:
Fetelor, eu deja am inceput sa iau acid folic si utrogestan, inainte de a merge la dr. Stiu ca in vederea sustinerii sarcinii pot lua linistita aceste vitamine pana la urma! In sa vreau sa fac si un gravibinon(eu avand teama de avort spontan), si nu mai tin minte cum se face!Ca am cumparat doar o fiola si farmacista nu i-a dat prospect sotului......
Stie cineva?
Simonette
4+
poze Luca
Laura Ioana spune:
Simonette
foarte bine ca iei acid folic si utrogestan, iar gravibinonul se face incet, cu o seringa cu ac lung si gros, ca sa treaca usor serul si sa fie facut adanc in muschi (e uleios si dureros, daca nu-i facut adanc in muschi).
Si eu am slabit 1,5kg. Nu-mi fac probleme, nici la sarcina trecuta nu am luat multe kg (numai 8,5kg). Oricum bebe ia de la noi tot ce-i trebuie.
12+
Poze Laura
Puiul nostru drag
simonette spune:
Multumesc Laura, dar nu mai tin minte, la gravibinon...este o sg. fiola sau se da si praf ca mie mi-a dat doat solutia aceea uleioasa si nu stiu dak e suficient!
Eu de azi mi-am cam luat-o in cap...am cam mancat prea mult...sper sa n-o tin tot asa! E si din cauza ca eu sunt fumatoare si de aseara n-am mai fumat!
poze Luca