Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MAMITZUD2, MA BUCUR TARE DE REZULTAT, ACUM TE-AI LINISTIT!

toate gravidutele

Ellis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Si pe mine ma inteapa, dar nu numnai pe la buric, si prin burtica si la un moment dat, de fapt dupa chiar si prin vagin. Asa ca am decis sa o lasam mai moale, spre disperaea sotzului. Dar pana nu ajung la dr sa vad despre ce e vorba n-am ce-i face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

darleena, sherry, nu ati ajuns ink de la dr???? va asteptam cu vesti bune, poze, filmulete....

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Si cred ca nici de azi nu pot sa incep cu elevitul, ca am deja de doua ori...asta si pentru ca am mers cam mult pe jos, si e o caldura groaznica, iar masina mea era pe pana de dimineata
Numai ghinioane saptamana asta...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

darleena, sherii
sheri cu elevitul, nu ingrasa, dar si pt. tine si pt. Alesia ar fi bine luat 1 pastila /2-3 zile, nu mai des ... da copilasi ff mari de 5 kg, si de 57 cm!
ancuta, creem si pe mine ma inteapa

PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumita voua si bineinteles sotului meu si mamei mele; azi stau un pic mai bine,mult mai bine am incercat sa iua sfatul cu mersul la cump de haine dar nu tine al treilea tentativ care cade...dimpotriva pune mai mult gaz pe foc... oi vedea eu pana la urma cu ce ma voi imbraca :imi voi pune un sac in fac trei gauri si merg inaite...sa fiu eu si bb sanatosi!
cat despre ceilalti care ma vb de rau am sa-i pun la si nu mamai intereseza nimic!
de azi incerc sa fiu din nou eu" fata cea solara care se bucura de viata si de tot ceea ce o inconjoara" va

STEFANIA14+

foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

MamitzuD2 ma bucur foarte tare pentru tine. Parca m-am mai linistit si eu ... Mi-au dat lacrimile de emotie cind am citit mesajul tau.
Felicitari!

Eu simt mai puternic emotia asta acum pentru ca trec prin acelasi stres. Inteleg perfect prin ce ai trecut si imensa bucurie pe care o simti acum. Bravo.

Te rog inca o data sa-mi spui si mie mai in amanunt cam care a fost procedura. Daca stiu ce ma asteapta... sunt mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi eu luam Elevit zilnic...daia am eu burtihania asta?
Sa le iau la 2 zile?

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi si eu iau elevit zilnic, si toate gravi care le cunosc si iau prenatale le iau zilnic. nu am mai auzit de 1 la 2-3 zile!!

aaaaa mie mi-a dr (3 la cati am fost) sa iau vitaminele pe toata perioada sarcinii si a alaptarii. (1/zi)

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ de 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Racaru, tu cand tb sa faci amnio si cu cine faci?

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput