Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 23

MamiciDe2007 spune:
Rugaminte pentru mamicile ce fac modificari in lista de inceput.
Cand adaugati sau carucioare, modificati si numarul corespunzator din propozitia de sus "PANA ACUM SUNTEM 136
si 2 viitori tatici cu 34
, 43
si restul
"

Roxana_G spune:
Emma, nu e neaparat infectie, poate fi o alergie sau o iritatie locala.
Tomitza, inteleg perfect cum e cu neprevazutele astea. Poate se termina repede sau zici ca aveai programare. Nu merge? Eu asa am scapat luni de sedinta.
Andreea, esti destul de aproape. Sunt Pitifelnic. Te-am gasit cand cautam sate mici sa le atac. Mi-a zis si Alinus de Travian, dati-mi si mie un link ceva sa ma bag si la altele. Dar eu la Triburi nu sunt avansata, am inceput inainte sa plec cu un sat in L1 si a fost distrus si l-am parasit, si de saptamana trecuta am si in L1 si in L2 sate la inceput.
Cecilia, mici sunt oricum nou-nascutii, stai linistita. Cat despre taietura te infectezi in ambele variante daca este sa fie, sau poti sa te infectezi si fara taiatura. Conteaza igiena si norocul.
Piciulika, nu am asa dureri si nu stiu de poate fi, o fi de la pozitia de somn oricum sau mergi altfel de la schimbarea centrului de greutate. Cat despre taietura, eu una sa stii ca prefer sa ma taie, caci dintre cunostintele mele numai 2 nu au avut epiziotomie si chiar s-au rupt. De fapt la una s-a constatat ruptura de perineu mult mai tarziu si a facut nu stiu ce interventie. Ma mult, o alta prietena a facut epiziotomie la al2lea BB, pe partea opusa primei taieturi, si i s-a rupt si cea veche. Este cea mai lunga recuperare de care am auzit dupa o nastere normala.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
INTREBARE: Mai are cineva asa ceva? Sau ce poate fi...?
Pe mine ma doare de o vreme in articulatia picorului stang - pe interior/zona inghinala, unde se articuleaza femurul/intra in bazin. Ma doare la mers, deci inclin sa cred ca e osos - dar nu o fi vreo vena/artera sau ce o mai fi trecand pe acolo...?!
Mentionez: nu e de la- din pacate - si nici cu perna de gravidutze nu dorm sub coapsa - sa zic ca mi-am schimbat pozitia de somn.
Ma gandeam sa nu fie ceva circulator, sa-l afecteze cu ceva pe bebe...
Piciulika, si eu simt asta, mai ales in partea stanga. Eu am pus-o pe seama faptului ca dorm doar pe stanga si fara sa schimb pozitia, practic fara sa ma misc prea mult - dorm bustean, ce mai?! Cred ca e din cauza greutatii, insa am remarcat ca daca stau mult in picioare, daca umblu mult si nu ma intind macar 30' in timpul zilei, ma doare in ambele parti, ca si cum as avea febra musculara. Deci e si de la oboseala...
Remediile sunt usor de intuit

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii

Marunzika spune:
Ploua, ploua ploua/
Vreme de....betie nu se poate, dar de leneveala! Si am arsuri de nu mai pot si nu am pofta de mancare :(
Piciulika imi pare rau dar nu stiu de la ce ai durerea, sper sa te ajute fetele cu raspunsuri si sa-ti treca repejor.27+
& 19kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

danuta36 spune:
Hello burtici!
Cum mai rezistati pe caldurile astea?Mi-e nici nu-mi mai vine sa ies din casa,as sta numai la dus...
Rodica nici eu nu mi-am mai facut analize din saptamana 8.La ginecolog merg in fiecare luna,iar la medicul de familie mai rar,dupa concediu sau vreo reteta sau bilet de trimitere...
Sim bravo pt. bebe stefan!Vroiam sa te intreb cum se masoara IR-urile alea,caci dr. meu nu mi-a pomenit de ele.Ai mai facut titrarea de anticorpi?
Roxana si mie imi place cola,dar stiu ca nu e prea indicat sa bei,insa mai scap...si sigur nu mai adorm...Dar cafea bei?Eu beau fara cofeina,una ,dimineata.
Tomitza as vrea eu sa fac media,dar nu stiu decat ca eu am avut 3,2kg ,iar sotul s-a nasccut la 7 luni!Habar n-are ce greutate
avea la nastere si nici n-are cine sa ne spuna...
Si si eu am pus cam multe kile,12,de la 57 am ajuns la 69 si am 1,68 inaltime...Iti tin pumnii sa poti sa tii regim,daca asa trebuie...
Dana +24s

kriss79 spune:
Rodica, eu am facut analize ultima data acum o luna si ceva..Dr. de fam. mi-a zis ca e bine de facut sumar de urina, analize de sange macar in fiecare trimestru.. Iar toxo, rub,hepatita trebuie reluate prin luna a 7-a parca..
Mie de ex.mi-a dat med.gin. sa fac din nou sumarul de urina si hemoleucograma ...
Vine bebe
Burtik
Cristina 22+

gema spune:
Fetelor am luat rezultatul la analize (culturi col si secretie) si sunt jalnice. A iesit Streptococ beta hemolitic non A si bacili gram negatv.
Oare se mai putea ceva??????? Sa vedeti acum ce tratamente cu antibiotic ma asteapta. care din voi a mai patit-o? ce stit despre chestiile astea?

carpatina spune:
quote:
Originally posted by adimercedesquote:
Originally posted by Piciulika
INTREBARE: Mai are cineva asa ceva? Sau ce poate fi...?
Pe mine ma doare de o vreme in articulatia picorului stang - pe interior/zona inghinala, unde se articuleaza femurul/intra in bazin. Ma doare la mers, deci inclin sa cred ca e osos - dar nu o fi vreo vena/artera sau ce o mai fi trecand pe acolo...?!
Mentionez: nu e de la- din pacate - si nici cu perna de gravidutze nu dorm sub coapsa - sa zic ca mi-am schimbat pozitia de somn.
Ma gandeam sa nu fie ceva circulator, sa-l afecteze cu ceva pe bebe...
Piciulika, si eu simt asta, mai ales in partea stanga. Eu am pus-o pe seama faptului ca dorm doar pe stanga si fara sa schimb pozitia, practic fara sa ma misc prea mult - dorm bustean, ce mai?! Cred ca e din cauza greutatii, insa am remarcat ca daca stau mult in picioare, daca umblu mult si nu ma intind macar 30' in timpul zilei, ma doare in ambele parti, ca si cum as avea febra musculara. Deci e si de la oboseala...
Remediile sunt usor de intuit.
Si pe mine ma doare... durerea mea e aproape permanenta.. adica ma doare si cand stau intinsa in pat, pe partea stanga, mai mult de 15 minute. Ginecologul, la care am fost marti, a zis ca el crede ca e de la sarcina.. insa, pentru ca durerea e permanenta, m-a trimis la chirurg, pentru a elimina ipoteza unei hernii. Asa ca ma voi duce maine.... De cand am auzit de hernie parca nici nu ma mai doare asa tare

aeperju spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Am uitat...
Emma si pe mine ma ustura jos, si nu era infectie... o iritatie de la sapun, s-a schimbat ph.Dupa ce am schimbat sapunul cu unul specual( intim), cateva limpeziri cu apa cu bicarbonat si m-am mai dat cu putina crema, a trecut. Ai intrebat doctorul????????
Sanatate.
cecilia,28+Cristian
Astept rezultatul de la urocultura si apoi daca asta iese bine sa fac lama pt candidoza (ca am luat augmentin pt infectia urinara). Vedem ce iese.
Emma

danuta36 spune:
Piciulika eu am scris mai demult ca am dureri in zona aceea,dar la ambele picioare si mi-au mai trecut dupa un timp,iar au revenit.Durerea era mai pronuntata si cand mergeam mai mult sau stateam mai mult in picioare.Chiar aveam de gand sa-l intreb pe dr...
Dar nu cred ca e ceva grav.