Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 15

Roxana_G spune:
Afibebe, concediu placut!
Emma, de cand iau magneziu am mai scapat de carcei.
Sabina, invitatia ramane deschisa.Daca nu, ne vedem la mare, vin nu sambata aceasta, ci urmatoarea.
Gabriela, ma simt bine multumesc, dar asa sunt eu bantuitoare. Asa sunt si ziua, toata lumea imi zice.
Danielle, toata lumea s-a concentrat la patut si au ignorat culoarea.
Maruntzika, felicitari!
Andries, eu nu vreau la Iosup ca sunt suparata pe el. Dar vreau la oricine altcineva la CMU. Afara e crunt, e normal sa te enerveze. Eu nici nu mai vin cu masina la serviciu din acelasi motiv, ca stii cum e cu parcarea in Piata Victoriei si mi se face rau numai de la masina pana la birou. Ma rasfat si eu ca are cine sa ma aduca si sa ma ia.
Teodora, trebuie sa miste de 10 ori pe ora, parca de la 30 de sapt. Insa eu nu simt chiar asa, desi dc ai sta sa vezi orice mica misculatie sau sughit, fii sigura ca s-ar aduna miscarile. BB meu e foarte lenes si static de ceva timp, numai impinge cu fundul in burta mea de simt ca se rupe pielea si mai sughite, dar mult mai usor cu loviturile. Alea sunt nocturne.
Cine pleca in Grecia? Vreeeeau si eu!
Alinus, multam de info. Hai baga la triburi acolo daca ai timp si chef de asa ceva.
Unde naiba gasesc si eu sa fac o eco pe 12 sau 13 iulie si una saptamana asta (ca am impresia ca s-au indesit contractii si vreau sa vad colul)? Numai la Iosup nu, in rest nu am nici o pretentie.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

AYUMI spune:
Maruntzica,felicitari pentru fetita!
Maine mergem si noi la eco morfo-fetala;poate ne spune si noua culoarea carucioarelor...
Va pupic pe toate si ne bagam la somn.
Bianca 25+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

gema spune:
Mai fetelor uite cum de 2 zile ii facem o "reclama" Dr. Iosup de nu se vede.....
Cred ca il judecam prea aspru si uitam ca este om.....
Haideti sa nu bagam panica in fetele care au incredere in el si sa o lasam mai moale cu parerile pro si contra pentru ca nimeni nu este perfect si daca ar fi sa spunem povesti despre toti ecografistii renumiti se zburleste pielea si nu mai avem incredere in nici unul.
Pupici si sper ca nu am suparat pe nimeni dar sincer parca prea............

Marunzika spune:
Multumesc tuturor si pt fiecare!
andrruzza frumoase pozele!
toma_lly ma bucur ca e fetita OK!
danielle ai ales o culoare frumoasa!
amar si la noi e cald rau. Sanatate mamei tale!
Roxana si eu vreau la mare, dar nu ajung in Grecia, poate prin Olanda ca-i aproape :)
Annisia cum te mai simti, cum e cu girofarul? Dar cu zugraveala/renovarile? Si catelusul pierdut?!
Am uitat sa va spun ca am liberr de la dr la leneveala si odihna, caci al meu col e de 2,5 cm. A specificat clar acel dr sa-i spun dr mele sa controleze regulat colul sa nu ajung la nastere prea devreme. Si placenta e inca jos :((27+
& 19kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

danielle02 spune:
marunzika felicitari ptr fetita
raluca,nana,gabriela,roxana,marunzika
sa vedeti ce papucei am cumparat azi inimioarei mele pun imediat poze.
edit:am pus poza.
danielle 26+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Annisia spune:
Teodoran, miscarile bebelinului se masoara la un interval de 12 ore, dupa saptamana 28 de sarcina...
Al meu bate recordul... Cred ca sta doar 10 minute pe zi, in rest e petrecere mare...
M-a pus dracu sa ma duc la Albu, pentru o a doua parere.... M-a facut cu ou si cu otet ca nu am mai venit la control, ca nu mi-am facut analizele, ca am venit fara programare... Nici nu mai stia ca m-a internat in spital, ca sa ii arat docomentele (pe care, evident, nu le aveam la mine)... Banuiesc ca de milioanele bagate in buzunare, nici atat nu-si aducea aminte... Mi-a dat o gramada de analize si a ramas ca ne vedem pe 18 iar. Nu cred ca va mai avea onoarea...
In fine, bebe e super. Are 1.300 gr si e tare zburdalnic. Mi-a dat si pozici... E buzat ca tatutu si are o ditamai treaba...
Eu sunt ok. Ma pregatesc de maricica, apoi de munte. Abia astept sa nasc, ca m-am plictisit de atata gravidosenie...
Cu zugraveala sunt in demaraj. Nu m-am hotarat asupra designului camerei beblinului. Trebuie sa fie ceva super truper.
In rest, cumparaturi la greu. Bagajul de spital gata facut si cu Dumnezeu inainte!
Bebe Yannis Edmond in evolutie

sim_stoian spune:
Gabriela, nu ma supar. Zilele se calculeaza la timpul efectiv lucrat prin regula de trei simpla. Gasesti si in Codul Muncii, si in Contractul colectiv.
Marunzika, felicitari pt fetita!
Tomitza, doctorita mea e undeva pe Delea Veche.
Gema, de acord cu tine. Eu am si zis ca nu am avut de ce sa ma plang de Iosup.
Eu am fost la Tutunaru azi. L-a masurat pe bebe si mi-a zis ca are un avans de 3 sapt , varsta e de 32 sapt, iar DPN-ul...nu mai spun nimic de el. In alta ordine de idei, bine ca am facut cumparaturi din timp ca altfel intram in panica. Are 1800 g, e dolofan deja. S-a intors cu capul in jos, era cu fundul in coastele mele si statea cumintel ca de obicei.
Cu caldura e nasol de tot, si eu ma foiesc noaptea. Si cand ma gandesc la temperaturile anuntate pt weekend...
Sim 29+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

sim_stoian spune:
Danielle, acum am vazut culoarea. E faina. Si papuceii sunt tare draguti. Eu ma uitasem la patut, sincer sa iti spun.
Roxana, stii ceva de Tomasa?
Sim 29+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

mandarinutza spune:
Marunzika, felicitari pentru fetita!!!
Sim, oua ce bebelin voinicel.
Danielle, foarte frumoasa culoarea camerei si patutul e tare chic.
Andruzza, frumoase poze.
Mandarinutza 28+
Antonia Maria
Poze