Clexan compensat ? Da sau nu ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

dany,eu am facut tratament de la 12 saptamani,parca,pt ca atunci am aflat ca sufar de acest sindrom,dar dr la care mergeam eu atunci mi a spus ca tratam se face chiar inainte de conceptie...si am facut inca 6 sapt dupa nastere,dar acum incep sa ma intreb daca am acest sindrom sau nu///ti am zis,citeste povestea mea,am explicat pe larg acolo...offf,nu se poate,tb sa apelam la o televiziune,ceva...se aloca bani pt tot felul de prostii si pt sanatatea unui bebelus si pt mama chiar nu se poate face nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

monalac - nu fi asa dezamagita, exista o urma de speranta. Astazi am fost la fundeni am luat analizele si mi-au iesit foarte bune. Ia-m spus doamnei dr. Uscatescu poveste cu clexanne si mi-a spus sa fac memoriu la cnss si se va rezolva, oricum spunea ea ca luna viitoare se vor aproba noi medicamente si spera sa fie inclus si clexanne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Nu vreau sa spulber sperantele... si mie mi-au spus la fel in februarie ca poate de la 1 martie va fi compensat, apoi ca poate in aprilie...intre timp am nascut si am scapat de injectii. Daca aveti nevoie de semnaturi mai multe pentru petitie sa imi spuneti. Cat am fost eu gravida stiu ca a fost si un reportaj tv cu o mamica care pierduse o sarcina si era din nou graviduta si trebuia sa faca clexane si spunea cat e de greu...
Dany - eu am facut inca o luna dupa nastere injectii (de 2 ori mi-am facut analize pentru ajustarea dozei). Acum iau tanakan. Gravida fiind am inceput cu doza de 0.2 (12 ron) si am ajuns la doza de 0,4 (19 ron) si am "scutit" o luna de tratament pt ca am nascut prematur

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

eimotto - ai incercat sa faci vreun memoriu, ceva de genul acesta, pt a primi clexanne gratuit?

Mergi la inceput

Danny - recunosc ca nu am facut, nu aveam dispozitia necesara sa ma enervez, nu ma puteam deplasa (am avut si cerclaj din saptamana 19 si de atunci am avut voie sa ies doar ca sa ma duc la doctor) sotul meu era foarte prins cu renovarea apartamentului in care urma sa ne mutam...

Poze

Mergi la inceput

fetelor,azi am luat analizele de la medlife,anticorpii antifosfolipidici mi au iesit negativi.si toate analizele pt trombofilii,lupus anticoagulant,proteina c,proteina s,anticardiolipina,toate au iesit in limite normale.e posibil sa nu am nimic????

Mergi la inceput

Mona - multa precautie, eu de cand sant inasricinata (14 sapt)am facut de 5 ori analizele la fundeni, singura problema a fost la lupus anticoagulant care absolut de fiecare data a iesit altfel:
1 - sub limita inferioara
2 - normal
3 - peste limita superioara
4 - sub limita inferioara
5 - normal (azi :))

Mergi la inceput

Mona si eu as fi circumspecta ... eu cred ca multe se declanseaza in timpul sarcinii (poate pe fond hormonal)...mie dupa ce am nascut mi s-au normalizat toate la numai o luna (inclusiv timpul de coagulare)

Poze

Mergi la inceput

daaa,deci sa nu sper prea mult....mi a raspuns doxinu la msj,cica s a dat o luna clexane gratuit si acum iar nu se mai da....off,tb sa facem ceva....eu miercurea viitoare merg la tutunaru,dar nu cred ca voi ramane la el,n am tp sa astept nu stiu cate ore la cabinet,mai ales ca sunt din provincie....

Mergi la inceput

Mona - eu am tot sunat la CASS dar mai avand 6 saptamani pana la inceperea tratamentului mi-au spus sa revin cu o saptamana inainte. In principiu mi-au spus ca se rezolva cu acel memoriu.

Am sunat ieri si la PrimaTv si la Antena 1 sa incerce sa faca un reportaj pe tema aceasta, va rog sunati si voi sa vada ca sunt multe mamici in situatia asta. Poate ne ajuta cu ceva.

Mergi la inceput