Ai fetelor care imi dati o mana de ajutor ca m-am vopsit si mi-a iesit o nuanta mult prea inchisa de roscat
, ce sa folosesc ca parul sa se mai deschida nitzel?
Orice sfat e bine venit!
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
mie imi e teama sa ma joc cu parul, mi-ar fi teama sa nu il ard prea tare daca incerc singura sa il decolorez. Cred ca cel mai bine e sa te duci la coafor daca singura solutie e decolorarea. Acasa e usor de inchis culoarea parului dar mai greu de deschis
Altfel ma gandesc ca dupa multe spalari culoarea se mai duce in general, poate daca il speli de cateva ori cu un sampon mai puternic ( adica nu din cel special pt par vopsit )...
Bafta, sper sa se rezolve !
La spalat mai iese din culoare..
Ai putea sa-ti faci niste suvite de ex. Am vazut in magazine ca garnierul (parca) au scos vopsea de suvite pt facut acasa
Sau poti sa-l vosesti din nou dupa 2-3 saptamani cu culoare mai deschisa decat cea care ti-o doresti, pt ca oricum iese mai inchis.. Nu uita de ceva tratament cu vitamine pt par..
Sau cum a zis petalua.. la coafor
MErci fetelor!
deja am facut al doilea dush si tot iese din culoare...
nu l-as mai zapaci cu suvitze ca doar ca a fost suvitzat, in schimb voi continua cu spalatul...
va pupic si merci frumos
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
Mi-a mai venit o idee ![]()
Daca te mai bronzezi un pic (de ex solar) s-ar putea ca contrastul dintre ten si culoarea parului sa nu mai fie asa mare..
Asta din propria experienta ![]()
Poti folosi un sampon colorant de la Palette. Nu ataca parul, pentru ca nu contine amoniac si poti sa-ti alegi o nuanta care-ti place si cu care crezi ca-ti sta bine. Si nici nu rezista mult pe par. ....e o alternativa....
Amisa, mamica
de fetita alintata