Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Pupici la toate lumea!!!
Paula am votat si eu , sper sa se rezolve cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

am beut kofii, imi revin si va iau mesajele la puricat:)

vik, aseara mi-a trantit si mama ca ar vrea sa vina si m-a cam socat, ca vor sa vina cu masina si taica-meu cam are probl. cu spatele. Eu as vrea sa vina da' cam am emotii... E o dulce mandrutza ta:) Eu cu ai mei sunt cam in razboi sapt. asta, ca stau pana la 3-3 jumate la gradi si-s obositi, n-au chef de nica. In München la 4 jumate erau inca o gramada de copii, aici la 3 mai sunt 4-5 din 2 grupe. O gramada de mamici lucreaza part-time sau deloc, nu ma asteptam sa fie asa. La tara sunt mai conservatori Sau poate sunt mai mofturosi din cauza racelii... cine stie?? ileana, mult succes! lucrezi full-time? si aici mai raman taticii acasa cu odraslele dar mai mult mamicile.

ven, ai vazut ce frigalau e la nemti? un pic de racoare asa din cand in cand nu-i rau, da' tot timpul... Bine ca ati ajuns cu bine inapoi, sa-ti fie bbii sanatosi si asteptam cu 1% pt fetita!
Multa bafta la examen! scuza-ma, eu nu-s la curent, ce predai? Da' cine o sa fie bazata cu examenul luat? ven a noastra, ca doar iti tinem pumnii stransi:) trece si asta, bem o bericica virtuala dupa. Eu vreau Radler, din aia in 2 cu limonada, sa nu uiti :))
mda, revenind, v-a placut in concediu? ce-ati vazut frumos?

carmen, bafta maine la dr.

mai vb. pa.pa.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

A nascut Carmena!

Sms: Astazi la ora 9.15 a aparut in viata noastra Bogdan Andrei - 3.460 g si 52 cm!

Nici macar n-am apucat sa scoatem pampoanele sa-i facem galerie

Felicitari, sa fie sanatos, refacere usoara si fuga acasa!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Yupppiii, ce nastere rapida. Sa fie intr-un ceas bun si micutul un baietel sanatos si papacios. Felicitari, Carmen!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Felicitari Carmenaaaaaaaaaa.....
Sa va traiasca printisorul,sa fie sanatos si papacios...
Chiar ma gandeam cand am intrat pe forum ca ar trebui sa scoatem pompoanele si sa-ti facem galerie...Uite ca nu ne-a lasat Bogdan...a vrut sa vina fara pompoane...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

FELICITARIIIIIIIIII CARMENAAAAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vaaaii, ce frumos! 1 August.. sa fie sanatos si cumintel.. bravo
Carmenush

Si nici n-a fost prea mare.. asteptam impresii

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

BUN VENIT BOGDAN ANDREI!!!! Carmena cum mai nu ne-ai asteptat si tu sa punem majoretele sa dansam cu fustitele in cap!!Acu' o dam direct pe drinckuit Sa va traiasca mindretea de baiat! Refacere rapida si felicitari mindrului tatic de doi baieti!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Marioan uite ca ai aparut.Ileana bafta la job!! Cite ore pe zi ai sa muncesti? Si unde? E ceva ce-ti place? Cristina azi s-a mai incalzit, macar nu a mai plouat, a dat soarele la prinz, destul de cald sa stea la pantalon scurt.Sa stii ca mai pe la tara nu e ca in orasele mari, copii is luati cam pe la 1.30-2.00. Vecina mea, sotzia chilotarului, la fel se mira, ei s-au mutat aici din Belin. Zicea surprinsa ca educatoarele se uita la ea urit de vine pe la 3 sa ia copilul:))Apropos, stii de albumele alea speciale pe care le poti comanda pe site-ul de la Aldi? Azi noapte am stat sa bibilesc unul, de am fost zombi toata ziua. Am vazut un astfel de album si mi-a placut tare mult. Arata ca o revista vouge, paginile lucioase si tari, pozele sunt inspirat asezate automat, ori cum doreste tu, hintergrund iar la alegere din nu stiu cite optiuni.Albumul o sa fie cadou pt sotz de ziua casatoriei si l-am alcatuit asa ca pe o poveste, cu poze de la nunta, cu copii, zilele lor de nastere, petreceri. Sunt sigura ca o sa iasa bine. Insa nu mi-a fost clara modalitatea d eplata. Ma asteptam sa platesc online, si am citit instructiuni pe mail ca plata o s afie prin rechnung. Cum oare e?Stii tu exact?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Daaa, am revenit ... intr-o pasa mai proasta.
Tocmai ce m-am despartit de o prietena buna de-a mea care se muta in Virginia cu familia. Asa ca mai facui cruce la o prietena. Parca sunt blestemata sa nu am o prietena apropiata langa sufletul meu. In 7 ani e a treia prietena ce se muta. Ma mai inteleg eu bine cu alte fete dar nu sa fim bot in bot, mai distante, mai taina despre papa copiilor, ce au mai invatat, chestii din astea.
Stiu ca vom pastra legatura, vom vorbi la telefon, dar nu e acelasi lucru.
Ei au o casa foarte mare care se pare ca nu reusesc sa o vanda. Au pus-o pe piata la $374.000, dupa 3 luni de nevanzare, mai coborara pretul cu 10.000 si tot nu o ia nimeni. Piata mobiliara este in jos rau de tot. Se vand mai bine casutele mici, care ti le poti permite mai usor, fara mari sacrificii.
Acum m-a rugat ca o data pe sapt. sa ma duc sa ii trag apa la WC-uri, sa verific casa.
De la Universitate nu am primit inca nimic. Dar am aflat ceva neoficial cum ca cei de la Programul de Nursing vor numai studenti cu green card sau cetateni americani. Iar eu astept green card-ul in fiecare zi. Deci trebuie sa apara, e chestiune de timp.
Asa ca nu stiu ce sa mai zic. Dupa ce ca scoala asta costa mult mai au si pretentii la statut. Ca doar vad ca sunt legala, am trimis hartii de la avocat in care se mentioneaza ca asteptam cartea verde si nimic.
Asa ca sunt un pic demoralizata.
In timp ce eram jos la bucatarie, il rugasem pe Luca sa fie cuminte in camera, sa se culce si el isi facu de cap. Auzii eu la un moment dat tropa-tropa, dar zisei ca mi se pare. Ca Luca acum ar trebui sa sforaie . Ash. De unde. Brichisea niste pahare de apa prin baie. Florile ude leoarca, lacareala in dormitor, TV ud si el si iar nu mai merge (e a doua oara cand imi inunda TV. Data trecuta i-a luat timp vreo 3 sapt. sa se usuce bine de tot, timp in care Luca ma batea la cap ca de ce nu merge TV, ca el vrea TV cand se culca). Ce sa mai zic... Mai am tupeul sa spun ca am baiat cuminte???
Eva alta figuranta si asta. O pisica ce se pisiceste toata ziua. Zici ca e abtibild asa sta lipita de mine. Fa treaba daca poti cu cineva agatat de picioarele tale. Scaunele de la masa trebuie sa le marit, sa le mut in camera de jos ca ea ar sta numai pe masa. E captivata de chei, telefoane, pixuri si carnetele. Cuvinte prea multe nu spune, dar ne intelegem. Are tabieturile ei cu lapticul la culcare si paturica ei care o "framanta" exact ca Luca. Aceeasi miscare. Nu imi vine sa cred. Parca ar fi frati, dom'le .
Eu acum ma rasfat cu niste stafide imbracate in ciocolata si nu ma gandesc deloc la Luca sa ii opresc si lui. Ca sunt prea suparata pe el.
Ieri am venit de la serviciu cu o durere crunta de cap. Si ca nu imi era de-ajuns sotul a tinut sa imi vorbeasca tot drumul spre casa in ce proiect mare e bagat el si ca e project manager. Si da si spune, detaliaza de imi tiuiau urechile de atata vorbit. Si el nimic. Dadea inainte. Tac, il inteleg, gandurile imi zburau la ale mele. Ajungem acasa, pegatesc masa si despre ce sa discutam??? De proiectul lui. Si ia-o de la capat. Noroc ca dupa o ora am intins-o de acasa cu o codita dupa mine, Luca, la prietena asta de a plecat azi. M-a servit cu o margarita si m-am mai destins oleaca ca ziceai ca am un bat in fund atat eram de intepata si tensionata.
Si din toata afacerea asta cu proiectul cine va avea mai mult de tras? EU. Ca o sa am grija de casa, copii, serviciu, iar el va veni tarziu de la jobul lui si cu gandurile duse la problemele ce le are. Asa ca pentru ceva timp presimt presiuni in casa. Ca imi stiu modelul.
Elena, ce ai mai facut cu avocata? Auzi, dar tu ti-ai luat martori? Ca ma gandesc ca va fi cuvantul tau impotriva cuvantului politistului. Si nu stiu cata credibilitate o sa ai. Ai tai pitici ce iti mai fac? Peri albi? Altceva. Cunosc aspectul asta. Povesteste-ne cum se joaca fratiorii, Alvaro ce nazbatii mai face?
Alexandra, voi cum mai sunteti?
Ven, spor la invatat. Cum sunt temperaturile pe la voi? Ca in Craiova se fierbe in suc propriu. Bine, am inteles acum ca s-a mai racorit, ba chiar a si plouat. Minune mare.
Ma duc sa ma bag in oalele mele cu mancare. Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput