Spiridusi de ian-feb 2006 (197)
Raspunsuri - Pagina 5
szaboali spune:
Maria mergea cu vaca prin sat. Pe drum se intalneste cu Ion.
- Une te duci, Marie?
- Ehe, la monta!
- Aha.. Si cu vaca ce faci?
Intr-o noapte, Ion si Maria, proaspat casatoriti, stateau de vorba:
- Ma, Ioane, spune drept, pe cine ai mai avut inaintea mea?
- Pe Florica.
- Numai pe ea?
- Pe Veta, Maricica, Rozi... bla bla bla.
- Sa stii ca sunt geloasa.
- Lasa, mai bine ai fi multumita ca te-ai calificat in finala.
Ion si Maria fac nunta. Ion mare smecker, Maria - inocenta si prostuta. In noaptea nuntii, Ion isi da bracinarii jos.
Maria (dupa cum ziceam, inocenta) :
- Ce-i aia?
- Pai Marie, numa io am asa ceva, nime' pe lume nu mai are.
Peste cateva zile, Maria:
- Ioane, l-am vazut pe Gheorghe la cosit cand s-o dus dupa tufa si si-o dat izmenele jos. Sa stii ca are si el!
- Apai fa Marie, Gheorghe-i cel mai bun preten al meu, io aveam doua ....si i-am dat si lui una.
- Prost mai esti ma! Da' de ce nu ti-ai oprit-o tie pa aia mare?
Vine Ion acasa de la oras si zice catre Maria, hotarit:
-Marie, stinge lumina, trage jaluzelele, si in pat iute.
-Ma Ioane, da' mai am de lucru.
-Daca'm zis, am zis!
Vede Maria ca n'are incotro, se conformeaza. Se pune si Ion in pat, trage plapuma peste ei si zice:
-No, acum Marie, sa-ti arat ce ceas cu fosfor mi-am cumparat.
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
ANA ma bucur ca v-ati simtit bine
Diana dimpotriva,ieri pe iarba nu prea a avut chef de alergat,chiar s-a enervat mami pe ea,ca in fata blocului pe ciment, baga ture non stop de nu se poate tine dupa ea ...
Care intreba de Anasebe sunt ok , dar ocupata cu amenajarile prin apartament.
Fetele care ati fost la mare sau care mergeti unde ati culcat sau culcati spiridusii? Ati luat pat seaprat?
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
miraklucker spune:
Am revenit...sunt la servici si mor de frig, imi sufla clima direct in cap.
mai revin..ca nu pot acum sa scriu mai mult
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
anasol spune:
la mare dav a dormit in patul mare cu mine si mama.........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
anasol si david-andrei(06.01.2006)
oachi_79 spune:
Noi caram patutul pliant. Sper ca nu degeaba.
Anasol pina acum scria pe site-ul lor ca va fi prima editie la Iasi. Chiar si in brosurile de la Bucuresti scria. Acum vad ca au scos . Pai cum se poate sa fie baby expo la iasi?
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
monica70 spune:
Oachi mersi,da' io cu trenul pot cara eventual un hamac
miraklucker spune:
am revenit
Acasa a fost super,....parca uitasem deja cat de bine poate fi acasa,uitasem cat de frumos se imbraca romancele fara sa fie nevoie de evenimente speciale, uitasem de caniculele din Timisoara, incercam sa nu ma mai tresar si sa intorc capul cand auzeam in jurul meu vorbindu-se romaneste doar aici toati vorbesc NUMAI romaneste
........ mi-am incarcat bateriile petnru un an, sper sa nu dureze mai mult pana voi ajunge din nou. Am facut aprope tot din ce mi-am propus, am fost in vizite la prietenele mele, la fosta mea vecina, fost sefa, am reusit sa colind magazinele cu sora-mea ca-n vremurile bune, chiar daca altfel nu am stat cred ca mai mult de 1 ora adunata de vorba cu ea....m-am intalnit cu fetele si spiridusii, am fost la coafor...si la dentist (mi-am schimbat niste plombe si mi-am scos o masea de minte),
O saptamana am fost acasa la ai mei, am fost in excursie la Dunare, am prins o balena (a se citi am cumparat un somn) pe care executat-o a doua zi.....mmmm ce buna a fost
Copii s-au simtit minunat, pe David mai ca nu-l mai vedeam toata ziua,de dimineata pleca cu tata-su la lucru, sa mestereasca si el cate ceva la casa lu' sora-mea, sau era tot timpul cu Caroline, verisoara lui.
In rest, se contruieste in draci peste tot,am vazut chiar la sate ca oamenii isi mai repara casele, am impresia ca se mai misca cate ceva in bine, dar mizeria a ramas la fel de mare, nu am mai vazut asa de mult cersetori si tigani (poate ca eu nu i-am vazut, ma indoiesc ca nu mai exista la fel de multi), preturi mari peste tot......si stiti voi mai bine cum e, nu va mai plictisesc si eu.
Maraki, de circulatie nici nu verau sa ma gandesc cum e in Bucuresti, mi-a ajuns Timisoara......DE GROAZA, am facut 45 min de la intrarea in oras (Calea SAgului) pana la mine la apart(Traian), vineri la ora 12. 2 masini erau sa dea in noi, pur si simplu ne-au depasit pe partea dreapta. Eu era sa fac infarct.
O singura data m-am urcat la volan singura cu toti 3 dar cand am stiut ca nu voi ajunge in centru sau la vreo intersectie. Altfel am circulat cu tramvaiu si taxi.
pozele vor urma....cand voi avea putin timp.
V-am pupat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
acina spune:
Buna gagici, ia te uita lume noua Maraki , bine ai revenit.
Am fost la tara, am transbordat cainii ne-am intors dimineata.
Sambata am fost la seful lui Dan in vizita, ca ne tot invita omul la el de vreo lun asi noi nu ne-am invrednicit sa mergem.Bai e super la casa , s-a distrat super Andrei cu Ana fetita lui.Curte , gazon , pomi. Am stat fara grija , cjiar nu avea de ce sa se loveasca, masini nu treceau...vreau si eu la casa.
Vad ca si Bombo a aparut, felicitari iubitei pt coronita.
Mire, Ana_m , Ali, Anasol, Oachi, Cosmi, Toanca,Moni, Irinutza, Giova
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
monica70 spune:
MIRA super ca te-ai simtit atat de bine,nu puteti veni mai des?
Eu ma gandesc la GIO,sper sa fie doar chestie de net,nu cumva sa ii fi fost iar rau mamei ei si sa fi mers la Alba.
anasol spune:
moni-n-o poate suna cineva sa vedem dak sunt bine......
io as suna,dar nu am nr de tel.........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
anasol si david-andrei(06.01.2006)