Miresele anului 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aici sunt si eu. Acuma am ajuns acasa. E o caldura groaznica afara, sper sa ploua sa se mai racoreasca un pic. Urez si eu nastere usoara la fete
Si nasa mea a avut o alarma falsa pe la 3 dimineata, mai are un pic si o sa-si tina si ea fetita in brate, deja a depasit data cand trebuia sa nasca.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe cel care a pasit in lumea celor drepti, e o adevarata tragedie cand se intampla astfel de chestii, dar cred ca toti motociclistii sunt constienti ca in orice moment li se poate intampla la fel, dar dorinta de a conduce un bolid pe doua roti e mai mare decat frica de moarte.
DD sa le dea forta sotiei si familiei sa treaca peste aceasta grea incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

hop si eu...
ieri si azi am fost bagat intre hartii pana peste cap...la fel va fi pana la sfarsitul saptamanii...asa e inainte de condeiu, da las ca trece si dupa 2 saptamani boieresc
aici ploua ...ploua si iar ploua...m-am saturat...mai ales ca acsa e asa de frumos si cald!aici sunt 17 grade
...noroc cu solarul...am reusit sa merg de 3 ori si intr-adevar aparatele sunt super bune...adica am o culoare pe care as fi avut-o acasa poate dupa 7-8 sedinte...folosesc si accelerator pentru bronzare, oricum si acasa foloseam!

Gio...felicitari pentru dintisori!
Aly uite ca ai ajuns si la final...cand e marele examen?
Kitzy, cumparaturi, concediu...misto de tot!

Fetelor, poate din cauza vremii de aici, dar nu astept sa merg in concediu...poate mintea mea inca nu realizeaza cand e atat de urat afara ca peste o saptamana o sa-mi intind "poponetul" pe plaja

Krelia vad ca iti faci "prieteni" noi...eu cand stateam in Bucuresti si vedem cum batraneii veneau in autobuze si imi spuneau sa le dau locul...desi erau multi alti barbati care stateau pe scaune...ma enervam la culme si ma gandeam la bunicii mei...care sunt de aceeasi varsta dar nu si-ar permite sa ridice un om care sta pe scaun, cu atat mai mult o doamna sau domnisoara.

...intr-un final m-au sunat de la vama...maine imi trimit pachetul acasa...vama ma costa 56ron...mai ramane de vazut daca imi e bun sau nu...sau daca nu cumva l-am cumparat anticipat pentru perioada vorba lui Aly

si sa nu uit...Gio felicitari pentru achizitii...trebe' sa ii arati si la fata macar o poza cu apartamentul tau dupa ce va luati si restul de mobila...am inceput sa nu mai am rabdare...si degeaba ne-au sps ei ca termina, eu presimt asa ca plecam in concediu si o sa traga de timp ca doar nu mai sta nimeni in ceafa lor!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, ca plec si eu imediat la ultima sedinta de condus. Sa-mi tineti pumnii pe maine, am un morcov... Sper din tot sufletul sa am un permis numai bun de 'udat' maine seara.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

da onutzule, ce sa fac.....asa sunt eu, mai sociabila
Aly, tinem pumnii stransi stransi si asteptam beuturik!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Of Domane...acu am citit despre tragica intamplare!
...groaznic...o fetita atat de mica si inainte cu 2 saptamani de nunta...pur si simplu nu am cuvinte!
Dumnezeu sa-l odihneasca!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

De la Moko citire:
La 16.35 s-a nascut noul sens al vietii mele-are 3.300 kg si 54 de cm. Am trecut ca prin urechile acului de cezariana, din cauza unei circulare si a ritmului cardiac. Pana la urma-nastere naturala, fara epidurala. Apgar 8.

Offf, cum e viata asta. De dimineata aflam de tragedia Alinei, acum va anunt de fericirea lui Moko. SI cand ma gandesc ca peste 2 sapt urma sa mergem sa o vedem pe Alina mireasa si pe Bita botezata...

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana ma bucur ca esti ok, trebuie sa fac poze, dar sa vina mobila...cine stie cand...
sper sa termine si la voi mesterii cat mai repede.
Aly tin pumnii, hai ca am chef de baut!!!
kateryna mersi de vesti. Felicitari Moko!!!

eu sunt cam zoombie. marco a adormit si de 3 ori s-a trezit. cand mananca ceva, cand umbla, of caninii astia. a iesit el coltisorul la unul, dar pana iasa tot...e jale mare frate...
cred ca voi face noapte alba. a avut si febra 38, tot din cauza dintilor....
sper din suflet sa se trezeasca maine sa-l duc la gradi, sa mai rezolv si eu una alta si sa ma odihnesc, caci azi a fost naspa. marait non-stpo.

si poftiti la de cu noapte.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Azi cine vine la o ?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu
Merci Kate.
Azi e zi mare pentru Alynutza. Ii tinem pumnii sa aiba ce sarbatori deseara!
Gio lasa ca o sa treaca si dintisorii astia si scapati si voi de calvar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si eu vin la cafelutza
Succes decoratoarelor la noile case
Gio, pupici la Marcolino, sa-i treaca februtza asta odata si sa-i iasa dintisorii mai rpd
kitzy, vin si eu cu o pereche de pumni !!

fetele!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput