Miresele anului 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 27
NicoletaB spune:
buna fetelor!
profit de ocazie ca sa o felicit pe kitzy, caci pe la nurori nu a anuntat vestea cea mare
Giova spune:
Cum de nu a intrat nimeni aici?
azi vine de la Timisoara. un bun espresso, sau un capucino cu cornulete proaspete.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Neatza! Eu n-am putut intra, cica au avut ceva probleme tehnice.
Gio merci de capuccino, tare bun si vine la fix cu vremea asta mohorata. S-a facut un frigau la Cluj, 11 grade de dimi. Numai la noi si la Intorsura Buzaului. Sper sa-si revina vremea ca nu suport sa ma imbrac de toamna in plina iulie. Si ieri am cam dardait la cumparaturi. Azi iar trebuie sa dau o fuga scurta, ca am uitat sa-mi iau agrafe pentru freza si-am zis ca iau si o felicitare pentru sambata.
De condus, ce sa zic, daca tu ai inca emotii dupa 9 ani... musai sa conduc mai des, ca nu mai vreau emotii (azi iar am tremurat ca varga dupa ce m-am dat jos din masina).
Cu raceala cum mai esti? Ti-a mai trecut?
Kitzy sa stii ca ma duc cu masina cat de des pot. Imi place mai mult in weekend, ce-i drept, ca-i mai liber drumul, dar oricum, se pare ca am prins o perioada buna, pentru ca s-a mai linistit traficul in Cluj, probabil pe vacanta de vara. Trebuie sa-mi capat experienta pana la toamna, cand reincepe nebunia. Tu ce te-ai hotarat, in lumina noilor evenimente? Mai faci scoala sau astepti?
Giova spune:
Aly nici la mine nu a mers forumul de dimineatza.
aici a plouat toata noaptea, vai de hainele mele, sunt pe balcon de 3 zile.
acum iar ploua, e frig si urat , ce vreme naspa pt. iulie!!!
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Alynutza spune:
Mda, super naspa. Eu am avut noroc, am pus la spalat marti dimineata si pana dupa-masa cand au inceput ploile s-au uscat hainele. Sa speram ca nu mai tine mult, eu asa stiu ca de maine se indreapta vremea si saptamana viitoare va fi timp frumos.
kitzy spune:
Aly sa stii ca deocamdata mai astept cu scoala, nu-mi trebuie acuma emotii cu condusul
Joia viitoare ma duc la eco, sa-mi tineti pumnii ca fie totul ok.
kitzy spune:
Nico, merci de felicitari, iarta-ma ca n-am intrat si acolo, dar uite acusica dau si acolo anuntul.
Giova spune:
a fost soare 2 ore si acum iar ploua. credeam ca ies cu piciul in parc.
Aly s-au uscat hainele, ca norocul. acum am pus alta tura, sunt ude macar nu mor de ciuda.
Kitzy ai mai facut alt test?
_
kitzy spune:
Gio am facut ieri un al treilea test care a iesit mai clar ca primul, cred ca hormonul e mai puternic.
krelia spune:
pup fete....si cer iertare ca nu am mai intrat...dar ieri a fost o zi cumplita...m-am dus la serv cu ditamai falca...am avut si de lucru....insa mi-am bagat medica, ca m-au trimis superiorii acasik ....
de trecut, trece greu, fir-ar sa fie....e mediu umed si nu se cicatrizeaza atat de rpd..ma rog sa treaca totusi intr-o saptamana, caci, nu mi-ar placea sa merg cu maseaua umflata la mare ...
kitzy, tin pumnii in continuare sa fie cu okisori si urez succes soferitelor cu emotii
...mersic pt incurajari.....si sper sa mai pot intra si maine sa-i urez concediu fain lu' Aly
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.