Miresele anului 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Am fost ieri in Central si nu am vazut rosie. Si sincer nici n-as da 100 de lei pe o camasa, ca pe urma i-o dau la lucru s-o frece. De Bigoti nu stiu ce sa zic, are si sotzul o camasa de la ei dar se comporta super si la spalat si la calcat. Ieri am vazut la Simply's pe Eroilor camasa rosie, dar nu eram cu el si n-am vrut sa ma risc sa i-o cumpar, ca in general poarta 41, aia era 40, asa ca merg azi cu el sa vedem daca i-e buna sau nu (eu sper ca da, ca nu mai am chef de umblat). Oricum is zuze rau si vanzatoarele astea, eu intreb de camasa 41 cu maneca scurta si ea imi spune ca are 43 cu maneca lunga. Pai ce ma intereseaza pe mine ca are daca nu corespunde cu nici o cerinta de-a mea?
Sapta viitoare iar trebuie sa-mi fac drum prin oras, ca la nunta la frate-meu imi iau sandalele cu care am fost eu mireasa si n-am gentuta alba, trebuie sa merg sa-mi iau. Desi ma tot intreb daca nu merge si bej, ca o iau numai ca sa imi tin una alta in ea, n-o s-o car dupa mine tot timpul. Mai vad.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce culoare are rochita pe care o sa o iei? Ca daca e culoarea piersicii merge si bej, ca acuma nu se mai asorteaza pantofii cu poseta si nu prea are rost sa mai dai banii pe o gentuta alba daca n-o s-o mai porti ulterior. Si eu trebuie sa mai umblu dupa rochita sapt viitoare, inca pe Eroilor n-am ajuns. Am fost pe la Promesis, dar prea mi par de varsta a doua si in Central am vazut ceva dragut, dar n-aveau marimea mea. Sa stii ca asa-s vanzatoarele, tu intrebi de ceva, ele iti zic de altceva. Asa am patit cand mi-am luat niste pantaloni de vara de in, am vrut sa fie neaparat albi, am incercat ceva, nu-mi erau buni si vine la mine cu alta marime, dar pe verde si cu tot felul de briz-brizuri si i-am zis ca nu vreau verzi, vreau albi, apoi zice ca avem si pe bej si galben Parca eu vorbeam chineza. Eu ii ziceam ceva, ea zicea altceva. Numa de-aia nu-mi place sa ies la cumparaturi, ca eu ma duc cu ceva in minte si ele ma tot sacaie cu altceva, chiar daca nu-mi place si nu mai da Domnul sa ma lase sa plec.

Mergi la inceput

Ai dreptate, asa ma simt si eu, de parca incearca sa-mi bage marfa pe gat. N-au cu cine, ca eu is tare incapatanata, dar oricum ma enervez.
Si zici ca pot lua gentutza bej? Rochia e un fel de portocaliu 'moale' (deschis si total nestrident, ceva intre frez si caisa coapta, nici nu stiu cum sa explic). Ca zau daca as mai umbla si vorba ta, dup-aia nici sa nu o mai port. Asa-i daca-s entuziasmata dupa incaltamintea neagra (sau cel putin eram) am vreo 3-4 gentute negre elegante.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Eu zic ca poti merge si cu gentuta bej. Se potriveste cu rochitza.Cam imi dau seama ce culoare zici tu, tot pe culoarea de genul asta am vazut si eu ceva, dar aveau numai marime mare. Si trebuie sa-mi iau si ceva genutza ca n-am nici una eleganta, daca n-am prea fost la nunti

Mergi la inceput

No, foarte bine, m-am scapat de-o grija. In schimb nu-mi gasesc incaltari de condus, poti sa iti imaginezi ca nu gasesc o amarata de pereche de tenisi in tot Clujul asta care sa-mi fie si buni? Ma omoara sa imi caut incaltari. Am vrut sa-mi iau niste papuci rosii (ca tot is innebunita dupa rosu) si imi erau largi bretelutzele alea...

Mergi la inceput

Cu papucii am si eu probleme ca sunt tare ingusta la picior si mai ales la incaltamintea de vara foarte greu imi gasesc sa nu-mi fie largi. De exemplu acuma recent mi-am luat niste sandalute si am umblat o gramada pana am gasit ceva sa-mi placa si sa-mi si fie bun, ca nr care-l port eu se vinde cel mai repede.

Mergi la inceput

Mda, cunoastem problema foarte bine. Cat porti, 36?

Mergi la inceput

37 port. Un nr foarte comun si imi gasesc destul de greu sa si fie pe placul meu. Ba au 36, ba au 38,39. La incaltamintea de primvara, toamna, iarna, port 38, depinde si ce calapod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

au venit nasii, nu v-am citit, ca nu pot sa stau mult pe net.
Marco e cu amigdalita. azi-noapte ne-a facut 39 febra si am stat sa-l pazim.
mi-a venit si prima comanda de pe laredoute, cu hainute pt. pitic. astept si a 2-a ca avem si noi cate ceva.
sunt foarte multumita de ele.
si weekend fain, fug sa-i fac mancarica la Marco.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Neatza!
Haideti la o cana de . Abia m-am ridicat din pat in dimineata asta. Sper sa treaca repede saptamana asta, deja nici sotziorul nu mai are rabdare, de dimineata imi tot arata drumul si-mi spunea ca duminica plecam.
Sambata am fost la nunta, a fost tare dragutz. Am furat mireasa (eu am fost soferul) si-am incasat si o amenda pentru parcare (ma rog, daca si dadeam cu ochii de naspetul ala care ne-a amendat cred ca il luam la pumni, se luase curentul si parkingul era blocat, ca nu functionau barierele, asa ca am lasat masina 15 minute cat am stat noi cu mireasa la terasa pe un loc de parcare rezervat si repede s-o infiintat sa ne amendeze, desi in parking nu aveai cum intra si nici nu erau locurile alea rezervate pline si sa vina proprietarul sa planga ca n-are unde parca).
Ieri am facut toata ziua drumuri si cumparaturi (Metro, Cora).
Azi si maine sper sa ma invrednicesc sa termin curatenia.
Gio sanatate lui Marco!
Fetele, o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput