Miresele anului 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! de vineri de servita de mine azi
Sic, ca v-am luat-o inainte la toate
Ma duc sa pregatesc papa la sotzior si ma apuc de curatenie. Ne mai vedem asa, peste vreo 2 ore.
Va urez o zi super, ca vine weekendul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
Kitzy mersi de cafea. Ce repede te-ai trezit.
Eu acum incerc sa ma opresc din tremurat, 'm-am adus' la servici. Nu mi-as fi imaginat, am avut emotii mai mari decat la prima intrare in trafic cu scoala, pentru prima data mi-au tremurat picioarele pe pedale (normal ca mi-a murit si motorul in conditiile astea). Parca as fi luat-o de la zero.
In alta ordine de idei, ma bucur ca e vineri. Daca aveti vreun Paul/Pavel/Paula in familie, sa va traiasca! Azi facem shopping, asa ca diseara o sa am parte de o noua tura de condus, sper sa ma mai calmez, ca doar nu-i prima oara la volan, ce Dumnezeu. Musai sa-mi cumpar ceva tenisi sau altceva comod, cu talpa dreapta, sa mi-i tin in masina pentru condus, ca nu pot conduce cu toace. Maine sa tina vremea, huzbandul e de serviciu, eu ma apuc de curatenie, sper sa dau gata si geamurile, ca de cand le-am pus gand rau.
Cat despre cadou de aniversare, fetelor dragelor, bine ati zis, albumul e frumos, dar pentru noi. Ei nu se entuziasmeaza de un cadou de genul asta. Mai degraba o noapte mai speciala .
si va doresc o zi frumoasa, usoara si scurta!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Kitzy azi e mare sarbatoare, lasa curatzenia!!! Mersi de cafea.
Aly lasa ca te obisnuiesti tu, normal ca ai emotii, doar nu mai esti cu instructorul in dreapta si cu inca o pedala de frana. Iar cu tocurile...eu conduc si cu ele, la inceput nu, dar m-am obisnuit cu timpul. nu e comod, dar cand e musai,n-ai incotro.
Krelia la noi e invers: Clau a fost m,ai impresionat de album decat eu. Cand ne-a zis ala pretul de 700 euro am zis pas...dar al meu sotior a zis ca-l vom face dar mai incolo, caci tare impresionat a fost.
astia care ne-au facut pozele, fac ceva asemanator, doar ca lipesc pozele pe carton parca, se vde ca nu e intreg ca dincolo, dar aici e 14 mil.
Oricum, cand il vom face, il facem ca lumea, daca om avea vreodata timp de asa ceva. caci cu cat trece timpul....

In alta ordine de idei:
tuturor acelora care poarta numele de Petru si Pavel si derivate din acestea!!!

Clau s-a dus cu marco la gradi si implicit cu Mondeo. eu trebuie sa merg cu jaful lui de Clio, doamne ce murdar e(il folosesc toti din birou sa mearga pe santier) si nu are nici AC, e stricat.

va doresc o zi cat mai scurta si mai racoroasa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

celor care poarta numele de Petru si Pavel!!!!
Fetelor, am si uitat ca azi e sarbatoare, daca n-am stiut nu e pacat, nu?
Oricum trebuia sa fac curatenia ca maine suntem la nunta si duminica clar nu ma apuc de aspirat prin casa si nu mai aveam cand sa fac. Ata ete! La cate pacate am.....ca nu m-am spovedit de la nunta

Mergi la inceput

Aly felicitari ca ai avut curajul sa iesi singura in trafic, eu n-as fi avut. Asa se invata, intri direct in branza si dupa-aia o sa-ti fie mai usor. Cum te simti cu lamaile pe parbriz? Ca tot asta visai

Mergi la inceput

Kitzy n-am fost singura, eram cu sotzul, doar ca eu am condus pana la mine la servici, si pe urma s-a urcat el la volan. N-am avut timp sa vad ce simt cu lamaile pe parbriz, ca tremuram prea tare de emotie. Oricum, mi-au si picat dupa cateva minute, trebuie sa gasesc ceva adeziv, ca vad ca ventuzele alea nu-s bune de nimic.
Sper sa-mi revin, ca diseara mai trag o tura de condus.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Pana deseara te linistesti si oricum seara nu mai e chiar asa aglomeratie. Cum s-a simtit sotul tau pe locul de pasager? Nu-i venea sa apese pe pedale?Ca asa am auzit ca soferii care stau pe locul de pasageri tot au tendinta sa apese pe pedale.

Mergi la inceput

Nu stiu cum s-a simtit el, insa stiu ca mie imi venea sa apas pe pedale dupa ce incepusem scoala si mergeam cu el undeva. Insa a facut exact ca instructorul meu, mi-a tot spus tot drumul ce sa fac. Nu-l critic, mi-a prins bine ca aveam emotii prea mari si sunt obisnuita cu stilul asta, chiar daca de multe ori nu era necesar sa-mi spuna instructorul sa schimb viteza.
'Diseara' inseamna 4-5, ca eu la 4 ies, deci, o sa fie nebunia de pe lume .

Mergi la inceput

Eh, lasa, sa simti si tu ca ai intrat in infernalul trafic din Cluj. Ca ajungem imediat si noi ca bucurestenii. Mai mult de asta nu prea vrea sa fac scoala ca fiecare merge si face cum il taie capul si degeaba esti tu atenta daca unul te acroseaza. Poate in toamna ma apuc si eu, nuhs inca, mai trebuie sa-mi adun curaj
Azi ma duc la nasa mea la spital sa o vad ca-i ziua ei si sa-i vad si prichindeaua. Ce ziceti, e ok daca duc un suc natural si niste fructe?

Mergi la inceput

Kitzy mi se pare foarte ok suc si fructe. E ceva usor si sigur are voie. Cu traficul, asa e, sunt multi nebuni, dar daca tu esti atent, poti evita. Oricum, ideea e sa mergi dupa reguli, daca Doamne fereste se intampla vreun incident, macar sa nu fi tu de vina. Eu ti-am mai zis, pana nu te urci la volan, n-ai cum sa stii cum e. Si iti imaginezi ca e mai rau decat e in realitate.

Mergi la inceput