Miresele anului 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
krelia spune:
onu', je mai aastept cu urarile [..iote ashea
auzi Gio..io am gasit o cale tare economicoasa ..perdele mai grosute..nu din alea de voar transparent sau organza...si....dk tot nu merge asa...trag si draperia ...
kitzy, sa stii ca de la shampa' mi se trage
ah...vin si eu tare din spate cu aniversarea ..chiar ieri ii spuneam de o suriza pe care i-o pregatesc...si..hmmm..ma gandeam la un vikend intr-o camera de hotel...de 5 stele..de la noi ..la pret redus ...cu room-service si toate la nas ...nu stiu...ce ziceti...ori asa? ori...o escapada la sinaia?...ca de alte alea..deocamdata nu ie bani......
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kitzy spune:
Kreliutz eu in locul tau as opta pt o escapada la Sinaia. Iesi un pic dintre blocuri si cladiri si oricum e alta atmosfera pe acolo. La hotel ce faci? Ca nu poti sa stai toata ziua in camera si peste zi te plimbi tot prin oras?
Alynutza spune:
Kitzy ce stii tu ce are fata de gand, poate au oamenii ce face in camera toata ziua .
krelia spune:
mda..asa ma gandeam si eu........dar probabil mai aveam nevoie de o "gura" sa-mi zica.....iesi dintre betoane ...
...ma vedem...mai studiem
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kitzy spune:
Aly chiar, cine stie ce are fata asta de gand....dar oricum eu cred ca o iesire la aer curat le-ar fi mai benefica
krelia spune:
hhmm...ia sa ma inspir eu din vreme........de Aly stiu ce o sa faca...asa ca.....oana, Gio...voi ce aveti de gand?
ooana spune:
Krelia chiar asta vroiam sa va intreb...poate veniti voi cu o idee ...ca io am fost bagata cu capul in hartii in ultimele saptamani sau plecata pe la Seminarii si acu m-am trezit ca dumímica e aici...si io nu am nici un plan!
...si mai e si ziua lui in 9 iulie, o sa fim in Spania...nici acolo nu stiu ce o sa ma fac!
ideea era ca isi doreste un ceas...si pentru cele doua evenimente 1 + 9 ma gandisem sa ii cumpar un ceas...dar trebuie sa il las pe el sa aleaga ca nu ma risc la sume mai mari
...dar cu toate astea as vrea sa ii fac macar cate o mica surpriza in ambele zile...da ce???
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
krelia spune:
apai..nush ce sa-ti zic, onule...ca-s in pana de idei..rau...si de bani..nu mai zic ...
oricum, ramane valabile faza cu septembrie...nici nu stau la discutzii...da?
kitzy spune:
Hmmm....grea intrebare. E asa de dificil sa iei cadouri la barbati
La prima aniversare ai putea tu sa te transformi intr-un cadou si la a doua aniversare.....nu-mi vine nimic in minte acumada ma mai gandesc.
Alynutza spune:
Gagix, eu nu ma pronuntz, mai am 2 saptamani la dispozitie sa pregatesc o surpriza, poate imi vine inspiratia pana atunci.
Va pupez ca o tai si eu spre casuca imediat.