Miresele anului 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
krelia spune:
onu', je mai aastept cu urarile
[..iote ashea ![]()
auzi Gio..io am gasit o cale tare economicoasa
..perdele mai grosute..nu din alea de voar transparent sau organza...si....dk tot nu merge asa...trag si draperia
...
kitzy, sa stii ca de la shampa' mi se trage ![]()
ah...vin si eu tare din spate cu aniversarea
..chiar ieri ii spuneam de o suriza pe care i-o pregatesc...si..hmmm..ma gandeam la un vikend intr-o camera de hotel...de 5 stele..de la noi
..la pret redus
...cu room-service si toate la nas
...nu stiu...ce ziceti...ori asa? ori...o escapada la sinaia?...ca de alte alea..deocamdata nu ie bani...
...
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kitzy spune:
Kreliutz eu in locul tau as opta pt o escapada la Sinaia. Iesi un pic dintre blocuri si cladiri si oricum e alta atmosfera pe acolo. La hotel ce faci? Ca nu poti sa stai toata ziua in camera si peste zi te plimbi tot prin oras?
Alynutza spune:
Kitzy ce stii tu ce are fata de gand, poate au oamenii ce face in camera toata ziua ![]()
.
krelia spune:
mda..asa ma gandeam si eu...
.....dar probabil mai aveam nevoie de o "gura" sa-mi zica.....iesi dintre betoane
...
...ma vedem...mai studiem ![]()
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kitzy spune:
Aly chiar, cine stie ce are fata asta de gand....dar oricum eu cred ca o iesire la aer curat le-ar fi mai benefica![]()
krelia spune:
hhmm...ia sa ma inspir eu din vreme...
.....de Aly stiu ce o sa faca...asa ca.....oana, Gio...voi ce aveti de gand? ![]()
ooana spune:
Krelia chiar asta vroiam sa va intreb...poate veniti voi cu o idee
...ca io am fost bagata cu capul in hartii in ultimele saptamani sau plecata pe la Seminarii si acu m-am trezit ca dumímica e aici...si io nu am nici un plan!
...si mai e si ziua lui in 9 iulie, o sa fim in Spania...nici acolo nu stiu ce o sa ma fac!
ideea era ca isi doreste un ceas...si pentru cele doua evenimente 1 + 9 ma gandisem sa ii cumpar un ceas...dar trebuie sa il las pe el sa aleaga ca nu ma risc la sume mai mari![]()
...dar cu toate astea as vrea sa ii fac macar cate o mica surpriza in ambele zile...da ce???
![]()
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
krelia spune:
apai..nush ce sa-ti zic, onule...ca-s in pana de idei..rau...si de bani..nu mai zic
...
oricum, ramane valabile faza cu septembrie...nici nu stau la discutzii...da? ![]()
kitzy spune:
Hmmm....grea intrebare. E asa de dificil sa iei cadouri la barbati
La prima aniversare ai putea tu sa te transformi intr-un cadou
si la a doua aniversare.....nu-mi vine nimic in minte acuma
da ma mai gandesc.
Alynutza spune:
Gagix, eu nu ma pronuntz, mai am 2 saptamani la dispozitie sa pregatesc o surpriza, poate imi vine inspiratia pana atunci.
Va pupez ca o tai si eu spre casuca imediat.