Pedofilii englezi vor fi castrati!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Brrrrrrrrrrr....ca ma ia cu frifuri.
Asta ne-ar mai lipsi,auzi,un partid sau o organizatie care sa-i protejeze pe acesti monstrii!Mama lor!

Am cunoscut o tanara,care a fost abuzata in copilarie(de la 5 ani!!!!!) de propriul tata.Saraca,a ramas cu sechele,a inebunit.Are o taietura acolo jos,(din cauza abuzului) care nu i se cicatrizeaza niciodata complet,si la fiecare act sexual o doare,saraca,ii vine sa urle.

deci nu poate avea o viata normala,nenorocitul a distrus-o definitiv.Cand se uita un barbat la ea,sa o vezi ce agresiva devine...

Isi uraste tatal,isi uraste mama,ca cica ea ar fi trebuit sa o salveze,ar fi trebuit sa vada!

Pai cat de debil trebuie sa fii,sa faci asa ceva propriului copil???

Pedeapsa ar trebui sa fie inchisoarea pe viata.Si putina tortura psihica.Desi se spune ca cei care abuzeaza,au fost la randul lor abuzati.Fereasca sfantul!Ar trebui un control psihic obligatoriu,odata la cativa ani.Ca si cu obligativitatea buletinelor.Asa i-am depista mai repede,mai usor si am reduce numarul victimelor.
Parerea mea.

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by ladyJ

Brrrrrrrrrrr....ca ma ia cu frifuri.
Asta ne-ar mai lipsi,auzi,un partid sau o organizatie care sa-i protejeze pe acesti monstrii!Mama lor!

Am cunoscut o tanara,care a fost abuzata in copilarie(de la 5 ani!!!!!) de propriul tata.Saraca,a ramas cu sechele,a inebunit.Are o taietura acolo jos,(din cauza abuzului) care nu i se cicatrizeaza niciodata complet,si la fiecare act sexual o doare,saraca,ii vine sa urle.

deci nu poate avea o viata normala,nenorocitul a distrus-o definitiv.Cand se uita un barbat la ea,sa o vezi ce agresiva devine...

Isi uraste tatal,isi uraste mama,ca cica ea ar fi trebuit sa o salveze,ar fi trebuit sa vada!

Pai cat de debil trebuie sa fii,sa faci asa ceva propriului copil???

Pedeapsa ar trebui sa fie inchisoarea pe viata.Si putina tortura psihica.Desi se spune ca cei care abuzeaza,au fost la randul lor abuzati.Fereasca sfantul!Ar trebui un control psihic obligatoriu,odata la cativa ani.Ca si cu obligativitatea buletinelor.Asa i-am depista mai repede,mai usor si am reduce numarul victimelor.
Parerea mea.

ladyJ

Astia sint oameni bolnavi,schizofreni,paranoici,etc...care ar trebui tinuti inchisi intr-o clinica specializata.Nu pot sa concep ca un om normal ar fi in stare de asa ceva..

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pedeapsa cu moartea. Dar una lenta, ma'ntelegi dumneata...
Din pacate si din nefericire, umbla printre noi asemenea specimene.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Nu cred ca exista durere mai mare pentru un copil decat aceea de a vedea o matahala de om gramada pe el.Parerea mea ,la fel ca si a multor alte fete de pe aici,ar fi sa-i castreze chirurgical.Cum fac musulmanii cu hotii,le taie mana, ca sa stie omul din capul locului cu cine are de-aface.Asa ar trebui sa se faca si cu pedofilii,sa-i castreze in adevaratul sens al cuvantului.

Iolanda, de printesica,Alexandra,17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Ar trebui sa se voteze asta in toata lumea si poate le mai trece pofta.Ah ce m-as bucura.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput