Pedofilii englezi vor fi castrati!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Am vazut odata un reportaj despre asta,spuneau ca in Danemarca se practica castrarea chimica (cu conditia ca individul sa fie de acord!!!!) ,dar sint multi medici si psihologi care se opun metodei pt ca ,zic ei,castrarea nu ii impiedica sa aiba chef de ceva,caci functioneaza inca si dorinta e tot acolo!!Cica trebuie lucrat cu psy mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Chic adica cum? Le pune acid sulfuric pe momitze?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Nu cred ca asta va ajuta prea mult. Pedofilii sunt bolnavi psihic, nu manati exclusiv de impulsuri sexuale, sexul e cel mult un bonus pentru ei. Altfel nu ar exista cazuri perverse cand copiii sunt violati cu sticle, bete sau mai stiu eu ce. Nu e vorba de sex, ci de distrugere si de putere.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Nu stiu dc este ok sa spun asta, ma bucur ca o fac, cum frumos semna cineva nu exista nimic, niciun fel de scuza ptr cineva care ataca indiferent cum un copil...poate in felul asta ar fi un aviz amatorilor!!!
Cumva ar trebui oprite viloentele care se petrec imopotriva copiilor indiferent de unde ar fi, un copil e un inger care inca nu a apucat sa se strice atat de rau incat sa devina om...

"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Nu cred ca asta va ajuta prea mult. Pedofilii sunt bolnavi psihic, nu manati exclusiv de impulsuri sexuale, sexul e cel mult un bonus pentru ei. Altfel nu ar exista cazuri perverse cand copiii sunt violati cu sticle, bete sau mai stiu eu ce. Nu e vorba de sex, ci de distrugere si de putere.
quote:

Unii sunt asa cum spui tu. Dar exista si o categorie care simte nevoia sa faca sex cu copii si punct. Ei de altfel si-au facut si un partid in Olanda, partid care cere reducerea varstei legale pentru emanciparea sexuala la 14 ani.
Daca-i castreaza macar sper sa fie o metoda definitiva.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Foarte bine, desi nu prea imi vine a crede ca se va pune in practica.

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am mari indoieli ca se va aplica asa ceva in practica.

mai degraba cred ca vor face scandal ,vor lupta pt "drepturile lor"si "impotriva discriminarii" si sigur-sigur se vor gasi unii care sa spuna ca au dreptate,ca asa e in democratie,libertate,drepturile omului,bla-bla-bla....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Din pacate din ce am citit pe net despre castrarea chimica, procesul nu este ireversibil si nu are efect decat atata vreme cat e luat tratamentul, imediat ce e intrerupt pulsiunile revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Sincera sa fiu cand am vazut titlul credeam ca se aplica castrarea pe bune, a testicolelor .
De castarea chimica nu am auzit pana acum .Dar daca e adevarat ca la incetarea"tratamentului" se reduc sau dispar efectele lui, nu e nici o scofala.
Oricum sunt pt castrarea lor, fie si chimica.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

eu as incepe cu scoaterea unui ousor pentru inceput ,daca i-si permite sa recidiveze ,il scoatem si pe celalalt ,si daca continua cu altfel de perversiuni i-as taia degetele,si uite asa i-as trata ,dinte pentru dinte si ochi pentru ochi.
nu am clementa pentru pedofili.

Mergi la inceput