Bebe si nasitul
Am si eu o problema:la sfarsitul lui iulie voi fi nasa si fetita mea o sa aiba 4 luni atunci.O alaptez exclusiv la san.Nu accepta laptele praf sub nici o forma si nu mai spun de biberon.Si imi este teama ca atunci cand sunt la cununie in biserica si la starea civila o sa o apuce foamea.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Am sa las pe cineva cu ea dar e vb ca o alaptez la san.Dupa ce o sa ajungem la restaurant nu se mai pune problema ca am sa fac naveta intre ea
si restaurant
dar la cununie nu am cum sa plec din biserica sau de la primarie
.Dati-mi un sfat.
Raspunsuri
Gabbriela spune:
te mulgi si lasi lapte in sticlute pt ea, de foame o sa ia sa pape putin, poate chiar o sa se sature... sau pe drum de la primarie la biserica o alaptezi daca ai masina cu geamuri fumuri si o rochie usor de manevrat.
alte soluti eu nu vad....
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
anasol spune:
io zic sa o hranesti bine inainte de a pleca la biserica si apoi ii mai dai la 3-4 ore,doar n-o dura slujba 3 ore........apoi la petrecere poti sa iei bb cu tine,dak au o camera separata........ori faci naveta cum bine spuneai.....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
iuliana_2007 spune:
Bebica mea mananca foarte des.Cam la 2 ore,cateodata si la o ora.Si din cauza asta imi fac probleme.Dar daca este o problema doar nu am sa-mi las odorasul sa planga,cred ca am sa ma fac nevazuta
(glumeam).Mai astept niste idei de la voi.Poate mai sunt mamici care au trecut prin asa ceva,sper.
ionica spune:
Iuliana,
sinecer ,s-a spus si mai sus, cea mai buna solutie,mulsul si pus in biberon,de mancat o sa manance din biberon cand intr-adevar i s-a facut foame.
Spun din experienta ,sunt mamica de o bebelina de noua luni
"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."
marybell spune:
o sa manance cu siguranta cand o va lovi foamea
nu iti mai face atatea probleme, incearca sa te simti bine fiindca, vei trai un moment special din viata ta, iar bebelusha nu va pati nimic daca va plange putin pana se "prinde" ea cum sta treaba cu suptul la biberon, daca nu pana se prinde ea...apari tu si ii dai sa pape de la tzitzi.
iti doresc sa fie intr-un ceas bun, si sa iti aduca multumire sufleteasca in viata, viitori fini ![]()
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik