Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
dianocica spune:
quote:de fapt nu unde ci cand...in pta domenii, dar doar ieri. saptamana trecuta nu era nici urma...
Originally posted by m_monique
dianocica unde ai gasit mere de la tarani?
am pus si cateva poze, de la mare si nu numai. nu, n am stat la plaja deci n avem sexos la tanga , nu mai cautati...
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
roxanica2006 spune:
Crezi tu, Danduso, ca am eu bafta asta???
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dianocica spune:
quote:sa moooor cand m am prins...
Originally posted by roxanica2006
Crezi tu, Danduso, ca am eu bafta asta???
diana si david 03.12.06
roxanica2006 spune:
No, nu-i bai ca n-avem poze de la plaja, aia cu motanul facand abdomene si Dmic numarandu-le face toti banii!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
auras_v spune:
buna...sper ca inca nu ne-ati uitat...am intrat sa va mai zic despre noi ....dupa vre-o cinci sapt de regim fara succese notabile am incercat sa-i dau , la indicatia dr , nan ...cind am ajuns la trei masuri a facut 6 kk verzi ...atunci mi-a fost clar ca copilul meu nu tolereaza laptele , deci intoleranta la lactoza ...dr plecat in weekend asa ca am bagat-o pe lapte de soia singurica ...ieri a vazut-o si dr si a fost de acord cu mine ...lapte de soia , nimic cu lactoza , fara iaurt , brinza , unt ,smintina...se pare ca brinzica facuta cu lamiie isi lasa lactoza in zer deci as putea sa-i dau dar o sa incerc cind vom veni de la mare ...dupa atitea sapt sint in sfirsit linistita ...stiu ce are copilul meu si ce trebuie sa fac pt ai fi bine...partea buna e ca intoleranta la lactoza este reversibila si de la 1,5-2 ani majoritatea copiilor pot digera si laptele de vaca ...din toata experienta mea si cu kiki dar si cu bubu , as vrea sa va dau un sfat : urmativa instinctul matern ....mama e cea care-si cunoaste cel mai bine copilul si stie nevoile lui...la bubu dupa vreo doua sapt de kk m-am gindit la intoleranta la lactoza si toti mi-au zis ca ma gindesc prea departe ca in final , din pacate , sa se confirme feel-ingul meu
ancuta arata minunat ...a prins viteza la mersul de-a busilea ...acum e pe o paturica pe covor si se tot duce sub masuta iar eu o intorc ,cred ca ca e a sasea oara in citeva minute...o fascineaza ridicatul si statul in picioare si e intr-o continua miscare ...de citeva zile nu-i mai plac persoanele straine si rasuceste buza de jos si se pune pe plins ca intr-un final sa se imprieteneasca ...deja noi ne jucam in patru ....cind kiki ride si chiuie bubu o imita ....si inca ceva : ancuta e topita dupa ta-su si dupa kiki , la mine cere insa ori de cite ori nu-i convine ceva ....acum tb sa o imbrac sa iesim afara , pina nu va fi f cald ...va si poate am timp sa si citesc din urma
dianocica spune:
sunt deja 31 de grade in casa...
diana si david 03.12.06
ruxandra_sb spune:
Cum nu stiu cand pica iar netul zic asa rapid:
Roxanica, lasa mama copchilul in pace. Tocmai pt ca fusharea 5 mese => i-am scos una si a ramas cu 4 mese. Si dupa ce serveste un pranz copios la ora 15, nu-i mai dau decat pe la ora 21. Cand papa un biberon de lapte si doarme apoi pana dimineata la 7. Deci sta 6 ore nemancat peste zi.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Mamici de baieti consolati-va, fetele ne-au luat. Vor mai trece muuulti ani pana sa le-ajunga si flacaii nostri.
ADICA???
Vroiam sa zic ca (in general ) fetitele sunt mai precoce in comparatie cu baietii. Invata sa apuce mai repede, sa stea mai repede in popou, sa mearga mai repede, sa vorbeasca mai repede, sa faca la olita mai repede, sa recite poezii mai repede, etc., etc. Nu mai spun ca si la scoala exceleaza in primii ani. Sunt mai atente, mai constiinciose, se concentreaza mai bine.
Apoi, prin liceu, incep si baietii sa le depaseasca la stiintele exacte (mate, fizica), iar prin anii facultatii acestia sunt deja mult inainte.
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Vai ce ma oftic ca nu pot sa vad poze.. VREAU NET! VREAU NET!
Yagmur!!! Yupiiiiiiiiiiiiiii!!!
Suntem atunci in oras si sper sa ne putem vedea!!!
Kikineata, gradinita e de lb germana, cam 600 ron programul scurt, fara masa. Zona Domenii.
Roxanica n-am mama draga ce reclamatie sa fac, ca inca n-am net. Sunt de pe un dial-up antic si de demult care ma da afara si la cateva minute cand il apuca bazdacii. Dar cica, cand ma intorc din vacanta -parteaI-, m-ar astepta si netul.
Dandusa, este o piscina demontabila, pusa in gradina. E super pt copii, dar suficient de incapatoare sa ne balacim si noi pe langa ei. Mi-a scapat ceva? Te duci peste Claudiu??
Dianocico, trebuia sa ramai la mare mama draga. Ce-oi cauta in Bucurestiul asta.. vai mama lui. Las ca poate punem de-un pool-party prin iulie sa ne mai racorim o leaca..
dianocica spune:
de proasta, tampita, inconstienta...de aia m am intors in bucurestiul fericirii mele...si ca avea alex treaba la birou.... dar e mai rau decat ma asteptam... mall toata ziua scrie pe noi. sau carfur....da' ce te faci cu finantele?
diana si david 03.12.06