Buna fetelor,
A folosit cineva un cover bun sau o crema speciala care sa acopere semnele de nastere de pe corp???
Sora mea are pe o mina niste pete destul de mari si inestetice(mai bine zis intinse pe toata mina)din nastere si nu poarta niciodata mineca scurta din cauza lor.
A incercat cu laser ,insa nu a folosit la nimik ,iar acum ma gindesc ca ar exista ceva special pt acoperirea temporara a lor( cel putin cind iasa din casa).
Imi pare tare rau de ea cind ma gindesc ca pe caldurile alea de peste 35 de grade din Ro treb sa poarte bluze cu mineca lunga.
Va multumesc anticipat
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
Am vazut la TV intr-un timp se facea reclama la un fond de ten care are putere mare de acoperire si care se folosea pentru acoperirea petelor de pe fata si corp. Nu-mi amintesc cum se numeste si nu stiu daca intr-adevar e atat de bun pe cat parea la TV. Ar putea totusi sa incerce cu un fond de ten obisnuit.
Ille vezi ca la magazinele astea scumpe cu parfumuri, cred ca Estetique se cheama, au o gama de camuflaj.pudra, fond de ten si tot tacamul. am vazut o data ca erau expuse exact in usa magazinului, si am dat si eu pe o vanataie si sa stii ca mi-a acoperit-o. nu mai stiu exact cum se numeste, dar luni daca te intereseaza ma duc si vad.
quote:
Originally posted by Criss75
Am vazut la TV intr-un timp se facea reclama la un fond de ten care are putere mare de acoperire si care se folosea pentru acoperirea petelor de pe fata si corp. Nu-mi amintesc cum se numeste si nu stiu daca intr-adevar e atat de bun pe cat parea la TV. Ar putea totusi sa incerce cu un fond de ten obisnuit.
si Vivian
(07.03.2006)