Epilat zona inghinala

Epilat zona inghinala | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ati incercat vreodata in locul epilatului "traditional" in zona inghinala sa va faceti cu crema epilatoare ? Auzisem eu ca astfel de creme de fapt stimuleaza si mai mult cresterea parului, o fi adevarat sau nu ?! Voi ce parere aveti, se merita sau nu ?

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu m-am epilat cu crema atunci cand nu am putut cu ceara...trist.
Pe langa faptul ca parul creste repede , mai este si negru si viguros.
Mai bine cu ceara ;)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Nu te-as sfatui sa dai cu orice in zona inghinala decat cu ceara , epilator , daca nu vrei sa te trezesti ca iti creste mult mai mult par , mai negru si viguros.Asa ca vezi-ti de treaba nu baga nici o crema sau lama.Lasand ce am zice noi forumistele , ia-o logic , cand dai o crema firul de par e rupt ,deci nu e indepartata si radacina e la fel ca atunci cand dai cu lama , doar o idee mai bine.
Subscriu la ce zice Xio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Multumesc mult, fetelor !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=1840][img]

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2259][img]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

De unde ati scos-o pe asta ca dupa crema iese negru si viguros? Eu folosesc crema de cativa ani si numai crema si creste la fel de gros si la fel de mult. Singura problema e sa lasi crema cat scrie pe cutie, ca sa se ia si parul si nici sa nu te iriti.

Ceara in zona inghinala si axilara e contraindicata din cauza ganglionilor din zona. Evident fiecare face ce vrea.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Crema are acelasi efect ca si lama, iti indeparteaza parul doar de la suprafata, radacinile insa raman. Cel mai bine e sa te epilezi cu ceara sau cu aparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Clover n-am scos-o noi ci asa este.Esti prima persoana , ferice de tine , careia ii creste firul de par la fel.La urma urmei e de incercat ,insa femeile care prezinta totusi o pilozitate destul de accentuata , cu par des si inchis la culoare zic sa nu se riste.Mai bine incerci intai in alta parte a corpului si vezi care-i rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolly0303 spune:

Si eu folosesc crema ptr zona inghinala de ani buni si nu am observat nici o modificare a pilozitatii.Cu crema mi se pare usor si...nu doare!Ce-i drept,creste destul de repede,nu se compara cu epilatul cu ceara.Dar ala doareee...

Happiness is good health and a bad memory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Clover, fiecare lucru din lumea asta are riscul sau.Asta referitor la faza cu ganglionii care se pot inflama in unele conditii si care se inflameaza si cu , si fara ceara.
Pe langa faptul ca acea crema actioneaza exact ca si lama , adica indeparteaza firul de par doar de la nivelul suprafetei parului , nu il smulge , firul creste evident mai gros decat unul crescut dupa epilare cu ceara.Si crema nu este tocmai buna pt. piele.
Eu prefer ceara , epilatul tine cca 1 luna , pielea e fina , parul se rareste, este mai subtire si mai firav, iar durerea aia ...dureaza 3 secunde

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

quote:
Ceara in zona inghinala si axilara e contraindicata din cauza ganglionilor din zona. Evident fiecare face ce vrea.

Bine ca veni in discutie, de cateva zile chiar vroiam sa deschid subiect cu intrebarea. Sa vedem, poate ma lamuresc aici...

Nu e vorba de mine, eu oscilez constant intre ceara si epilator, deci smulg "raul din radacina" si n-am avut probleme niciodata. Nu folosesc lama sau crema. Am incercat de vreo 2 ori in zonele sensibile, dar ma iritau varfurile cand incepeau sa apara (adik a 2-a zi). Plus ca sunt mai lenesa, ashea, de soiul meu.

Dar am inceput s-o epilez pe copila mea de 11 ani jumate. Si am inceput cu epilatorul, acum accepta si ceara. Primul loc epilat a fost sub brat. Si are un fir foarte "gros si viguros" de la natura. Dar citesc mereu aceste afirmatii si, bineinteles ca nu vreau sa-i fac niciun rau copilei. In schimb nu reusesc sa gasesc nicio alta sursa care sa confirme ceea ce se sustine pe-aici. Ca epilatul "smuls" este periculos, nesanatos. Eu sunt mai rau ca BBC-ul, trebuie sa confirm zvonurile din cel putin inca o sursa credibila. Poate sa ma indrume si pe mine cineva la ceva literatura pe tema asta, va rog?

Scuze de off-topic...

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

"Dar am inceput s-o epilez pe copila mea de 11 ani jumate."

nu stiu cum am nimerit aici...si citesc asta. Cum de o epilezi la asa varsta mica ? probabil la varsta asta nici menstruatie nu are...cum sa o epilezi? Doamne iarta-ma, dar eu nu am mai auzit asa ceva...
sunt io unica, poate asa e moda acum ???????

Mergi la inceput