lubrifiantii vaginali

lubrifiantii vaginali | Autor: marynik

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor , ati auzit de asa ceva , ati folosit?De unde , ce marca ati folosit? Are efecte secundare?Daca ma puteti ajuta cu niste detalii despre ele , merci mult , va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Noi mai folosim din cand in cand asa de joaca ( au gust bun ). De la Durex, se numesc Durex play si sunt de 2 feluri: cel rosu da o senzatie de caldura, si cel verde, mentolat senzatie de rece...e amuzant asa, din cand in cand.

Ce mai stiu este ca trebuie sa te uiti la ingrediente, cele pe baza de ulei ataca latexul din care sunt facute prezervativele, in timp ce cele pe baza de apa sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LianaS spune:

Poti sa mai gasesti in sex shopuri o gramada de sortimente....dar sa fii atenta sa iei pe baza de apa. Nu am observat nici un efect secundar si din cate stiu eu nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

si eu tot Durex play am folosit si erau ok

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

durex albastru, este neutru, nu iti ofera nici senzatie de cald, nici de rece...doar de lubrefiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Durex verde-mentolat iei foc.imi venea sa stau numa in cada cu . bine ca trece in 10 min.
cel albastru e ok.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

super haioasa miri_b!!!!

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Se gasesc si in supermarketuri, de regula la casa, unde sunt tot felul - prezervative, lame, baterii, pansamente.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Dintre cele ce se gasesc la supermarket, iti recomand Dr. Soleil, foarte bun, pe baza de apa.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput