35-NEGAM inceputul declinului (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Hai ca asta-i culmea,Cricor, noroc ca am citit ce ai scris, azi am spalat rufe si le-am uitat in masina fara sa le pun la uscat iar acum e 12 noaptea!!!!!!!Or fi ele in spalatoria proprie dar maine trebuie sa le spal din nou ca s-or imbacsi pe acoloMerg sa la pun alaturi
Foarte dragutze pozele, aratai bine toti iar baietzelul e tare frumushel!

Mona B, bine ai venit!
Simonna,fetele neaga, eu ma invart printre ele sa-mi fac curaj ca sunt rac, mai pesimist...

M-ati molipsit cu fricile- acum mi-e frica sa ies in curte noaptea, sunt gauri in pamant, ceva zgarma in afara gardului, pisicul nu mai sta decat afara si isi ia desertul de greieri , funici si alte aratari...e lovit/piscat de nas, fuge de nebun, vaneaza si "vant"...Ce curaj pe capul lui, si mie mi-e frica sa merg sa vad ce scormone pe acolo....Ne-am facut Malibu in spatele casei- lampi de noapte,umbrelutza , masa...si desigur lampa de tantzari.Ziua pana la 12 e super,umbra, racoare,cafelutza apoi vine soarele pe la 1-2 iar seara iar incepe umbra din cauza gardurilor...abia dupa 8 cade soarele ....pacat ca se vad casele altora din spate, zici ca esti in AsiaCam aiurea cu vecinatatile la oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Io tot vreau poze,zau.....ma imbolnavesti de-a binelea,arinnel!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Stai Brendutzy, c -o sa fac........prin casa si in fata ca in spate la luminitze nu ies bine iar ziua e jale, ma chinui sa ud iarba asta sa invie-numai in Baragan mai vezi asa paie si fan ca anul asta in Canada,E placut seara si dimineata si e bine ca nu e umezeala...da'nu-ti inchipui ca e cine stie ce,asa ma amuza pe mine numele pe care le dau ei produselor de-aia am zis asa: Malibu(lampi, gratare), Santa Fe(gratare), Fiesta(gratar adica barbecue) etc.......

In rest sunt tot obosita, am momente cand simt ca lesin de oboseala si trebuie sa ma intind...dar unde, ca daca deschid aerul conditionat e curent iar in basement se face frigider.Trebuie sa gasesc locuri noi pt toate lucruruile si e migalos...azi mai vine-sper,restul de mobila- ca numai probleme ne-a facut firma asta...

Ieri m-am suparat ca am gasit o floarea soarelui taiata, roasa de ceva....din prima zi in care inflorise...mai e una si se vede o rosatura veche, ceva incercase sa o roada mai demult,,,si se rupe atat de greu, cine stie ce aratari umbla noaptea prin curte, desi nu prea au pe unde sa intre, cred ca sar gardul Adevarul e ca nu am stare sa raman in casa si mai ies, mai ales ca mai arunc cate un oci la matz sa vad daca e ok si nu-i vine vreao idee de luat gardul in brate.Sa vad cum se planteaza floarea soarelui, am vazut undeva seminte dar anul trecut,se pare ca in toamna tarziu...Nu vreau sa pun prea multe flori in spate ca stau paianjeni si alte aratari apoi e munca multa si nu o sa am timp de asa ceva...Poate cateva perene si cateva anuale mirositoare.Am cateva begonii, astea merg in curte sau numai in casa? Eu in curte nu am loc de ele ca cica le trebuie putin soare si eu am toata ziua de la pranz.Altfel criza mare de plante la vremea asta...

Gata, trec a treaba......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnelor, buna dimineata...
Pe mine ma gidila deja vacanta, sint doar citeva zile dar am deja o mincarime undeva de nu se poate... Imi arde de muncit cum imi arde sa ma arunc de pe bloc cu capul inainte! Printre pregatiri, asa, in ton cu topicul, ma duc in parc in fiecare zi, sa atirn ca liliecii cu capul in jos. Ca acasa n-am nimic suficient de solid si de sus ca sa pot sa ma atirn cu capul in jos, da' e terapie pt. spatele meu minunat, sa-mi intind coloana :), ca osteopatul face acelasi lucru da' pe bani! Sa-i vedeti pe prietenii lu' fiu-meu cum sar in jurul meu, striga "Radu's mom is hanging upside down" si se umfla de ris! Rau am ajuns!
Arinna, nu-mi vorbi de raci, am experienta de-o viata! Cuibuletul si familia, familia si cuibuletul, nevoia de protectie si plinsul la toate siropurile de filme... Inca pling la Bambi!
Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Simmonn, spune-mi si mie cum e cu atarnatul cu capul in jos ca suna bine, e pe gustul meu.Mi-a placut chestia cu pustii,tare amuzant
Chiar simt nevoia, ca mi-au adus canapelele de piele de culoare deschisa-love seat si lazy boysi nu seamana cu sofauaimi vine sa-i omor, e al patrulea drum pe care-l fac la mine , alta data au adus un fotoliu frumos si era lovit, roasa pielea, acu sunt bejulii iar prima e ou de ratza-superba.Imi vine sa le arunc pe geam ca nu exista nimic care sa fie bun la magazinele astora-am dus oala inapoi care a ruginit dupa primul fiert, am aruncat vas de pe care s-a luat teflonul,patura are fir tra-desi m-am uitat in magazin da nu observasem, ghetele de iarna s-au rupt dupa primele 8 iesiri, etc etc si nu sunt genul sa ma biucur la ieftinituri....asa-s mai toate
Imi vine sa arunc pe geam canapeaua noua cu tot cu fotoliul lor sifonat!Orice cumperi trebuie sa aiba un defect mai mare sau mai mic sau sa se strice repede.De-aia s-r omora toti dupa ieftinituri, daca toate-s proaste de ce sa dai banii aiurea ?

Deci de-aia ai inceput tu negarea cu vinisoarele,ca esti racusor, acum am inteles....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Buna tuturor!
Ma tot invart de ceva vreme pe langa subiectul asta si nu-mi gaseam cuvintele sa ma bag in seama.Mai am putin si implinesc 35 de ani si tare ii mai simt.Sufletul e tanar dar organismul nu si nu.
O sa mai citesc din urma,sa ma acomodez cu voi revin

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Buna Alina!

Bine ai venit! Ce simpatica ai fost cu acomodarea!Eu sunt Arinna

Ma omoara canapelele imi vine sa plang ca n-au aceeasi culoare, nu-mi mai place nici una , trebuiau sa fie ca prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Arinna, hai ca mi-ai bagat mortu'n casa... Ca mi-au livrat si mie unii niste canapele sapt. trecuta, adica o canapea, ca fotoliul ala lazy vine saptamina asta... daca are alta culoare? Ca ma si apuca, stii, tu, ca pe tine! Ca si asa au un defect pe care tata, dragu' de el, nu l-a vazut la livrare, nu-i scris pe nicaieri ca acel defect a existat la livrare, asa ca ma trateaza ca pt. garantia aia de un an si-mi trimit "rambureuru'" sa vada defectul, intii il vede, pe urma'l evalueaza, pe urma vine si-l repara... Da', vorba ta, ma duc sa mai atirn un pic in parc si poate-mi trece!
De atirnat atirni asa, de monkey bar, cu bara sub genunchi si capul in jos, de preferinta cu sotul alaturi, ca de nu te mai poti ridica macar sa nu cazi cu totul in cap ci sa aluneci ghinisor de pe bara. Da' eu pot (mai) pot si singurica, Nadia Comaneci o sa fiu intr-o alta viata!
Corina, cu masina aia de spalat si mintea care te lasa... Bey, fiecare se plinge de ce-l lasa... ca eu daca n-am avut mintea la locul ei veci n-am cum sa ma pling ca o pierd...
Pusi,
Simonna
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mai feteleor vin si eu pe aici de la ce magazine cumparati voi? Eu de 10 ani nu am avut nici o problema la mobila , totate au fot beton numai cand am ajuns in canada prima data biroul la baieti era putin zgariat probabil cand l-au adus aia pana la etajul 21 , dar nu am semnat l-am refuzat si a doua zi mi-au adus altul fara probleme.A si am mai avut o experientza am luat o saltea belea king size dar cand mi-au adus-o pt ca era ma mare decat usa de la intrare au facut-o aia franjuri sotul meu iubit a semnat ca e ok ce sa fac daca e prea mare asa e, am sunat am facut reclamatie la 3 zile mi-au trimes alta, aia putin mai destepti au zis pei si pe asta daca o bagam in apartament patim la fel ca e masura prea mare si au refuzat si au plecat , am sunat la magazin si mi-au schimbat apoi masura la queen si mi-au trimes alta noua asta dupa o luna si ceva de dormit pe aia king.Deci nu pot sa ma plang experiente proaste cu un telefon am rezolvat mereu.Acum depinde si de unde le cumperi , si eu sunt disperata la sale da iau ceva de la 7mii la 3 mii jumatate dar sunt de calitate macar.
va pupacesc.

Mergi la inceput

Pai eu spusei mai sus,Lemon, ca nu ma uit la pret . Nu am luat cu nicio reducere si sunt canapele de piele,foarte comode si pielea foarte placuta.Dar cum spuneam, de cele mai multe ori de oriunde iau ceva trebuie sa aiba un defect, de la unul f mic la unul f mare.Chiar nu-s adepta chestiilor ieftine, spre disperarea sotului. Da'sa mai fie si scump si imperfect, asta chiar ca e culmea.Am umblat pe la vreo 5 magazine de mobila si am ales ce ne-a placut dar cand ti-o aduce e problema.La mine incap greu in casa, nu pot sa insist sa le schimbe,se pot zgaria, abia mi-au bagat canapeaua veche care a stat o saptamana in garaj ca e mare si usa ingusta. credeam ca n-o mai vad in casa.Si mai vine si mama peste o luna -oricum mi le-au adus mai repede la insistentele noastre ca dura 4-6 saptamani ,, nu le aveau in stoc pe toate.Si daca le scot si aduc altele si-s mai rau? Ca nu stie nimeni ce e in pachet pana la usa cand ti-l desface.Asta e, incep sa ma obisnuiesc de-acum cu ele asa cum sunt.

Simonna, ale tale tot din piele sunt? Cred ca la restul nu e o problema dar pielea e sensibila- la mine au alta nuanta, nu chiar alta culoare dar imi placea f mult cea initiala.Seara la lumina artificiala nici nu se vede dar ziua cea veche pare prea deschisa, saraca iar cea noua e bronzata...fotoliul e intre ele,nici inchis nici deschis.ma rog, nu stiu daca se observa la prima vedere dar pt mine care asteptam altceva a fost cam socant.Plus ca fiind culoare deschisa se vede orice imperfectiune iar pielea nu e usor de intretinut.Dadeam vina pe bietul pisoi ca le-a intzepatsi el nu le facuse nimic.

Cred ca maine ma atarn de deck...adica scara

Mergi la inceput