Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
Daconst spune:
Puiut,parca si pe mine ma bate gindul de al doilea,dar acusi am 33 de ani si abia l-am facut pe primul.![]()
Si as vrea sa mai astept vreo 2-3 ani,sa vad daca s-o mai putea atunci,daca n-oi fi prea batrana,vorba Liudei.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
kateryna spune:
Neata fetele. Multumim ca ne-ati vazut filmuletele
.
Lilica, asta e viata. cand am aflat ca a murit tatal nasului ne gandeam ca a fost de la caldura, dar cand am vazut filmuletul am fost socati de incident. Cum poti sa lasi un om cazut si sa pleci? Stateam sa ma gandesc, daca ar fi fost o gravida in masina sau un bebelus, tot asa ar fi incurajat betivul sa fuga de la locul faptei?
Aelita, el a incercat sa-l tina p-ala acolo ptr ca initial ala a vrut sa plece cu masina din nou in trafic. Si ca sa nu mai loveasca si pe altcineva (asta o stiu de la sotia lui)... Dupa ce au intervenit trecatorii "binevoitori" a plecat betivul de acolo fara masina.
Aaa si inca ceva. Poate stiti voi. Astazi e inmormantarea...faza e ca nasii aveau programat ptr 30 botezul fetitei. Oare trebuie amanat? Si daca da, cat timp?
Si in cazul in care inca nu stiti...o mamica si puiul ei au nevoie de rugaciunile noastre...
quote:
Originally posted by chris27
Fetelor dragi,plang si nu pot sa imi revin...Temerile lui Kay,s-au confirmat...Fetita are o malformatie gravca la inima...Rugati-va pt ea...e necesara o operatie in America ori in ITALIA...Kay sufera tare de tot...Am intrebat-o daca nu ar fi necesar sa deschidem un subiect la umanitare...si mi-a raspuns ca nu...are banii...dar m-a implorat sa deschid un subiect in care sa la spun cekorlalte fete sa se fereasca de Doctor Isoup....iar eu nu stiu cum...si i-am zis asta....si atunci m-a rugat sa va spun voua....Se pare ca micutei trebuie sa-i reconstruiasca artera pulmonara...Am intrebat-o ce sa va scriu ca sa nu bva panichez si ea mi-a spus sa scriu ce am vorbit...Abia mi-am tinut lacrimile cand am vorbit cu ea...nu mai era optimista...si vreau sa va rog...ca eu sunt departe....cele care stati in Bucuresti,n-ati putea sa o vizitati?E acum la institutul de ocrotire al mame4i si al copilului,va rog sa treceti pe la ea...Sufera enorm!Si va rog sa desch9ideti acel capitol,m-a rugat mult!Doamne da-i sanatate micutei ce lupta pt viata!Si putere mamei ei,ca a fost intubata si ventilata!Nu mai pot sa scriu nimic despre noi.E totul bine,oricum.
Mamica a fost supravegheata de Tutunaru si Iosup. Cum naiba la cate zeci de ecografii fac astia doi dr ptr fiecare pacienta, nu s-a observat problema decat dupa ce a nascut?
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
marybell spune:
'neata fetele mele dragi, ma primiti si pe mine la o cafea
cu voi pe aici? ![]()
aseara am plecat crezand ca sunt singura pe forum si cand am intrat acum dimineata, ce sa vad? adinush statea ascunsa
si nu zicea nimic,
vorba danei esti cam "scumpa" la vorba in ultimul timp. sper ca esti ok si tu si micutza ta printesa.
dupa ce am crezut ca sunt singura pe forum, m-am dus in
si mi-am pregatit cada cu multa spuma, lumanarele, am pus cativa stropi de iasomie si lavanda in vasul ptr aromoterapie, si linistita ca ai mei copilashi erau adormiti m-am bagat in cada sa stau si eu putin sa ma relaxez. si ce credeti dragele mele ca am patit? am adormit acolo, si bineinteles ca am alunecat in jos...intre timp asa cum am atipit eu acolo, am visat ca eram la mare si "cineva" incerca sa ma innece, ma afunda cu capul in apa si eu strigam de mama focului dupa ajutor... cred ca ingerul meu pazitor mi-a transmis visul asta ca sa mormai ceva pe acolo sa ma auda al meu sotzior drag si scump, care bineinteles ca m-a auzit. s-a speriat cand a intrat in baie si m-a vazut ca dadeam disperata din maini
eu rad acum, dar...noroc ca a venit Alex si m-a scos din cada, ca poate pateam ceva, fiindca apucasem sa inghit vreo 2 guri bune de spuma si apa
...dupa aceea m-a dus in pat
si am adormit asa frumos...
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
Daconst spune:
Vai Mary,ce spui tu acolo?
pe mine ma ia groaza de asemenea povesti,mai ales ca am avut o prietena draga pe care am pierdut-o asa...dupa o baie in vana.In fine,la ea a fost centrala de vina,gazele.gata ca nu vreau sa va intristez,dar ai grija ca nu-i de joaca.
Eu de atunci nu mai fac bai,decit foarte rar.Dusul e la baza.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marybell spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Puiut,parca si pe mine ma bate gindul de al doilea,dar acusi am 33 de ani si abia l-am facut pe primul.
Si as vrea sa mai astept vreo 2-3 ani,sa vad daca s-o mai putea atunci,daca n-oi fi prea batrana,vorba Liudei.
Dana siLucas Paul(18.01.07)
danutza draga mea, deci suntem de-o seama? ca sa zic asa...si de ce credeam eu ca tu esti mult mai mica? iti dadeam undeva la 25, 26 de ani
am vazut filmuletzul cu Lucas la trapez si mi-a placut tare mult "chestia" aia, e misto...am vazut ca are si manere de care sa se agate sa se ridice, nu? sau mi s-a parut mie...
aaa, si mai vroiam sa te rog ceva...totusi
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb varsta lui Erik
Daconst spune:
Katy,acum am citit mesajul tau.Doamne saraca micuta.ma rog pentru ea sa scape cu bine si sa reuseasca sa-i faca operatia cit mai repede!
Eu nu stiu daca astea se puteau vedea la ecograf.Si aici sunt multi copii cu astfel de probleme,dar stiu ca in ziua de azi operatiile pe cord nu mai sunt asa grave si se realizeaza cu succes.
Sper insa sa aibe sansa sa mearga afara sa faca operatia si sa se refaca bine.Doamne ajuta!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
puiut85j spune:
Daconst,cand am nascut-o pe Irina,adica pe 2 ian.erau foarte multe fete de 24,25,26 ani si erau la a 2a nastere.
Ma vedeam batrana tare printre ele.
Curajoase tare erau fetele si se descurcau de minune cu bb-ii.
elena
Daconst spune:
Mary,saru mana,dar sunt si eu la batraioare,dar ma tin bine inca.
Azi am zi de colindat magazine,dar maine filmez ceva pe afara sa se vada mai bine calitatea la imagini.Si in casa arata bine,dar cred ca la lumina e mult mai bine.
Puiut,ce sa zic,eu l-am facut la 32,dar parca tot mi se parea ca-i prea devreme.
Ce sa fac,daca eu nu mai vreau sa realizez ca-s batrana deja.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
loremunteanu spune:
Neata!
La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Scriu doar doua vorbe repede; vreau sa profit ca doarme Putisor...
Cata, eu am depus dosarul in Martie si in Mai am luat primii bani (pe aprilie si diferenta din martie), urmeaza sa iau (daca n-au si intrat deja) pe Iunie. Decizia mi-a venit la inceputul lunii Iunie; ceva de genul asta... oricum dupa ce luasem banii...
I-am vazut pe Lucas, pe Anelinul... 

Ma duc sa termin treaba... Si asa nu ma lasa matza asta in pace; tot calare pe tastatura.... Am si de calcat si deja sunt 30 grade in casa...
Va pupic si revin...
Aaaaa Liudo, cum ai procedat cu plicurile? Ai avut vreo ceva gen "casuta" ca la nunta sau ti le-au dat direct in mana? Pe 18 august vom face si noi "cumatria". Avem triplca aniversare: cumatria, cele 6 luni ale lui Putisor si 5 ani de casnicie...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
ylilimic spune:
Of, trebuie sa ies la vanatoare de tantari caci in ciuda aparatului din priza, de care sunt multumita de altfel, astia mi-au desfigurat copiii
. Pe Matei l-au ciupit pe picioare din cm in cm, ba chiar si in ureche. Adam e "facut" in ceafa si pe manuta
Mary - normal ca m-a bufnit rasul
, aveau ai mei un prieten de familie care obisnuia sa le bea si apoi facea baie in cada. Dar el adormea fara pb acolo, pana cand nevasta-sa, vazand ca ii place acolo, i-a scos dopul si l-a luat frigul.
brrr, doar asa a venit si el in patul conjugal.
Bine ca nu s-a intamplat nimic, cum de nu te-ai trezit oare?
puiut - tu vorbesti de franghie in casa spanzuratului?!
Si eu fata de multe din voi sunt baba, dar ma bucur inca de o fata copilaroasa si o statura miniona
Ce ma fac cu funful si burta?
cand le vad in vitrina magazinelor ma ia groaza 
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2