Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
aelita spune:
Ckristina,vaai ce veste frumoasa ne dai !!!!!
sa iti traiasca Bianca Maria ,sa fie sanatoasa,sa fiti fericiti !!!!

Si pt Pepsi care azi a implinit 40 saptamani FIX FIX FIX 

nastere usoara,bebe sanatos!
Liuda ma bucur ca ti-a iesit bine distractia de botez !
catalina,da-mi ,fata ,si mie salata de vinete,ca pe mine ma alea o lene..
haica iar stau cu o cafea pan'la ora asta..si in loc de macnare parca as mai targe o cafea...
si nu e cald la mine,e cam frigut...
S.
cristiana70 spune:
LIUDA, ai dreptate cu hainutele, de parca ai fi tinut-o pe Diana in panza de sac, si eu am vazut reactii din astea! Ungureste se zice "szaros de buske", adica cacacios da' mandru! Eu trimit o parte din hainutele lui David la sora-mea (ca si ea mi-a trimis din ale ei), si am mai tinut o parte ca sa dau cui are nevoie intr-adevar.
Stiti voi fetelor cine ar trebui sa nasca astazi? Pai nu stiti, e PEPSI!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
AELITA, ce ne-am potrivit deodata cu vestea asta, noi, shpioanele forumului!
PEPSI, 

nastere usoara, bebic si mamica sanatosi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
alinuk spune:
quote:
Originally posted by puiut85j
M-am apucat sa fac gimnastica zilnic dar am observat ca se reduce productia de lapte si nu vreau asta.
elena
Puiut cred ca depinde de organismul fiecareia... si au alaptez exclusiv inca (bb are 5 luni juma) si am inceput gym de cand avea Margicutza 6 saptamani iar productia de laptik nu a scazut
...ba dimpotriva inainte de a merge la ora de
trebuia sa-i dau sa-mi goleasca sanii ca sa ma pot exorciza pe acolo...
Ajutoooooooooooorrrrrrrrrrrrrr mi-a prin un deget in usa de la masina ... ca o toanta ce ma aflu... mi-am lasat mana in urma .... si mi s-a invinetit cam pe o treime din unghie - acolo spre marginea dinspre deget. Stie careva vreo reteta minune de scapat mai rpd de vanataie??? In iulie ma duc la o nunta..si cu mana asa ca tractoristu'...ce ma faaaaaacccc??????Deocamdata am aplicat un plasture ca nici sa vad nu pot...cand il vad ma apuca durerea
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
sraluca spune:
CATA sa iti povestesc aventurile mele legate de alocatie
.
Azi de dimineata m-am dus si mi-am facut cont la una din bancile agreate de ei. A mers ok. M-am dus acolo si mi-a tras-o ca nu merega calculatorul cafaceau nu-s ce sincronizare
. Dar mi-a dat nr tfn si mi-a zis ca ii dau contul prin tfn.
Am sunat dupa masa si mi-a zis sa ma duc sa imi iau banii de la posta, mi-a dat si nr mandat si cica trebuie sa ma duc cu cerere, copii dupa acte si hartie de la banca cu numarul contului si numele meu si abia din luna august vine in banca. Luna viitoare tot la posta. La mine e mai greu ca m-am mutat dat alocatie vine tot pe adresa veche ca nu mi-am schimbat buletinul
.
Dar am sunat, i-am dat cnp si m-a lamurit imediat. Ce inseamna informatizarea asta. Cand functioneste.
Valeleu, anunta astia niste calduri teribile. Nu-s ce ne facem. O sa murim de cald.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
sraluca spune:
ALINUK o bucata de carne
sraluca
Poze cu Bila
poze de la mare
Messa spune:
Liuda, canitza Primii Pasi care face aceeasi chestie, adica nu curge decat daca suge bebe, cu inca doua capete adaptate pe varste (adica unul cu pai si unul ca de canutza normala) = 70.000 lei vechi in Carrefour. Am luat eu acum vreo trei saptamani ![]()
HAIDE, PEPSI!!!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Mamicile spune:
sunt aelita
am trecut in lista,acolo la "prietene dragi",in dreptul Ckristinei si al lui Pepsi,bebelusii.
asteptam sa nasca Ppepsi.
shpioane,zici,ai??
aelita
sraluca spune:
Eu am canute d-alea de la avent si de 3-6 si de 6-.. si le trateaza cu totala indiferenta. Eu trebuie sa cumpar cana normala ca al meu a inceput sa bea ca adultii direct din biberon fara tetina
sraluca
Poze cu Bila
poze de la mare