Copilul cu ochi de musca........
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
gonghy spune:
Daaaaa
Si marmota impacheta ciocolata..........
Fetelor acum am intrat si m-am
putin
Doamne ce imaginatie bolnava pe capul unora
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
denizel spune:
quote:
Originally posted by xenocid
OK, tu prima!
iti recomand pentru inceput www.simonyi.ox.ac.uk/dawkins/WorldOfDawkins-archive/Dawkins/Work/Books/blind.shtml" target="_blank">'The Blind Watchmaker'
Astept cu interes sa vad cu ce ma pricopsesti.
Alin
Uf, am incercat, sincer am incercat sa citesc. M-am blocat inca de la inceput:
Natural selection, the blind, unconscious, automatic process which Darwin discovered, and which we now know is the explanation for the existence and apparently purposeful form of all life, has no purpose in mind. It has no mind and no mind's eye. It does not plan for the future. It has no vision, no foresight, no sight at all. If it can be said to play the role of watchmaker in nature, it is the blind watchmaker.
Imi apare aici o logica mai misterioasa inca decat cea de care te bufneste pe tine rasu' :-)
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ManyHope spune:
pi mini m-o impirisionat un articol amiricanesc mai di mult, cu nisti gandaci di bucatarii maricei din Oustralia, cari dadeu atacu la frigiderurili oaminilor si plicau cu ieli cu tat
dadea si pozi di flagrant la gazieta
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by denizel
Uf, am incercat, sincer am incercat sa citesc. M-am blocat inca de la inceput:
Imi apare aici o logica mai misterioasa inca decat cea de care te bufneste pe tine rasu' :-)
Ah Denizel ai dreptate. N'a fost corect din partea mea sa nu prezint si o opinie pertinenta, a unui expert in aceasta privinta opinie care reuseste sa imbine utilul cu placutul pina nu se mai deosebesc unul de celalalt
www.youtube.com/watch?v=FyN8tFPWw5g" target="_blank">That sounds really good! Everybody here we go
Llaura spune:
Evolutia e in scadere in sondaje oricum, ce conteaza daca are ochelari sau nu: www.youtube.com/watch?v=na4L7k6g0HQ" target="_blank">3 din 10 candidati republicani la presedintia USA nu cred in evolutie
Mie altceva mi se pare interesant, si anume: functia creeaza organul, nu? ce treaba are uzul calculatorului cu ochii compusi, ca nu inteleg.
(Sper ca voi vorbiti aici la misto, se stie de mult ca nenea ceasornicarul ala nu e asa orb pe cat pare).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fecian/fecian.jpg)
fecian spune:
Am vazut poze trucate mai bestiale decat asta...
Dar de la Libertatea ce te poti astepta???
Felicia
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Evolutia e in scadere in sondaje oricum, ce conteaza daca are ochelari sau nu: www.youtube.com/watch?v=na4L7k6g0HQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=na4L7k6g0HQ3 din 10 candidati
Evolutia nu e fustä cu cicurei si snurulet ca sa'i putem facem sondaje pentru a afla daca este sau nu la moda. Nici republicanii un esantion reprezentativ de persoane educate din ale caror raspunsuri sa desprindem concluzii valabile.
Unii dintre ei sint de'a dreptul intruparea www.youtube.com/watch?v=9zwbhAXe5yk" target="_blank">idioteniei
Llaura spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Evolutia nu e fustä cu cicurei si snurulet
Ok, nu e fusta, atunci ce e?
Quick questions: e atomul divizibil? electronul e unda sau particula? poti sa-i masori coordonatele si viteza in acelasi timp? (LOL)
PS. aia 10 sunt more likely cei mai destepti 10 republicani, candidatii la alegerile 2008. Cam astea sunt gandurile ce ma traverseaza facand sarmalutze in foi de vitza.
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Llaura
aia 10 sunt more likely cei mai destepti 10 republicani, candidatii la alegerile 2008. Cam astea sunt gandurile ce ma traverseaza facand sarmalutze in foi de vitza.
Pe mine ma traverseaza un sentiment de neliniste cand ma gandesc ca de 8 ani din cei mai destepti 10 republicani este ales in mod constant George W. Bush
Llaura spune:
Conform teoriei evolutioniste, asta inseamna ca Bush e mai destept decat toti democratii de frunte (care apropo au majoritate in congres; aia e un fel de parlament, dar mai mare, vezi faptul ca nu au incercat sa-l suspende pe Bush).
Teoria mea personala pe care de obicei ma abtin s-o impartasesc, e ca Bush a inceput razboiul din Iraq din razbunare, sentiment profund uman care nu cred c-a evoluat prea mult in ultimii 6000 de ani; numai ca in loc sa produca ceva nemaivazut, Ivy league material, a produs un copil cu ochi de musca.
Cu ce te afecteaza pe tine la Buc daca pres SUA e rosu sau albastru nu prea inteleg.