Inlocuitor algocalmin/novocalmin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Eu va multumesc ca ati incercat sa ma ajutati, intre timp am mai aflat de la cineva de supozitor natural numit Carpicon. O sa intreb pe la farmacii.

imi pare rau dar produsul asta nu are nici o legatura cu scaderea febrei.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Am postat la subiectul "medicamente retrase de pe piata" concluzia ANM legata de metamizol = novocalmin, algocalmin, neuralgin, novalmin. Am sa va rog sa o cititi.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Darria

Personal am folosit doar panadol si sup. paracetamol.
Am vazut ca unele mamici folosesc motrin(ibuprofen) sau tylenol sau date alternativ daca este cazul.

Noi am avut cam 4 zile de administrare antitermic la 4 ore. Am folosit doar panadol(chiar la 39,5 rectal) si sup. paracetamol. Eram pe antibiotic atunci de 2 zile si ceva, a fost necesar. Fetita avea 6 luni. Pediatra ne-a rec. sa evitam novocalminul iar in acel caz sa fol. un varfulet doar daca sunt intre cele 4 ore si febra creste iar, trece de 39. Puteam sa fol. si nurofen atunci. Foloseam impachetarile cu apa pana isi facea antitermicul efectul.
Deci se poate si fara novocalmin.

Daria, unde ai gasit tylenol? De cativa ani nu am mai gasit si stiu ca e f f f f bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Carmen: nu am folosit. Stiu de la mamici, de pe net, ca se foloseste. Daca spui ca este asa de bun o sa intreb pe la farmacii(sa-l am in casa) si iti spun unde gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by l_carmen2003

quote:

Am vazut ca unele mamici folosesc motrin(ibuprofen) sau tylenol sau date alternativ daca este cazul.

Noi am avut cam 4 zile de administrare antitermic la 4 ore. Am folosit doar panadol(chiar la 39,5 rectal) si sup. paracetamol. Eram pe antibiotic atunci de 2 zile si ceva, a fost necesar. Fetita avea 6 luni. Pediatra ne-a rec. sa evitam novocalminul iar in acel caz sa fol. un varfulet doar daca sunt intre cele 4 ore si febra creste iar, trece de 39. Puteam sa fol. si nurofen atunci. Foloseam impachetarile cu apa pana isi facea antitermicul efectul.

Daria, unde ai gasit tylenol? De cativa ani nu am mai gasit si stiu ca e f f f f bun...

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Tylenol este doar un alt nume al Paracetamolului.
Fetita mea nu a raspuns niciodata bine la administrarea de Paracetamol, indiferent ce nume a purtat, in schimb ii scade febra bine cu Ibuprofen.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iacobica spune:

Eu va multumesc ca ati incercat sa ma ajutati, intre timp am mai aflat de la cineva de supozitor natural numit Carpicon. O sa intreb pe la farmacii.
[/quote]

Carpiconul este intr-adevar natural,( daca imi aduc bine aminte facut din ceara si ceva rasina) dar nu foloseste la febra. Este antiinflamator. Eu il foloseam in urma cu vreo 5-6 ani pentru anexita si parca scria in prospect si ceva de hemoroizi.

Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by l_carmen2003

quote:

Tylenol este doar un alt nume al Paracetamolului.
Fetita mea nu a raspuns niciodata bine la administrarea de Paracetamol, indiferent ce nume a purtat, in schimb ii scade febra bine cu Ibuprofen.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

nu paracetamolul contine para-aminofenol
http://prospect.pcfarm.ro/PARACETAMOL,%20comprimate.htm

iar tylenolul contine Acetaminophen
http://www.tylenol.com/product_detail.jhtml?id=tylenol/children/prod_inf.inc&prod=subpinf#Top

Stiu ca intr-un an nu imi trecea o raceala ciudata cu nimic si am gasit tylenol - a fost super. dar dupa un timp a disparut din farmacii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Paracetamol si Acetaminophen sunt acelasi lucru.
Uite aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Paracetamol

Mergi la inceput