De ce ???

De ce ??? | Autor: liliana29s

Link direct la acest mesaj

Am si eu o mare nedumerire si nu a stiut nimeni sa-mi explice clar de ce. Intrebare :
De ce nu reuseste vopseaua de par sa se prinda in perioda menstruatiei?
Vreau si eu o explicatie clara ca am intrebat si pe la farmacie si nimeni nu a stiut decit sa ridice din umeri.
In cazul in care va intrebati de ce intreb va raspund ca de curiozitate.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

zau, nu se prinde??

poate e vopseaua proasta.
c-asa ma intrebam eu de ce naiba una din vopselele mele (c-am incercat 3-4 marci la rind, de curiozitate) a continuat sa iasa pe prosop dupa fiecare spalare, pina i-a venit rindul la retusat si-am acoperit cu alta vopsea. si m-am lasat si de experimente, continui cu ce stiu ca "are maniere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

La mine s-a prins fara nici o problema pentru ca uitasem si apoi mi-am dat seama.Si sunt vopsita blonda si nu e nici o problema.Eu una nu cred in asta.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Se spune ca nu prinde nici la gravide, dar nu e adevarat.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Din cate imi amintesc eu din anii de liceu (Liceul Sanitar), in perioada menstruatiei corpul elimina prin piele, par (cred), o substanta ...un fel de toxina. De aceea nu prinde vopseaua si de aceea cand esti pe stop nu e bine sa pui muraturi, pt ca se inmoaie. Din cauza aceleiasi toxine.

N-am dat eu explicatia stiintifica, dar cam asta e ideea.

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Cam asa am auzit si eu.
Purul nu am incercat sa-l vopsesc in perioada cm, dar cu genele si sprancenele m-am chinuit degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pe unele prospecte scrie "sa se evite folosirea in perioade critice".

Sau sa se foloseasca "in prima saptamana de dupa ciclu", cand pielea este mai putin sensibila ca inainte si nu reactioneaza, prin iritatii, la tratamente. Cica ar fi o chestie hormonala.

Altii, insa zic ca-i o prostie.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nu cred deloc ca-i o prostie!Are, cred, o explicatie hormonala!
Mie cel mai bine mi se prinde la ovulatie!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Nu e o prostie am o vecina blonda care si-a vopsit parul (lung) in perioada critica si dintr-un castaniu cum trebuia sa iasa a iesit o uritenie de roscat decolorat si patat. Vopseau fusese de cea mai buna calitate f. scumpa , se mira si ea si fetele de la coafor, dupa 4-5 ia picat fisa de ce nu a prins vopseaua.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La mine se prinde si cand sunt la ciclu si cand sunt gravida. M-am vopsit toata sarcina fara probleme.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Subscriu si eu la cele scrise de Andreea.
M-am vopsit indiferent de perioada, chiar si in timpul sarcinii si a prins vopseaua foarte bine.Am discutat subiectul chiar si cu stilista mea si mi-a zis si ea ca e o prostie. Totul depinde de cat de buna e vopseaua, de cat de bine stii s-o aplici si de parul fiecareia.

mariavlad

Mergi la inceput