vecinii renoveaza

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

E aiurea, ma patit-o si noi de mai multe ori (avem sedii de firma la parter si vecini care-si renoveaza mereu apartamentele). Sotul meu rezolva in doua moduri problema: daca oamenii nu sunt foarte agresivi, dar enervanti (ore tarzii, perioade lungi etc.), le povesteste frumos ca pot avea probleme, intrucat in mod cert nu au un contract cu muncitorul (de obicei amenintarea se adreseaza direct muncitorului care nu face nici un efort pentru a impaca lucrurile, au fost cazuri cand angajatorul era chiar o societate comerciala care angaja muncitori la negru pentru lucrari), ori cheama politia, care de fiecare data isi face datoria cu promptitudine.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Aseara exact la 10 fata 2 minute, vecinii de la 4 au inceput sa dea gauri in pereti. Copilul meu de 11 luni jumate si care dormea de 20 minute a inceput sa urle!!!! Si de spaima mi-a urlat si la 2 noaptea. Aceiasi veicini, de fapt sunt unii noi care se muta in bloc, au revonvat, spart, re-renovast, ras-renovat, ultra-renovat si ce mai vreti voi in ultimele 3 luni. De preferinta, peretii au fost sparti si gaurile au fost facute in pereti intre orele 15 - 18, deci in ora de liniste, cand mie teoretic imi doarme copilul. Si intr-o sambata tot asa ii apuca datul de gauri in pereti, copilul meu iar urla si ma duc la ei. Le spun ca totusi e ora de liniste, eu am copil mic...si replica: " E PRIMA DATA CAND DVS. VENITI LA NOI SA VA PLANGETI...si mai avem de dat doar cateva gauri"!!! Mi-a venit sa il strang de gat, dar asta tot nu mi-ar fi calmat copilul care urla ca din gura de sarpe.
Am inteles ca aseara se discuta la tv de ceva amenzi pt cei care nu respecta ora de liniste????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

vecinul meu de deasupra renoveaza si eu am tripleti... deci e super dificil cu ei si fara stre din partea altora..
somnul de dimineata si-l fac de obicei afara in carucior dar cel de dupamasa il fac acasa
l-am rugat sa pasteze ora de somn15.30 - 17.30 si a fost ok
dar intre timp bbii s-au imbolnavit si imi e mai greu ca niciodata... nu am putut iesi afara si trebuiau sa doarma in casa si de dimineata... ei dorm pe la 10.30 -11 cam o ora o ora jumate
ieri la 11.20 abia am reusit sa ii culc ca ei faceau gaura in perete pt hota
a urcat sotul la ei si i-a rugat o ora de liniste... ei cica mai au 1 minut si e gata
dupa 10 -15 min urc eu cu aceeasi rugaminte... dar tine-te incepe scandalul si amenintarile... drept e ca si eu am cedat si am zis ca ii reclam pt deranjarea ordinii pulbice... are el oare dreptul sa darmame pereti ... etc fara aprobari...?
sotul incerca sa ma tempereze... oricum dupa inca 15 min e liniste deci nu am mai sunat sa-l reclam
in fine deci alcel minut s-a transformat in juma de ora de somn chinuit pt copii mei bolnaviori...
doamne ce grea si nedreapta e viata..

http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am uitat sa va spun ca am citit ca exista un CD care are inregistrate toate instrumentele folosite pe un santier: polizoare, picamere, bormasini cu percutie, circulare...etc. E lansat in Australia (fetelor de-acolo, nu ne trimiteti si noua?) si e folosit ca raspuns la agresiunea fonica a vecinilor. Adica dupa ce termina omul treaba si se culca, e randul tau sa pui la maxim sa "asculte" si el cu ce te-ai delectat tu pana atunci.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

doar dupa ora 22.00 puteti chema politia.sigur vor fi obligati renovatorii sa nu mai faca zgomot.
pana atunci sa speram ca toti cei care fac renovari vor respecta orele standard de odihna( o chestie de bun simt). acum daca lucrezi in ture posibil sa ai mai mult de suferit(posibil sa nu reuseasca sa te multumeasca) tocmai pt ca e posibil sa fii in minoritate. si ar fi f frumos sa puna un afis la avizier cu cateva explicatii si scuze pt deranj. noi am pus afis si ne-am cerut scuze pt deranj in sedinta de bloc( s-a nimerit sa se tina inainte de a incepe noi sa aranjam apt)
e f normal sa faci diverse reparatii/modificari la apt. nu e placut insa pt colocatari. stiu cum e sa astepti sa termine vecinii cu santierul si noi la randul nostru am facut modificari in apt. cand l-am cumparat. in Ro la noi la apt si la mama facea cineva reparatii/amenajari,etc. mi-au trezit/speriat fata de n ori. sau pe mine obosita dupa o noapte de nesomn(colicii fetei ori vreo raceala,etc).
multe conflicte ar evitate daca am fi mai toleranti si mai politicosi. ori poate numai eu am avut parte de vecini artagosi.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu anul trecut am patit-o rau de tot cu vecinul de langa mine: renova, eu eram graviduta, nu prea aveam somn, dormeam prost si ei racaiau peretii la 3-4 noaptea. Si ca sa fie treaba treaba mai dadeau si cateva gauri sau ma-sa stie ce faceau cu sculele alea baraitoare. Si tot moluzul il aruncau la ghena si se auzea ca la bombardamente. Acum am varuit si eu si sper ca i-am deranjat indeajuns, desi nu am avut de gaurit, nu am avut de spart si nici de racait. Si...nu s-a lucrat noaptea.
Dar parca se razbuna si acum iar mai fac ceva. Ce moasa-sa pe gheata nu stiu, ca iar i-a apucat bazaitul cand ti-e lumea mai draga. Si degeaba am dublat peretele comun si am mai pus si vata de sticla sa izolez, ca tot se aude.
Asta este, trebuie sa suportam, ca nu avem ce face, asta este traiul la comun. Desi bunul simt spune ca nu trebuie sa faci galagie noaptea si la pranz. Dar mai respecta cineva programul de liniste????

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput