Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Karla ti-am trimis parola. Verifica-ti mesajele private

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

http://community.webshots.com/user/nickol_f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Roxanici multumesc, multumesc, multumesc! Acum, dupa ce am completat tabelasul, sunt asa incantata ca mi-am dat seama ca va ramane acolo si=l va putea vedea si Dodolina mea peste ani Si va vedea cati colegi de generatie are. Ca nu cred eu ca google dispare, nu-i asa? Am rasfoit agenduta in care-mi notez si am observat ca am cam sarit peste cateva saptamani. Sper sa notez de azi mai multe. Scuza-ma ca am scris in saptamani, dar mie asa mi se pare mai relevant pt ca, de exemplu, noi la o luna aveam 5 saptamani samd.
IoanaRadu ! Sa va insanatositi rapid!
Anamana am modificat.
Congelat pt iarna, compoturi, conserve... nu am lada, n-am facut-o niciodata si nu am de gand sa ma apuc acum. Mie nu-mi plac legumele congelate si nu vad de ce i-ar placea ei.
Loradin de la noi, dar, dupa cum am mai zis, nu e niciun efort. Am laptopul in camera picurinei si , pt ca ea plange daca deschide ochii prin somn si nu ma vede acolo, prefer sa stau pe net decat sa fac vreo treaba in casa. Ce sa fac, sunt o lenesa pe caldurile astea! Doar intind rufe, le strang si mai fac cate ceva de papa. In rest... Pana mi s-o face lehamite si intru la smotru, dar nu cred ca se intampla curand.
S

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Luca a zis adineauri "ma-ma", asta cand ma uitam, minunadu-ma, la el ca zice "mmmmm". Pana acum doar "ingi" sau "anghe" plus alte vocale dar azi... Stiu ca nu e celebrul primul "mama" dar eu sunt bucuroasa tare. Si impart cu voi bucuria!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KARRA80 - Gulerul Mariei e 27 cm cu 1.5 cm inaltime. Nu stiu daca i-ar fi bun fetitei tale ca Mariei deja ii este fix. Daca tu crezi ca e bun eu ti-l trimit ca ea nu-l mai foloseste. Adica ma mai duc o data la medic sa vedem ce ne spune dar eu oricum nu i-l mai pot pune ca Maria vomita f mult. Eu l-am comandat la ORTOPROFIL. Ti-l fac pe masurile date de tine(noua ni l-au gresit prima data) si costa 590.000 lei.

ROXANICI- Maria face masaj pentru gat dar i-a facut si peste tot. Mingea era una de aia mare ca pentru gravide. Si a pus-o pe minge (peste un scutec curat)pe burtica, apoi pe spate....

IUNITA- Maria iti multumeste pentru complimente. Felicitari pentru botez

MARTUTZA- compot sigur nu fac ca e ingrozitor de cald si eu sincer nici nu am cand sa fac. Imi face mama soacra niste dulceata de cirese amare si-i voi pune si fetitei in iaurt pe la 8 luni probabil (ca nu vreau sa-i iau danonino). Iar de pus la congelkator cate ceva parca tot as pune ca si asa sta gol dar inca nu m-am hotarat ce. Si iar intervine timpul ca toate chestiile trebuiesc oparite....
Hainute- i le dau o singura zi sau chiar mai putin ca ea mai vomita... Doar rochitele care vin peste body i le dau de 2-3 ori daca nu le murdareste, si sosetele la fel.

IOANARADU- centrul se numeste MEDICALDUO- e pe la parcul GRADINA ICOANEI, sedinta e 300.000 lei (www.medicalduo.ro)

RADCARMEN- si eu eram de aceeasi parere cu masatul ca Maria e f activa dar se pare ca trebuie. Asa consider acum.Deci o data la doua zile ii fac masaj si o data pe saptamana sau mai des daca pot o duc la centru.

Cam asta e tot. Intru si eu sa vad ce e cu tabelul daca ma descurc sa-l completez asa pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La multe luni Maya, Deea si David (nu puteam sa zic unuia si altuia ba, asa ca am cautat pe toti de pe 18)

Rares la 2 luni jumate a inceput sa manance 160/ml la fiecare masa (5 mese in 24 ore)

Roxygeo am explicat acu o pagina cum se face sa scrii in tabel.Trimitem parolele imediat

Mihael@ masaj pana se decongestioneaza zona. Io asa am patit la inceput cand am venit din spital, aveam mereu o zona tare si dureroasa.

Elpower, cu multa placere, sper sa reziste docs.google pana cresc picii mari

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Alexia- eu zborul il fac Copenhaga- Bcúcuresti.Compania cu care zbor eu,accepta 20kg/pers si 7kg in avion la bagajul de mana.Dar daca ma duc acasa ma gandeam sa-i iau si patutul care se strange ca doar n-o sa-i cumpar patut acolo pt 3 saptamani.Si daca il culc cu mine in pat mi-e teama ca iar il invat asa dupa ce abia s-a invatat sa doarma singur.
Suzeta n-o mai accepta demult.Poate suna aiurea,dar eu ma chinuiam la inceput sa-l invat cu suzeta ca mie mi se par asa dulci copiii cu suzeta.Lumea imi spunea ca nu e bine dar eu tot ma chinuiam si nimik,nu a vrut-o decat pt o perioada scurta de timp si nici atunci nu mereu.
Daca nu ma insel fetita lui Ghibuadina are o poza pe webshot cu suzeta si cu o fundita in cap,de-ti vine s-o mananci

Mihaela - asa cum a zis si Carmen maseaza-te,fa o baie mai calduta(nu fierbinte) si mai pui comprese cu apa calda din cand in cand.Eu am avut mastita dar durerea difera,simti ca te arde locul,sau cel putin asa se manifesta la mine.Eu am inceput sa mai pompez sanul ca sa faca mai mult lapte ca mi-e teama sa nu-l pierd si dupa doua zile am inceput iar sa fac lapte mult de mi se intareau sanii,trebuia sa merg la bebe sa-i dau de mancare chiar de nu cerea.Si la fel simteam parca nodulase si dupa un dus cald ma simteam mai bine.

Apropo de asta,cand sanul drept face lapte mai mult am o diferenta intre sani,mama mama.Nu stiu de ce cred asta dar poate e timpul sa ma interesez de operatie estetica la sani,poate ar trebui sa strang deja bani pt asta.Oare la diferenta asta e posibil ca ambii sani dupa alaptat sa ramana la fel?Parca nu-mi vine sa opresc alaptatul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Am completat si eu cate ceva in tabel. Vreau sa pun poze si pe webshots. Cum fac? Am incercat sa ma loghez dar nu stiu cum. Parola e cea cunoscuta banuiesc. Dar utilizatorul?

Mergi la inceput

Karra80- daca tu crezi ca gulerul e bun eu ti-l trimit prin posta si daca tu vrei sa-mi dai ceva pe el bine, daca nu m-as bucura sa-ti fie de ajutor.

Mergi la inceput

Tastatura idioata! Am o tasta "Fn" pe care apas din greseala si imi schimba tot prin tastatura asta. Bine ca de data asta am trimis si nu am sters mesajul... Sa continui...
Schimbatul, eu o schimb, mai nou, de cate ori transpira, deci si de doua ori pe zi plus hainele de plimbare. Si la noi sunt, de alaltaieri, 30 grade in camera . Nu stiu cum ne vom descurca! Abia mai mananca. Pana acum o schimbam dupa baita si la plimbare. Deobicei nu-i mai dau si a doua oara hainutele de plimbare.
Mihaelaa si Thea mea a facut la fel intr-o noapte, acum vreo trei saptamani, dar de atunci nu s-a mai intamplat, asa ca am bagat-o la capitolul intamplari.
Feteloor! Vorbim deja despre dintisori, voi va dati seama? Ce repede trece timpul!
La multe lunisoare si multi anisori Maya de arissa, David-Daniel de Vani si Deea-Maria de DanaP!
Ca de fiecare data imi propun sa incep ziua cu felicitarile de rigoare si, evident... neuron in revizie tehnica. Noroc cu arissa pe ziua de azi ca de maine...
Desene animate hmm! De acum? Mie mi-e teama sa o las sa priveasca la TV. Daca l-as convinge pe al meu sot, as renunta la el. Nu ne permitem sa luam unul cu plasma ca am auzit ca astea ar dauna mai putin ochilor de bb, asa ca o sa-i pun desene la calculator. Dar cred totusi, ca e prea devreme acum. Nici nu stiu. Voi ce ziceti?
Mihael@ si mai e o solutie sa stai cu sanii deasupra unui vas cu aburi dupa care masezi, dar nu cred ca se poate aplica pe caldurile astea. Poti incerca si asa.
Rebiana ! Ne bucuram si noi cu tine si o astept si pe a mea sa mai spuna si altceva in afara de "ingh". A spus un "mm", ceva, zilele trecute, dar era zgomot si eu nu eram atenta la ea, asa ca nu-s prea convinsa.

Cam asta cred ca ar fi. Mai citim, mai revenim, ca deobicei.

, adica si eu si Thea, tot stupul!

Mergi la inceput

Inca ceva!
!!! Vreau si eu o www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">jucarie de genul asta.
Stiu ca avea si cineva de pe la noi, dar n-am mai gasit filmuletul. Pe asta l-am imprumutat de la Daconst, mamica de ianuarie-februarie sa vi-l arat, dar ea nu e in Romania. Oare la noi s-o gasi asa ceva?

Mergi la inceput