*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)
Raspunsuri - Pagina 24

Androix spune:
 Elteka, la 6 e parfum! 
 In elias la 5 era trezirea pentru toaleta, la 6 eram gata toate ferchezuite aranjate sa mergem sa ne luam bebeii in primire.
M-a intrebat cineva de salteluta cu spuma, imi cer scuze dar asa fac daca nu raspund pe loc pe urma uit si cine m-a intrebat. Deci arata ca o saltea relaxa si e destul de tare, zici ca e cu arcuri. Mie mi-a placut si desi as inclina sa iau ceva mai ieftin ca n-o s-o mai folosesc cine stie cat o s-o iau totusi pe-asta.
Hai ca ma duc si eu ma halesc ca pe urma plec la un examen. Am lasat lapte pentru pititca, norocul meu ca e invatata si cu biberonul si nu avem probleme. Ar fi fost nasol sa nu vrea din bibe ca nu puteam nici s-o iau cu mine la scoala.
Andreea, mama de Filip si Georgia

addinel spune:
 michigan felicitari! 
mary_lou imi pare rau ca ai trecut prin atatea si inca nu s-au rezolvat. dar cu multa rabdare vei vedea ca totul va fi bine. 
liviana sunt si eu de acord ca poti fi numita mama eroina. cum reusesti sa faci atatea? tare dulce mateiutzu', ma gandesc cu emotie cum va fi cand pitica mea va avea un fratior/surioara. 
androix, tinem pumnii la examen. bafta!
eu sunt in pragul disperarii, mi se pare ca nu sunt buna de nimic. efectiv nu reusesc sa o alaptez cum trebuie. suge la o masa sau doua, la alte doua refuza sanul si desi ma lupt cate o jumatate de ora nu vrea sa-l ia si sa suga. nici nu mai stiu ce sa fac. in plus, dupa o masa de la san incepe si plange dupa o jumatate de ora, daca ii dau bibe doarme linistita cate 3-4 ore. oare e posibil sa nu fie laptele me bun? se pot face undeva analize sa se vada daca laptele e corespunzator dpdv calitativ? 
o alta problema sunt colicii. ce sa fac sa-i treaca? ma doare sufletul cand vad cum isi freaca piciorusele si se strange toata. cat ceai pentru colici pot sa-i dau? (asta pare sa o mai calmeze...) mai exista si alt remediu? 
pupici la mamici si burtici
mama lu' maria
 "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi  si in cele rele...cand vin nechemati."  

poohy spune:
 Andrada, asa fac, ii dau sa manance, doar nu las copilul nemancat!
Are niste crize atat de puternice - aseara mi-a mai facut o criza de 2 ore de colici - o vezi cum tresare si incepe sa planga - o doare rau mititica.
Ella, pana acum i-am dat doar Sab-Simplex, dar vad ca nu are efect (cum ai zis tu, doar scoate partz dupa partz - insa nu o linisteste deloc). Mi-am facut lista cu toate produsele anti-colici de care am auzit - si vorbesc cu pediatra ce/cat pot sa ii dau. Davidutz al tau avea probleme si cu constipatia? Asta mica a mea nu are, dar poate o ajuta totusi debridat-ul. Pe Manu o linisteste ceva caldutz pe burtica - sau statul la san non-stop 
Florina,  m-am dus pana la piata si inapoi :D Si am ocolit un pic sa trec si printr-un semi-parculetz. Cred ca am stat totusi mai mult - 20-30 de minute
Androix, bafta la examen!!!!
Mary_lou - prin cate ai trecut!!! Imi pare rau ca ai suferit atat! 
 Sper sa iti revii repede 
 Asa imi tot zic, trece tot! 
sobi, florina, alynta, ankaa, ramona,petit_angel, bafta la control! Si niste 

pentru ele si toate fetele care asteapta!
Pitica, ti-am vazut si eu comorile! Ai niste copii atat de reusiti si frumosi! Si si mie mi se pare ca seamana bine de tot cu mami ;)
Cu intarziere - La Multe Lunisoare/Ani pentru Victor Iannis, Alma Daphnee, Lara Georgia si mai micutzii Cosmin Cristian si Octavian Andrei!!!
Anca 
 de 
 Manu 
din burtica
asa cresc eu

Pepsi spune:
 elteka, eu am scaunul de la Peg Perego, viagio parca ii zice, care se clikeaza pe carutul ce-l am, Pliko P3. cum vad la tine in poza, landouri sint si aici da nu ai voie sa le pui in masina, in masina sint scaune adaptate pe virsta(la Dominic sint la al treilea) si astea ptr nou-nascuti au o baza care ramine in masina si pe care se clikeaza scaunul, si pina la 10 kg parca nici nu ai voie sa-l pui cu fata inspre mers, ci doar cu spatele la drum, nu ai voie sa-l pui scaunul de masina pe locul unde ai airbag, etc, sint tare stricti, daca nu ai scaun conform nici nu te lasa sa pleci din spital......cu laptele va mai siroi asa o perioada, apo se mai regleaza, vei avea probleme si cind veti avea chef de zbenguieli cu sotul, siroieste citeodata......dar se va regla, eu il schimbam pe Dominic f des, si in geanta cu schimburi avea si eu 2-3 bluze de schimb ptr mine. eu zic ca e bine ca pastrezi laptele ptr bebe cind mai pleci tu sa-i dea sotul, il bea dupa ce a fost congelat? ca Dominic nu-l accepta congelat! in prima luna de viata e bine de evitat biberon si tetina!si lui Dominic ii placea tare mult la aer, il plimbam ore intregi, regretam ca n-am un balcon ceva ca sa-l fi lasat acolo sa doarma, acuma la casa e altceva, il voi putea pune pe terasa.mie mi-au spus cu bebe mic e bine sa eviti magazinele si aglomeratia pina nu sint vaccinati si nu-si mai fac imunitate!a si sa nu uit, cum spunea andrada, rutina e ff importanta sa o creezi, le da repere, am vazut pe pielea mea, cind sint mici e mai greu, dar trebuie sa aibe rutina lor, si la Dominic la 3 ani si rutina este inca ff importanta, are programul lui, le da repere, ii linisteste!
chris27, multumesc ca te gindesti la noi, da, teoretic as urma eu miine, pe 18 iunie, acuma sa vedem ce se hotareste micutul, ca l-am rugat sa mai stea putin pina am rezolvat cu problemele de sanatate ale fratelui lui, dar acuma are unda verde.....
timur, michigan, bravo, felicitari mamicilor, sa va traiasca puisorii, sanatate multa!
poohy, esti o draguta, nu te mai panica, in timp vei ajunge sa-ti cunosti atit de bine bebelusul, stii din instinct ce are, nu-ti face griji, asculta-ti instinctul si sfaturile din jur, vei reusi sa scapi si de panica, si eu eram la fel si cred fiecare mama trece prin asta, citeodata chiar si la al doilea copil. in plus am observat si e valabil si acuma la 3 ani, cind tu te agiti ii transmiti si copilului agitatia si el te agita pe tine si tot asa, trebuie sa te calmezi tu , si copilul dupa tine!
andrada, din pacate vei vedea ca pe masura ce creste va fi mai greu, dar si mai frumos!si eu credeam la inceput ca va fi mai usor, dar nu a fost asa(bineinteles ca nu credeam cind imi ziceau alte mamici contrariul....)oricum primii 2 ani mi s-au parut cei mai grei ptr ca apoi incepe sa vorbeasca si poate sa-ti zica ce vrea, sa manince, pipi, etc, de aceea dupa 2 ani mi s-a parut asa ca o usurare, imi spunea el ce are! cu cit cresc nevoile lor cresc, si trebuie sa te ocupi mai mult de ei!cel putin eu asa simt!timpul zboara, si acuma, dupa incercarea prin care am trecut anul trecut in vara, vad lucrurile altfel, inainte, eram o femeie de cariera, acuma.....s-a terminat, viata e atit de scurta, vreau s-o petrec cu copii mei cind au nevoie de mine. l-am dat pe Dominic la gradi la 1 an jumate, ca m-am intors la munca, dar acuma imi pare rau, era mult prea mic, dar asta a fost decizia atunci, concediul e aici doar 1 an, sper la anul sa am de ales din punct de vedere financiar si sa stau fara bani cit timp copii vor avea nevoie de mine, ca timpul asta e scurt si trece repede!
mary_lou, imi pare rau prin ce treci, recuperare rapida sa ai, nu renunta, e normal sa ai depresie, si eu am avut, si cred ca toata lumea trece mai mult sau mai putin prin asta, cu alaptatul androix ti=-a spus f bine, nu te mai mulge pune corect copilul la sin, daca vrei sa alaptezi, e greu la inceput dar va fi usor dupa, stiu ca acuma nu-ti vine sa crezi ce=ti spun, dar asa e! sanatate multa!
Flavia 
40+ David
 si mama lui Dominic 17 mai 2004
 albumele de familie

carrie spune:
 Timur, Michigan felcitari din suflet ptr comorile voastre!
Chiqi parka tu intrebai de ceaiul de musetel, se poate da in cantitati mici sin u f concentrate, la noi functioneaza deocamdata si am scapat de supozitor
Pauly, la noi si Theodora si acum Carina de la o luna dorm in patut in camera lor fiecare, si a fost f bine, Theodora intotdeauna s-a culcat singura si fara probleme.avem interfon de camera si oricum fiind aproape mie imi e f acutizat auzul, aud si o musca in camerele lor
Poohy imi pare rau ca va chinuiti asa, si Theodora mea dormea ziua maxim un sfert de ora si apoi urla, acuma se pare ca am mai mult noroc, Carina papa si doarme.
Elteka si eu , mama rea, ma chinui sa-I dau suzeta ca tare de ajutor e, da uneori isi face greata ca sa o scuipe.
Pepsi, si eu ma gandesc la tine! Sotul meu lucreaza in Turda, face naveta!
Vreau sa va zic ca fetei mele nu-l place in carucior, pe langa ca nu doarme imi face si scandal.ati patit asa ceva?
Mary Lou imi pare rau de tot cosmarul tau, stii cum se zice cand vine una vin toate baiurile dar la fel o sa si treaca.intr-adevar doarme f mult Patrick mai ales noaptea , nu mai are umpic icter ca atunci sunt mai somnolenti?
Addinel, nu cred ca sunt teste care sa studieze calitatea laptelui, asta numai copilul o poate spune.ai incercat s-o pui la san cat de des cere, chiar si la jumate de ora?ca sa se stabilizeze productia de lapte.
Si eu mai vreau sa va intreb ceva: Carina era setata la 3 ore sa pape acuma e cam setata la 2 ore jumate si nu pricep de ce , in loc sa-si creasca intervalul il scade?
noi am avut un we tare placut dar si plin, Thea a facut primele crize de gelozie mai "adevarate"si am stat 2 zile cu ea in brate intr-una![]()
va pup
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

alynta27 spune:
 Buna fetelor!
Succes la control celor care merg azi la control!
   Alina-Mirela 
 39+ cu 
  DAVID
Poze burtica
Pozele mele

Agri spune:
 Buna dragi mamici, sa va traiasca bebei sa fie papaciosi si sanatosi si voi sa fiti sanatoase
Imi cer scuze ca va inoportunez si eu cu o intrebare pe cele care a-ti nascut la Elias...Bebe sta cu mamica in salon? Iti da voie sa ii pui hainute sau il infasa in scutece? (asa se facea in Giulesti acum un an si 9 luni cand am nascut eu prima printesa).
Va multumesc anticipat.
Eu voi fi din nou mamica sunt in 36 saptamani.
Vio 
 si Eva  (27.09.05)

andradap spune:
 Salutare 
Mary_Lou, imi pare rau ca ai trecut prin atatea 
. Iti doresc sa te faci bine cat mai curand si sa uiti de toate durerile! 
Pepsi, sa stii ca si mama imi zicea: "COPII MICI GRIJI MICI, COPII MARI, GRIJI MARI!" Cred ca stiti voi ceva, ca vad ca va potriviti la ce-mi ziceti! 
 E bine ca stiu din timp la ce sa ma astept! 
Noi vrem sa va spunem ca saptamana trecuta ne-am mentinut SILUETA: nu am luat nici-un gramutz, ce-i drept de data asta ne-am cantarit, dupa ce am facut toate nevoile si pe stomacul gol... ![]()
Acum doarme de la ora 06:30, cand a supt doar de la un san 
 Dra zilele astea s-a simtit cam rau: nu i-a priit cvea si a tot varsat... desiii dadusem aerul afara. in fine, de aseara nu a mai varsat.. .deci suntem pe drumul cel bun! ![]()
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada 
 FERICITA de  Antonio

ramona7 spune:
 sobi, am optiune de pm activata, am luat uleiul, inca nu are nici un efect, am emotii  si o stare ciudata 

![]()
alynta27, succes si tie astazi, iti pun si o majoreta, just in case 
Ramona 40+ 
 Razvan

alynta27 spune:
quote:
Originally posted by ramona7
sobi, am optiune de pm activata, am luat uleiul, inca nu are nici un efect, am emotii si o stare ciudata![]()
![]()
alynta27, succes si tie astazi, iti pun si o majoreta, just in case
Ramona 40+Razvan
Ramona nu ai activat PM-ul! Intra in mesaje private si acolo sus ai mai multe patrate cu obtiuni! Acolo d-ai activare PM! mai incerca!!!
Alina-Mirela
 39+ cu 
  DAVIDPoze burtica
Pozele mele