*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)
Raspunsuri - Pagina 19

Germina spune:
 Mesaj de la TIMUR: La 15:02 s-a nascut bb Bogdan Alexandru de 3.600 si 51 cm.
Nastere usoara celor care inca n-au nascut si sanatate proaspetelor mamici si copiilor lor!!!
Lumi

chiquitita spune:
 Bafta Michigan!
Timur felictari si sa iti traiasca bebele!
Fetele cu cezariana, la cat timp ati putut face dus si sa va udati la operatie?
Chiqui + 
 Livia

Motannel spune:
 Timur, felicitari! Sa-ti traiasca Bogdan Alexandru si sa fie sanatos si voios!
Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si  
Teodora Elena

chris27 spune:
 Timur,felicitari pentru minunea ta!Michingan,ne alaturam celor care iti tin pumnii![majorete]...te pupam si abia asteptam vestea cea mare...pauly,azi am fost mai bine...nu am idee ce s-a putut intampla ieri,chiar m-am speriat...Ai grija de micuta Rianna.Pepsi,ma gandesc la tine.Nu cumva urmezi tu?Va pup pe toate...Miniuta,tu ce mai faci?
Album foto | Slideshow | Clip Albert

irrinuca spune:
 Va multumesc mult ca mi-ati adaugat detaliile
Eu tot nu am reusit sa pun oze cu Dominic, dar o sa ma uit l apozele voastre intai!!!!!!
Irinuca si bebe Andreas 
 nascut pe 30/07/04
 Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

tincutza spune:
 Doctorita care m-a operat mi-a spus sa nu tin cont de fire sau de cicatricea in sine, sa fac dus ca si cum nu as avea nimic ... acolo :)))
Asa am facut,(m-am spalat cu sapun de bebelusi) mai ales ca, desi trecusera doar doua zile de la operatie, nu mai puteam suporta mirosul de spital. Bine ca am scapat mai mult decat repede (miercuri m-au "taiat", iar vineri la 13.00 eram acasa), pentru ca spitalele ma deprima si voiam sa "fug" oricum de acolo la sfarsit de saptamana, pe riscul meu 
.
Miki
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
http://www.babiesonline.com/babies/f/florianjr/

Sobi spune:

michigan

bravo timur, pentru bebe Bogdan Alexandru! refacere usoara si bebe sanatos!
Andreea 38+ 
 Vladut
POZE

diana spune:
 Felicitari fetelor care au nascut!!!
Bafta fetelor care urmeaza sa isi tina bebelusii in brate!!!

Androix si eu am aceeasi problema cu imbracatul. Nu am cu ce sa ma imbrac. Ca acum nu sunt nici cal nici magar. Asta ma innebuneste. Plus ca nu suport pantaloni cu talie joasa ca ma doare operatia. Ai voie sa tii dieta montiag cand alaptezi?? Ca m-ar tenta si pe mine
. Iar kilogramele in plus le am pe picioare in partea de sus, solduri si buuurta!!
In legatura cu "cosii" de pe fata bebelusilor si eu stiam ca sunt de natura hormonala. Eu i-am dat cu bepanthen si cu crema de galbenele si s-au retras.
 Si mie mi-a zis doctorul sa fac dus in fiecare zi si sa nu tin cont de operatie. Poate sa curga pe ea apa si gel de dus. Cu alte cuvinte spalam si operatia. Dar am auzit o varianta de la fina mea de la Constanta care nu trebuia sa puna apa pe operatie timp de 10 zile. Ea se spala pe "bucati" si ferea operatia de apa. Eu in schimb fac dus in fiecare zi. Si asa scrie si pe biletul meu de iesire din spital.
Maine ma duc la control de 3 sapt care de fapt s-au facut 4. Si vad ce zice dr fiindca am o reactie urata de respingere a firelor resorbabile.
Va rog sa-mi completati si mie datale APGAR 8/9. 
Va pup
Diana

ckristina spune:
 help!
mamici, ieri am avut toata ziua febra.am ajuns pana la 39.2C. a fost febra laptelui. l am sunat pe dr si mi a zis sa iau oxacilina. i am dat fetitei lapte praf iar de aseara nu mai face kk. pot sa i pun o bucatica de supozitor cu glicerina??? de azi dimineata i am dat iar laptic de la san pt ca mi a scazut febra. ea avea 7-8 scaune pe zi.
si a doua problema, am mai putin lapte; mi e teama sa nu l pierd de tot.
va pup
cristina, mamica BIANCAI MARIA

pauly spune:
 michigan curaj!!

mai un pic si devii mamica!!
timur sa-ti traiasca bebe Bogdan!!
sa ai recuperare rapida si sa va intoarceti cu bine acasa.
chiqui eu 5 zile am stat in spital si nu am avut voie dus...ma spalam pe portiuni, dar cand am juns acasa am facut dus dar cu pansament pus pe operatie...cica sa nu ajunga chiar tot samponul cu mizeria de pe corp direct pe ea...mie asa mi sa spus dar vad ca fetele au facut si fara masurile astea de precautie si nu au patit nimic.
fetele am si eu o intrebare:la cat timp pot sa o las pe bebelina sa doarma singura in camera ei si eu cu sotul in camera alaturata?
Paula
 de Riana Alessya
poze