A doua liniuta f f f pala...

Nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Cred ca e inca prea devreme, dar am avut aseara o a doua liniuta abia perceptibila. De dimineata am facut un alt test (Z22 abia) si liniuta a iesit din nou, tot fff pala. Ambele teste au fost Barza Gold, care se pot face cu 4 zile inainte de CM.
 Nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Cred ca e inca prea devreme, dar am avut aseara o a doua liniuta abia perceptibila. De dimineata am facut un alt test (Z22 abia) si liniuta a iesit din nou, tot fff pala. Ambele teste au fost Barza Gold, care se pot face cu 4 zile inainte de CM.
Voi ce ziceti?
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Raspunsuri

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 Eu zic ca e pozitiv, si abia astept sa ne dai confirmarea ca sa te felicit "oficial" .
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

darleena spune:
darleena spune:
 Ioana si eu zic la fel. Daca au aparut liniutele la teste, nu cred ca mai e cale de intors. 
E  acolo
 acolo  

Eu am avut liniuta pala la 2 zile de intarziere si test negativ la 3 zile de intarziere. Si rezultatul il vezi la semnatura, asa ca felicitari !!! 19+  ???
19+  ??? 
Pana vine bubu 
 poze bubu mic 

ceamica spune:
ceamica spune:
 felicitari si bine ai venit printre burtici !
daca a doua liniuta apare , indiferent cat de pala este,  atunci esti pe lista viitoarelor mamici.

irina_stef spune:
irina_stef spune:

pai normal dragutza ca esti!nici nu ai idee cat ma bucur,poate alte fete nu stiu de ce e asa bucurie mare pe capul meu,dar noi stim de ce.te pup si iti doresc tot binele din lume!
  pai normal dragutza ca esti!nici nu ai idee cat ma bucur,poate alte fete nu stiu de ce e asa bucurie mare pe capul meu,dar noi stim de ce.te pup si iti doresc tot binele din lume! 19+ cu
 19+ cu  si un
 si un surpriza
surpriza

-IRINA-

madabout2003 spune:
madabout2003 spune:
 Eu zic ca esti! Si la mine liniuta a fost super pala! Dar daca este ,este! Felicitari!!!

MADA  29+, cu
 29+, cu  Emily
 Emily
Noi doi+1

Roxana_G spune:
Roxana_G spune:
 Cred ca e cazul sa te felicitam! Eu am avut vreo 4 teste cu liniuta foarte pala si acum am ditamai burtoiul.
Rox  28+
 28+
si Alexandra Maria  (10.02.2004)
 (10.02.2004)

papadie spune:
papadie spune:
 Felicitari  !
!
O sarcina usoara si frumoasa
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

nikol31 spune:
nikol31 spune:
 Felicitari!!!! din punctul meu de vedere nu exista nici un dubiu, esti insarcinata! si eu mi-am facut 3 teste cand mi-a intarziat menstruatia si la toate 3 cea de-a 2 -a liniuta era foarte pala. am repetat testul dupa vreo 10 zile si deja liniuta se vedea bine. sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebeu sanatos!
asteptam oricum confirmarea 27+
27+

numeioana spune:
numeioana spune:
 Multumesc din suflet! As vrea sa cred... Oricum sper, dar ma gandesc, nu e prea devreme sa iasa in Z22? 
Sper sa va anunt in cateva zile ca am vazut o liniuta la care nu trebuie sa ma mai zgaiesc cu lupa
Sunt fete care au facut testul asa devreme si a iesit a doua liniuta?
Irina, ai deja un baietel si o surpriza mari in burtica! 19 sapt! Wooow, ce mai trece timpul!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Andries spune:
Andries spune:
 pe masura ce sarcina se fixeaza mai bine  in uter si va creste concentratia de hormoni, a doua liniuta va deveni mai clara, mai "puternica"  mie de obicei in z34 - 35 imi aparea faimoasa liniuta.
 mie de obicei in z34 - 35 imi aparea faimoasa liniuta.
sarcina usoara si un bb sanatos!!
Andries