*** LA REDOUTE (30)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sal. Eu acum mi-am reparat calculatorul si am dat repede fuga sa va zic ca si noi (andreap si eu) am primit coletul vineri. Eu aveam 2 bluze si niste adidasi pt Ale care insa ii sunt imensi. Aia de la Nike mas 25 ii sunt buni si am comandat acum altii, Rebook, 26 in ideea sa ii vina in toamna. Insa sunt cu 2 degete mai mari dar ii poarta la primavara si tot e ok. Pun mai incolo linkurile ca trebuie sa le caut.
Acum nu cred ca mai comand ceva dar dupa concediu sigur ma arunc iar.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa nasol cu masurile astea dar tot e bine ca nu-i sunt mai mici.

Noi nu suntem mai bine deloc, avem enteroviroza confirmata de camera de garda de la Gr Alexandrescu, stam pe tratament si pe regim, daca nu merge treaba cica trebuie musai sa ne internam la Colentina

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Felicia, cum ti-ai facut un cont nou ?pe o alta adresa si pe un al card ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Jasmine ,eu lucrez la Bnacpost dar nu in sucursala la sediul central la un alt departament,nu carduri, am intrebat si eu colegii si asa mi-au spus ca se fac doar conversii doar in dolari,dar luni ma interesez mai bine si iti spun ,si eu am un master card asa pot sa fac si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

aissa nasol cu masurile astea dar tot e bine ca nu-i sunt mai mici.

Noi nu suntem mai bine deloc, avem enteroviroza confirmata de camera de garda de la Gr Alexandrescu, stam pe tratament si pe regim, daca nu merge treaba cica trebuie musai sa ne internam la Colentina

Offf!Poate totusi nu va fi nevoie de internare.E tare rau sa te internezi in spital cu BB.Fix acum un an eram internati la Gr Alexandrescu pt o bronsiolita urata de tot.

Fiului meu i-a iesit un ulcior la ochi,tot din cauza microbilor luati de prin parc (leagane,nisip unde se KK toti cainii) si acum ia antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Secman nu mi-am facut cont nou, ci am comandat de pe primul meu cont, cu care nu am avut nicio problema Sper sa mearga treaba in continuare.

Mergi la inceput

Astept si eu un raspuns de la fetele care fac transferuri intre 2 conturi ING.Cat de repede sunt disponibili banii pe cardul pe care transferati banii?Imediat?

Aaaa,si mai astept pareri de la mamici de fetitze despre link-urile pe care le-am pus ieri.

Cand ziceati ca incep reducerile alea mari?Ca am mai ochit cate ceva pe LR si n-as vrea sa ma zgarii pe ochi peste putin timp daca vad preturi mai mici decat acum.

In alta ordine de idei,Sabine nu mi-a raspuns si deja e weekend.I-am scris joi si probabil abia luni ma va onora cu un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna seara fetelor,

la mine in continuare e liniste si pace fara pitica ,am lenevit azi nu am facut mai nimik din ce mi-am propus (jmotru ,mancare).

Jasmine,am fetita asa ca o parere in plus nu strica:
salopeta de blugi -ok-merita
rochita -ok-merita
fustita mie personal nu-mi place materialul respectiv,culoarea,parca nici modelul nu e pt fetite.
abia astep sa vad ce raspuns iti da Sabine.

sa va zic ceva de rasu -plansu:
eu catre sot:mi-am comnadat o geanta
el:poate nu-ti place si pute.
una maro primita cadou mirosea groaznic.

SOSO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by soanso

Jasmine,am fetita asa ca o parere in plus nu strica:
salopeta de blugi -ok-merita
rochita -ok-merita
fustita mie personal nu-mi place materialul respectiv,culoarea,parca nici modelul nu e pt fetite.
abia astep sa vad ce raspuns iti da Sabine.

sa va zic ceva de rasu -plansu:
eu catre sot:mi-am comnadat o geanta
el:poate nu-ti place si pute.
una maro primita cadou mirosea groaznic.

SOSO

o fi celebra geanta mirositoare.Toate o avem.Eu am chiar 2 bucati.

mersi de parerile despre articolele pt fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

daca e maro de piele intoarsa aia e!

sa va arat geanta comandata de mine!
http://www.laredoute.fr/vente-sac-souple-femme.aspx?productid=324117366&documentid=207607&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=

SOSO

Mergi la inceput