Cand sa ne cumparam incaltamintea?

Cand sa ne cumparam incaltamintea? | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Fetelor cand ar fi mai bine sa ne cumparam incaltamintea?
Eu stiu ca ar fi bine dupa amiaza, dar am facut asta si am fost nevoita sa-mi iau nr 37, nu 36 cat port...si a doua zi dimineata, imi erau cam mari.
Mi-am luat si nr 36, asa cum port...sperand ca se vor lasa si i-am dat mamei...
Oare de ce nu se mai fac si cu jumatati de masura...

Am gasit si ceva sfaturi:

Cateva sugestii pentru evitarea aparitiei bataturilor

Cumpara-ti pantofi in cursul dupa-amiezei sau seara. Picioarele sunt mai umflate si oarecum tensionate, asa incat sansele de a-ti achizitiona pantofi potriviti (adica, nu mai mici decat ar trebui) sunt considerabile.

Anatomic vorbind, se pare ca piciorul stang este putin mai mare decat cel drept. Asa incat probeaza ambii pantofi, pentru a te asigura ca ti se potrivesc.

Intotdeauna fa cativa pasi incaltata cu pantofii pe care intentionezi sa-i cumperi.

Nu cumpara niciodata pantofi stramti sau cu un numar mai mic, in speranta ca "se vor intinde".

Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu n-am o ora cand cumpar pantofii.
Pur si simplu, am nevoie,imi fac timp si merg sa caut ce-mi place si in ce ma simt bine.
Daca ma simt comod ii iau, daca nu ,,,, mai caut.

Stiu ca la sandale decupate in fata imi trebuie un numar mai mic.
La pantofi si sandale mai pline exact cat port.
Iar la cizme ceva mai mare.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Si eu mai fac asa, doar ca eu am probleme si cu picioarele umflate, acum vara este cam dificil sa ma hotaresc imediat

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si mie mi se umfla, mai ales dupa ce-am nascut.
DAr vara port sandale si sunt lejere si papuci, care n-au cum sa ma jeneze.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu vara port 35-36, iar iarna 36. Si contrar celor spuse mai sus, la mine piciorul drept e mai mare, mai lat. Si incerc sa-mi cumpar atunci cand picioarele sunt putin obosite si umflate. Oricum , diferenta nu e mare dimineata cand nu sunt umflate. Probleme am doar cu pantofii, care imi fac intotdeauna bataturi la calcaie.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Eu nu stiu cum e cu orarul pantofilor .
Dar pt tine probabil ca ar fi mai bine sa iti iei pe langa pantofi si o crema speciala pt picioare umflate .... parerea mea.

Bebe Stefan si mami amy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

nici eu n-am ore, singura chestie e ca nu cumpar pina nu probez (vizavi de posibilitatea de-a cumpara din cataloage ori de pe internet, unde poti gasi mai ieftin).

nu am "incredere" in numere, pina nu vad cum se simte pe piciorul propriu si personal - si intr-adevar pun ambele incaltari apoi ma ridic in picioare, sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu una cumpar cand gasesc si difera marimea dar nu in functie de piciorul meu si de cum sunt lucrate si de model iar 35 aici nu prea se gaseste deloc.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput