Gravidutze si Mamici de Cluj (4)
Raspunsuri - Pagina 19
RAMONELLA spune:
Gabriela ora costa 100.000.Este marti si joi de la ora 18.E fain.Ieri a fost o psiholoaga care ne-a vorbit despre depresia postnatala.Poti sa faci numai cursurile,le platesti doar pe ele.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
20+
Beatrice Alessia
OanaAlina spune:
Buna si de la noi! Cam tarziu dar am cam mult de lucru...
e cuminte si din cand in cand ma mai atentioneaza!
Ma bucur ca v-a placut la cursuri aseara!
O zi buna sa aveti!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png
OanaAlina spune:
gabriela, tu de cand intri in concediu prenatal?
pana la urma va fi tot 600 de ron concediu?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png
kitzy spune:
Gabi sper sa vin repede cu vesti bune!
Azi am fost la un control complet la cabinet si am primit unda verde
Acum ramane de vazut pe cand va fi.
Morgano spune:
Salut fetele si bun-venit celor mai noi... ca vad ca tot mai rar apuc sa postez.
Raluca, bine ai revenit.
Eu sunt fte ocupata, obosita - dorm fte prost de vreo 10 zile, cu treziri dese sau insomnii totale - si fara chef de nimic. Am asa o stare de kko de nu-i drept, fara un motiv anume, in afara de caldura asta irespirabila si de atmosfera greoaie.
Ana e tot mai pe invers cu toate, nu are stare si rabdare de nimic, tipa ca la balamuc din orice motiv - fie nervi fie doar sa atraga atentia, nu ma mai pot intelege cu ea.... atatea talente are iar eu numai de ele nu am chef, sincer. Stiu ca e o perioada si va trece, insa zau dc era cazu' fix acuma 
Eu nu am ce face la cursurile prenatale, iar gimnastica fac toata ziua de vreau de nu vreau, si nu pot risca cu uterul cicatriceal relativ recent sa fac vreo minune, in plus dc tot cezariana fac.... nu ma ajuta cu nimic, din pacate. Dar va invidiez ca v-ati mobilizat si organizat.
Raluca, eu am programare la IsoX in 17 iulie, suna si fa-ti si tu daca vrei in perioada aia. Ei acum sunt in concediu. Nu toti medicii, ci IsoX ca unitate. Acvuma Diculescu a zis ca 4D e de moft, in sensul ca pt medic cel mai bine se vede la 2D simplu ce ii intereseaza. N-am inteles-o pe asta si sunt curioasa de ceva, sa nu radeti: morfologica = sau NU cu 3D? Acuma zau dc nu mi-am gasit dupa 3 ani dilema zilei. ![]()
Ripley
23+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Gabriela77 spune:
Multumesc mult, Ramonella! Am abonament si dincolo si uite ca nu prea ajung! Mi-ar fi placut sa fac si gimnastica! Asa numai pt cursuri nu stiu daca ma duc!
OanaAlina, nu m-am mai dus pe la medicul de familie sa vad de prenatal, ultima veste era de la asistenta doctoritei mele care mi-a zis ca din sapt 33 pot intra in prenatal. Ceea ce m-a enervat! Cred ca a revenit si doctorita mea, asa ca ma voi duce pe acolo! Desi am stat si m-am gandit si nu ar fi rau sa prelungesc intrarea in prenatal, mai am si CO nu stiu exact cate zile ca am inteles ca nu se cuvine tot concediul...Deci inca nu m-am decis! Dar pe mine una ma ingrozeste salariul ala de 6 milioane. Acum pt 6h imi iau salariul integral! Desi e tot mai greu cu caldurile....sint incoerenta! Cred ca de la foame!
antoni spune:
Raluca-de ce spui ca doctorita e depasita?adica o tine tot pe a ei? poate ca pt mine e prima doctorita de copii si de asta mi-a lasat o impresie asa de buna. nu stiu. mi se pare simpatica si directa.
legat de C.F. eu asa stiu ca se scoate de la tribunal. ti-l dau in ziua aia.
Nico- si eu ma bucur, ne vedem maine
Kitzy- ce bine ca ai primit o veste buna, vezi?
Ramo- si eu sunt tare mandra de burtica.dar de asta tot abia astept sa scap de ea ca s-o vad pe pitica.![]()
Gabriella-si eu eram asa mandra cand puteam sa spun ca am mai avansat o luna si sunt mai "mare" deja.inca un picut!
am fost in oras si mi-am luat o minge ca la Neo Gym. am gasit de 75 diametru. pana acum pe unde am vazut erau doar de 65. il astept pe sotul meu sa vina sa mi-l umfle,sa mai sar pe ea prin casa. tare imi plac mingile astea.
tare cald e afara. abia am ajuns acasa.
Meli
37+
Timea-Larisa
RAMONELLA spune:
Meli de unde ti-ai luat mingea?????Si eu vreau!!!Cat a costat?????
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
20+
Beatrice Alessia
Morgano spune:
Io minge din aia am vazut pe 21 decembrie, in magazinul ala lipit de Sora in stanga cum stai cu fata, unde au de la foto la jucarii de copii, papetarie si toate rahaturile si maruntisurile posibile. Pret nu stiu, dar nu au chestii scumpe.
Ripley
23+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)