Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, faine pozele de la Innsbruck. Nu am reusit sa ma uit decat la alea. Dar ma uit diseara impreuna cu sotul ca el e mare amator de excursii in Austria si Germania (nu ca mie nu mi-ar place).
Baaaaaaaaaaaaaai! Ce e cu depresia asta? Hai, hai ca va iau la rost pe rand . Pai niste burtici asa frumoase nu au voie sa fie deprimate.
Eu ma simt binisor (mai lucrez la stomac), m-am apucat sa curat prin bucatarie. As vrea sa ies putin din casa, dar e prea cald si cred ca o sa astept seara, poate va fi mai racoare.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Va multumesc pentru mesajele vostre si sustinere
Am fost la dr. meu astazi si am vorbit cu el, a reactionat bine la facptul ca am mai facut inca o ecografie morfologica, nu s-a suparat.
Mi-a facut 2 ecografii endovaginale pe doua aparate ecograf diferite (unul Siemens si unul cu D....am uitat cum se numeste) si o eco scurta pe burta numai la col s-a uitat.

La ambele ecografii colul are 3cm si mi-a aratat si mie pe ecran masuratoarea. A zis ca este ok dimensiunea, colul este inchis bine si nu este nici un risc si ca nu am de ce sa-mi fac griji. In concluzie nu trebuie cerclaj sau sa-mi dea alte recomandari ca repaus la pat sau altceva. M-a asigurat cu o batatie pe umar ca totul este bine si ca ne vedem peste 2 saptamani cand trebuie sa fac dozare de anticorpi de grup sangvin la 24s.

A avut o parere personala despre dr. Pop pe care i-o respect, dar asta nu ma face sa fiu inca sceptica si sa ma gandesc; oare care are dreptate ?

Concluzia este ca dupa ce am citit pe aici si ce mi-au zis alte fete la celalalt subiect, acum sunt inca in ceata, ideea este ca eu ma simt bine, nu am dureri, contractii sau altceva si ma gandesc la orice pas facut ca este posibil sa risc.

Unde sa ma mai duc sa mai cer o parere doar pentru verificare col si sa nu mai platesc o caciula de bani pe eco?

va pup si iertati-ma ca va stresez cu problemele mele

21s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si, multumim de aprecieri! Asa ma simt si eu, mai neputincioasa, mai neglijata, desi cred ca fara motiv…Asa or fi hormonii de sarcina, ne apropiem de trim 3. Chiar bine ai zis cu proba de foc pt sotii nostrii....

Roxana, ce imi place cum ai povestit! Asa frumos si sitematic cum numai tu stii! Mama mia, da’ ai cumparat ceva, mi-ai facut o pofta....Frumoasa vacanta ati avut!Ce locuri superbe! Te cred si eu ca esti depri....Sa te intorci aici nu e cel mai frumos lucru..,Caldura sufocanta, stres la serviciu. Brrrrr

Va pup! O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna,

moooama Roxana, ce frumos e pe unde ai fost tu...
tare mi-ai facut pofta de o vacanta
mi s-a pus pata sa plec si eu undeva; ma gandeam, la mare, la Mamaia.
stiti vreun hotel/pensiune/orice unde e mai ieftin ?

Tomitza 27+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by ramonaiani
Piciulika imi pare rau sa te dezamagesc. Sotul are alte planuri: mergem sa vizitam Jungfraujoch, asa ca timp pentru alte intalniri sau cumparaturi nu-mi prea ramane. Oricum, azi m-am simtit cam rau (Dumnezeule, asa de activi sunt bebeii? Pana acum am cam stat pe calmante ca eram stresata rau si nu l-am simtit chiar asa).
26+

Draga Ramona, va inteleg perfect. Asa o vacanta merita savurata in doi (+burtulutza!) si asta e tipul de destinatie pe care-l anticipam.
Dar te rog promite-mi ca nu mergi pe Jungfraujoch cu bahnul pana sus la 'Top of Europe'(3500m)! Nu e recomandat pentru gravide altitudini peste 2000m, stiu cazuri de montaniarde f. fit de aici care au avut probleme majore cu mersul pe munte gravide fiind - nici nu te simti tu prea bine...! Stai mai blandutza.
Pe langa acelasi masiv e Brienzer See (trenuletz cu cremaliera si panorama super la lac), fenomenal in Grindelwald e Mürren...!
http://www.jungfraubahn.ch/de/desktopdefault.aspx/tabid-2/331_read-2577/
Numa' nu va duceti pana sus! Urci numai pana la Schynige Platte, fain de tot, <2 mii, si tot la Jungfrau te uiti! http://www.schynigeplatte.info/ Pleeeeease!

Sanatate si relaxeaza-te! Daca ai nevoie de orice, suna-ma (iti dau pe PM nr. de telefon. Am No-Spa etc.)

Eu tot mai sper la o vizita la verisoara, poate mai incolo...

Piciulika 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ba eu azi am tras si o boceala in masina, de incepusera unii la stop sa faca misto de mine si recunosc ca i-am injurat pe romaneste, eu care in viata mea nu scot un cuvant urat pe gura, parca eram ultima mitocanca
daca va spun si motivu...
ca mi-a zis sotu dece nu deschid mai repede usa.
io am inceput cu din alea, ca de ce tipa la mine, ca mi-a rau(si ma simt naspa rau, nu stiu dece) si ca el e neintelegator etcetc.
si da-i si boceste si asta nu mai intelegea nimic decat ca " am fitze"

eh.

acu sa vedem daca se culca mandra.
tare sucita mai sunt.....

Roxana, super poze.

Piciulika, si eu care vroiam sa duc fata la Crcue pe Caraiman.Bucegii n-au mai mult de 2500...dar daca spui ca nasol...as urca bineinteles cu telecabina,nu pe Jepi ca de obicei , tu ce stii despre asta mai concret?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, despre alaptat: eu cred ca a doua oara e mult mai simplu, pt ca stii cam la ce te-astepti. Deci eu sunt Pro camapania alaptatului de la Municipal, numai ca tre sa fii tupeist si sa ceri mereu ajutorul asistentelor, nu stai sa te uiti cum nu poti sa alaptezi.
Asistentele te ajuta acolo, in maternitate.

Va dau un sfat: mergeti la maternitate cu Galactogilul in Buzunar.Eu am luat de cand am nascut granule din alea(bine, dupa ce mi-a dat voie si altceva decat supa clara de legume, ca na, cezariana, primele ore sunt mai grele)
Si la 36 de ore de la nascare aveam lapte, nu doar colostru.
Galactogilul are gust f bun, sunt granule care se topesc in apa sau lapte, eu le luam la o luna dupa nastere si asa goale, ca eram prea obosita sa mi le mai prepar

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabino, asa sintem noi mai sensibiloase in perioada asta...Si eu ma isterizez din te miri ce sau tot asa de repede imi dau lacrimile!

Bai, mie mi-e un somn de nu mai pot! Daca nu m-ar boxa asta mica cred ca direct cu capul pe tastatura as fi! Norok k imediat e 3 si am plecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ati disparut toate...Suntem teribile: ori scriem toate odata de terminam un capitol cat ai zice peste, ori disparem toate. Eu mor de cald in casa. Vreau sa termin de sters gresia pe hol si cred ca ma bag la un somnic mic.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

io-s daramata rau... m-as smiorcai intr-una! offf!

la noi ploua... si parca m-apasa...

Si 26+

Poze

Mergi la inceput