Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Monicabb

Problema: Eu am inceput direct cu un fel de piure caci asa a iesit. Si asa am facut in fiecare zi. Adica eu nu pot sa spun ca am inceput cu supa de legume ci cu piure de legume. Gresit?
nu. e chiar foarte bine. la partea cu cantitatile nu stiu sa raspund...

legat de subiectul nou deschis si inchis recent. mie mi se pare f ok ca l au inchis.adica s a luat la cunostinta, continuam pe privat. eu am sa trimit in continuare tot ce pot. si, vorba lui danutz, daca macar o mamica isi va svhimba felul in care diversifica...atunci a meritat...

am luat azi mirabolanta apa de copii. are din toate mai mult. si calciu, si sodiu si de toate. mai mult decat borsec, ca asta aveam in casa...parca nu asa trebuia sa fie, nu? in fine...mai vad io maine treaza....

donia de acord 100% la partea cu sistemul de referinta. io am zis ca asta a fost cam cea mai tare chestie descoperita vreodata....

maine plecam la mare, d tot n a adormit, alex e cu indecentu n sus si ma tot cheama....ma duc, va pup pe toate

diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna seara gagici!

va scriu cu dintii pe tastatura ca unghiile mi-s proaspat "vocsite" cu rosh si nu vreau sa mi le stric.plecam in vacanta,abia asteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeept!sarmalele lui mama deja bolborosesc pe aragaz,ciorbita,placintica si cine stie ce bunatati ma mai asteapta.in sfarsit mancare romaneasca gatita la aragaz cu flacara.hmmmmmmm,deja salivez.....

va las cu bine,sa ne "revedem" cu bine si SANATOSI TUN,cu totii!va pupam si sigur o sa-mi fie dor de voi......aveti grija de voi!am plecaaaaaat....uuuuhuuuuuuu!!!!!!!pupici dulci la bebici si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

da, da...numa' de culcare nu-mi arde mie acuma...

Dianocica,

quote:
alex e cu indecentu n sus si ma tot cheama....ma duc
...hai ma ca-mi faci pofta si-al meu doarme ca valiza-n gara...pai de-astea povestesti tu pe forum!

Laura.........no vezi cati ti-am trimis?!?...si bine zici tu acolo despre Donia ...da' are si-un car de experienta la activ, ceea ce noua ne cam lipseste

Kokrina, Dianocica...sa ne revedem cu bine

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

donia,

aelita, n-a venit inca tati... trebuia sa vina in noaptea asta la 12, dar nu i se arata ...a pierdut de 2 ori avionul nr.2 si acum il rateaza si pe al treilea ca e furtuna in amsterdam si nu au plecat si avea la doar o ora distanta ultimul avion ... deci nu stiu cand ajunge, sper totusi ca maine... saracul e de azi dim de la 5 pe avioane si prin aeroporturi ... imi vine sa ma impusc ce agent de ticketing batut in cap a avut... trebuia sa schimbe trei avioane din porto pana in timisoara si i-a luat avionul nr. 2 la numai o ora jum distanta... pai si dc ajungea la timp era riscul sa nu ajunga de la un terminal la altul in timpul asta... ca sa nu mai zic ca a plecat cu o ora intarziere...na, oricum si maine e o zi... sper sa nu il caute oana toata noaptea ... ar trebui s-o filmez cand il vede

ruxandraaaa, disparuta motivat? ce face conu'?

kokorina, drum bun si distractie placuta

chinico
, cand vii in tm sa ne vedem si noi?
fetelor, voi stiti ca eu si chinico am fost colege de clasa in generala? ce mica-i lumea...

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Donia, nici nu-ti dai seama ce mult ma bucur ca te-am cunoscut. Esti asa de calda si buna. Si pozitiva totdeauna. Tu te gandesti vreodata la tine? Sa ai grija de tine, da?

Deea, haide ma! Sigur, sigur e bine. O sa vezi! Te-as pupa de-adevaratelea, dar pentru ca nu pot .

Ktrinel, tu ce-ai patit?

Aelita, cum adica sterilizezi lingurita la congelator? Cum faci, sa fac si eu?

Danutz, multumim de vestile despre tripleti. Ce minunat. Am avut o zi mai altfel de cand am aflat. Mie fiecare nastere mi se pare o minune. Ce sa mai zic cand se nasc trei frati. Extraordinar. Sa ne tii la curent si sa transmiti toate gandurile noastre.

Cat despre cumnat, ce sa zic... Eu una stii cum fac? Eu daca am bani si pot, imprumut pe oricine. Daca intarzie cu o zi fata de ziua in care trebuie sa-mi dea banii inapoi si nu se scuza, nu-i cer (bine sa nu fie cine stie ce sume). Dar cand mi da inapoi il anunt ca nu ii voi mai imprumuta niciodata bani. Si nu mi s-a intamplat sa aiba vreunul tupeu sa-mi mai ceara. Ce naiba, isi bat joc?

Azi a mancat Dragos 100 ml de piure (in ml se masoara? ce ciudat). Si ar mai fi mancat saracu dar se terminase. Cam repede, dar io stiu ce sa zic? Dupa nu a mai vrut sa suga deloc. Imi pare rau. De ce trece timpul asa de repede?

Azi i-am facut vaccinul. A fost bine, a plans bineinteles, dar i-a trecut repede. Saracu', ce mila mi-a fost de el. Acum doarme. Sper sa nu faca febra. Are 8.200 g.

Noapte buna tuturor.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica
maine plecam la mare, d tot n a adormit, alex e cu indecentu n sus si ma tot cheama....ma duc, va pup pe toate

diana si david 03.12.06

pai de cate ori vrei sa ne faci in ciuda? huh? o data ca pleci la mare, doi la mana ca... asa...
bey, io-s in arsita din tm franta rupta dupa 5 zile singurica, fara posibilitatea de a pleca undeva prea curand din orasul asta stinky, asa ceva n-am mai prestat demult, nici macar de aniversarea casatoriei de acum 2 zile pe care am sarbatorit-o separat si se pare ca nici nu mi se arata prea curand la cat de frant va vani Lulu dupa douajde ore pe avion si aeroporturi ... mai zic?
sper ca se supara si roxanica
editez ca sa zic ca trebuie sa ne pupe sexosu, nu tu...

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

dianocica, era sa uit... ia de aici:
si drum bun

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

e heee...toate sunteti vesele....numai io nu...pai io vorbeam de indecentu ' ala intre [], adica . ... deci nu s a dat, s a luat, cum ar veni... iar de ,,,la ce am patit dupa pastilele alea nenorocite....vise, taica, vise...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Sunt aici, sunt aici!!!! Urechea palnie mi se facu, aud ceva despre sexos?? Mai cum intuiesc eu momentele "picante" , hi, hi!
Noapte buna, fetelor!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

hopa, se incinge noaptea....eu una nu stiu despre ce vorbiti......ca de la '48 incoace...

donia, despre ce alegeri e vorba....ce? cine? cum? ...ce, i-ar l-au dat jos pe Base...ca doar eu o citesc pe dianocica din scoartza in scoartza si nu a pomenit nimic ...ha? ce alegeri?

chinico, in sfarsit ai dezvaluit subtilitatile nick-ului...ca demult tot recapitulez cei 4 ani de limba germana din facultate si nu gaseam ce inseamna, de la ce vine....
ai memorie buna, ce sa zic, in legatura cu boala...cu l era, da lupus, acum a dat in artrita reumatoida...bine ca am facut copil , sanatos, bine mersi, ca de acum in colo ...nu se stie ce va ma fi...mi-au dat unda verde si a fost bine, ca altfel nu as fi avut curaj (daca eram in tara nu il faceam sigur sau era mai mare tevatura...). m-au avertizat ca o sa am un puseu/flare post-partum...ceea ce s-a adeverit numai ca acum nu mai raspunde la cortizon si trec pe imunosupresoare ...ceea ce e naspa rau...numai cand citesc ...in fine. deci s-a cam gatat si cu copiii...nu ma mai risc, ca trebuie sa fiu si sanatoasa sa ii cresc...faceti voi cati mai multi sa compesam
ma rog, ma scuzati ca m-am lungit cu asta (monicabb mersi si tie de intrebare).

kokorina, drum bun si sa mai dai un semn!

dianocica, la mare? la dandusa? spune-i ca o mai asteptam pe la noi...dandusa, te-ai trezit din machiala sau esti cu nasu' in cartea de soferit?

Mergi la inceput