Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 29

nma spune:
 mai sunt si eu pe aici
lia tu zici ca nu stie soacra cand nasri. pai la mine sotul mi-a spus parca saptamana trecuta, nu mai stiu, ca el ,merge cu copilul la mare pe la jumatatea lui august. pai eu atunci trebuie sa nasc. el credea ca nasc luna viitoare. ii explic cum stau lucrurile iar el m-a intrebat ieri daca putem sa mergem la o nunta in 7 iulie sau atunci nasc. daca vede burtica mai mare si ca eu ma misc ca melcu el crede ca gata si nasc. ca sa nu mai spun de prieteni: majoritatea cred ca nasc luna viitoare. nu stiu ce i-a apucat pe toti.
anto acum ma ridic si eu cand scriu mai mult caci e greu din pat. am de lucru la un proiect, dar merge greu caci fac pauze foarte multe.
si caldura asta ne omoara.
ce mai stiti de anya? e bine?
nico
30+ 

21.07.2003
 poze

Ashera spune:
 Ralu, m-am uita si eu pe ecografiile care le am, dar nu gasesc niciunde dimensiune aia. Dar daca dr a zis sa nu-ti faci probleme, inseamna ca nu e grav. Eventual refa eco la un alt ecograf, ca sa fi sigura. 
 Lavi, sunt superbe toate hainutele ptr bb, dar parca cele de fetite sunt si mai dulci 
. Bb2 si la mine vreau sa fie fetita 
.
 31+
 Christian

andicu spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Cu tot riscul am sa papacesc si eu azi un bors de fasole
Andicu treaba aia se vroia un fel de incurajare, ca de-acum la toate ne vine greu sa facem orice, chiar si sa dormim...
Ashera sorry sa aud ca ai insomnii...te inteleg prea bine. Din nefericire nu am ce recomandari sa fac decat sa ai o resursa de filme pe calculator, ca noaptea la televizor programul e slabut rau
Ioana pe cand planuiesti sa te muti? Sau intai BB3?
Luna ai ajuns la job?
Anya gata de marea intalnire?
Contractistelor iata ca a mai trecut o zi in favoarea vostra
Ps. Gura ei de matematica! Eu odiseea asta o vad mai mult sufleteste.
Si lauda-ma gura: le-am scris din memorie pe toate
Simona32+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
Da, Simo, mi-am dat seama! si la mine cam tot aia se vroia!

Andicu
36+
Filip Gabriel  AMR 13 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

andicu spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Neata !
Am trimis si eu piticu afara si iau o pauza inainte de a pleca pe-afara cu neste treburi.quote:
Originally posted by andicu
'Neata burtici si mamici!
la noi in oras e un "take away" restaurant. Cumperi numai pt acasa. Are de toate de la gratare la mancare gatita si salate, super bune! acolo au si fasole iahnie si batuta si nu mai zic...trebuie sa fie si in Bucuresti ceva de genul asta, nu se poate! la noi se numeste " Q's Inn" ;
Unde e restaurantul asta, e pe Mircea cumva?
Andicu dar de ce iti face cezariana la 37 de sapt.?Ai probleme sau pleca dr. in contzed?
Asta noapte m-a indoit o contractie ca nici nu mai puteam sa ma misc, of, of, mai, mai.Si cand ma gandesc ca la Victor nici nu am stiut ce e aia contractie!Urcam si coboram pe scari - io stau la 9- ca sa mi se declanseze si mie ceva si nimic, nimic
Deh, eram mai tanara!!
Ile34 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Ile, o sa am 38 sapt.+ 2 zile, adica o sa fiu in a 39a sapt. E bine, nu e prea devreme! acum am 36 si 2 zile , adica sunt in a37a sapt.
Restaurantul ala e pe Bd. Ferdinand aproape de coltul cu Bd. Tomis, chiar langa Grand ( cand te duci spre Gara).
Andicu
36+
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

andicu spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Andicu, imi place varianta doctorului tau : un laxativ si fara papa, decat clisma (care ma streseaza). Numai ca asta se poate doar daca sti cel putin cu o zi inainte cand nasti.. Daca te apuca durerile cu burta plina de iahnie
ce facem ?
31+
Christian
Pai, naspa!
 da la mine iahnia are efecte si d'alea si d'alea..Hai ca m-am intins ca placinta cu mesajele astea! scuze!

Andicu
36+
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

mamii spune:
 fetelor bagajelu meu vad k se faced o adevarata valiza?! voi aveti 2 bagajele sau cum le.ati inghesuit pe toate?....hmm anyone help?

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by andicu
Da, Simo, mi-am dat seama! si la mine cam tot aia se vroia!ca un fel de completare! da stii cum e, cateodata nu stii sa pui problema pe intelesul tuturor .. (ma refeream la mine.
, ca io am inteles ce-ai zis tu )
Andicu36+
Filip Gabriel
AMR 13 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
Si eu tot la mine ma refeream
Simona
 32+ 
 Matei HishamNu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Simo78 spune:
 Pauzica...schimb capitolul.
Simona 
 32+ 
 Matei Hisham

Simo78 spune:
 Capitol nou
Simona 
 32+ 
 Matei Hisham

( 22 dec 2005)