Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 26

Ioana75 spune:
 Buna dimineata!
Jeni, felicitari fetitei tale, si succes in ciclul gimnazial!
Ashera, bafta la eco. Si eu m-am trezit la 6, imi era prea cald. Mie dr nu mi-a zis nimic de clisma, nu am facut nici la prima cezariana.
Aylin, iesencele, Anto, Otilia
.
Blueiris, esti simpatica
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Ioana75 spune:
 Anto, acum am vazut la ce ora ai postat ultimul mesaj as'noapte. Multumesc pentru informatia cu cei 3 copiii, ia sa vad eu ce joburi sint Belgia
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

mamii spune:
 gud morning evriuan 
.ciocolata cu lapte cineva???
off off mai fetelor k putin mi.a mai ramas
.Ieri am fugit in stanga si in dreapta sa mai adaug restu de probleme la bagaj 
.. si tot am impresia k nu am tot ...oricum ink nu e facut deci bebe tre sa mai stea in burtica 
 siiii poate vrea sa vina de ziua lu tati la sf.lunii 
.am emotzii fetelorrrr

andicu spune:
 'Neata burtici si mamici! 
Valen, ma bucur ca Ines e "fomista" si ca va intelegeti asa bine! 
 felicitari ca ati recuperat asa frumos ! 
 fetele!

quote:
....Si cand nu mai poti si nu mai poti, intra la Aspirante!, fete care ar da orice sa fie in locul nostru...si ai sa te simti privilegiata pentru ce porti in burtica.....Hai, curaj!
Simo , daca-ai sti ce bine-ai zis!!
 Numai eu stiu cum citeam pe-aici cu jind , iar acum inca nu-mi vine sa cred ca sunt aici si nu acolo, dupa atatea incercari si chin...insa fiecare perioada cu bucuriile si supararile ei, asa ca, ne mai plangem si noi un pic, ca asa's gravidele, mai plangacioase si apoi o sa uitam de tot cand ne-om vedea cu comorile in brate, pt ca pe langa fericirea maxima vor veni alte plangeri, si tot asa...
Ghinetz , eu am "implinit" 20 kg!
Jeni, felicitari pt fetita premianta!
 cat despre durerea de dupa vaccin, pune-ti niste gheata acolo, ca se mai potoleste, dar tot dupa 2 zile trece, din pacate. Cu Diazepamul...eu una am dubii; nu as lua ca ma tampeste de cap si nu vad unde-i ajutorul, No-spa e ok. quote:
CONCLUZIA - m-ati terminat cu fasolea. De unde iau eu acum fasole batuta? Va spun sincer ca mi-a venit apa in gura. Ma gandesc numai la asta de cand tot scriu aici. Chiar mi-e foarte pofta. Si ce daca nasti cu iahnie in stomac. Merge cu clisma
Dana,
 , ai dreptate!! sa va dau idei, poate va ajuta : la noi in oras e un "take away" restaurant. Cumperi numai pt acasa. Are de toate de la gratare la mancare gatita si salate, super bune! acolo au si fasole iahnie si batuta si nu mai zic...trebuie sa fie si in Bucuresti ceva de genul asta, nu se poate! la noi se numeste " Q's Inn" ; si daca nu, la Carrefour sau la Real sigur gasiti, am mai vazut si eu. Ashera, mie mi-a zis anestezistul sa iau un laxativ usor sau un supozitor cu o zi inainte, si sa nu mai mananc dupa ora 18.00. Ca ei nu fac clisma, ca nu vor sa streseze pacientele

Blueiris, felicitari pt sapt. 30. Mult a fost, putin a ramas!

Andicu
36+
Filip Gabriel  AMR 13 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

Blueiris spune:
 Buna dimineata, fetelor!
Si pe mine ma streseaza putin treaba cu clisma, mai ales ca am inteles de la toate cunostintele mele ca la Polizu se face imediat ce ajungi, pana sa te duca in sala de travaliu. Doua din prietenele mele care au nascut acolo mi-au povestit ca fix in ziua dinainte si in ziua respectiva au mancat ca "spartele", de au crezut ca si-au nenorocit stomacul cu mancare si de-aia au durerile alea...cand colo, ele aveau contractii. Nu-mi dau seama daca din momentul in care ni se rupe apa am avea timp sa facem noi acasa o clisma, pe langa "depanushatul" de urgenta. Cred ca as fi mai linistita daca mi-as face-o cu mana mea, in baia mea, in microbii mei. 
. aaa, si trebuie sa-mi ramana timp sa ma si feshtelesc pe fata putin. vreau sa plec frumoasa de acasa, asa ca valen. Cred ca vreau prea multe, nu?
V-am pupat
Blueiris
 30+ Alexandra
AMR 10 saptamani

ralucapio spune:
 Neatza,
Asa cum v-am promis revin cu informatii despre noi. deoarece marti la ecografia de trim 3 nenea doftorul mi-a descoperit o problema la bebe nu am rezistat tentatiei de a mai verifica si la alt medic daca chiar asa este si din pacate chiar avem o mica problema. In urma masuratorilor s-a vazut ca dimensiunea "cisterna magna" este 9.4 si se pare ca este destul de mare pentru varsta de 28 de saptamani. a mai avut cineva dimensiunile astea? Helppppppppppp
Mersik
 28 si .... 

ralucapio spune:
 si am uitat sa va mai spun ca eu am luat numai ...8kg pana acum 
, dar mai avem destul timp.
 28 si .... 

mamii spune:
 ralucapio scz dar ce e aia k am dat si search p gugal si nu gasesc nimic...
p.s eu am luat 20:(

ralucapio spune:
 cred ca am ramas numai noi doua pe forum ....
deci "cisterna magna" este o formatiune (ca un rezervor) in spatele creierului unde se acumuleaza lichidul cefalorahidian (cred ca asa ii zice ca nu mai intelegeam nimik din ce imi explicau doctorii) care circula prin creier si care in momentul in care se mareste datorita unor obstructii sau alte cause creaza o presiune asupra creierului. Iti dai seama ca toata lumea , inclusiv d-na Anya20, mi-a spus sa ma calmez si sa nu ma mai gandesc la cai verzi ca nu am de ce sa ma sperii dar stii cum e .......... trebuie sa intreb, nu???
daca nu am explicat corect rog o mamica mai experimentata sa o ajute pe mamii cu o explicatie mai la obiect.
pup
 28 si ....