Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
Ashera spune:
Mada, ce tare esti.
Nici mie nu imi place deloc cum arat. Nu ma simt frumoasa deloc, mai degraba ca un elefantel decat ca o femeie. Sper ca dupa nastere (si dupa slabire) sa revin la sentimente mai bune fata de mine.
Simo, ma bucur sincer ptr tine. Inseamna ca ptr tine e adevarata zicala ca "sarcina e cea mai frumoasa perioada din viata unei femei". 
31+
Christian
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Simo78si de la noi.
Mada sincer eu niciodata nu m-a simtit atata de frumosa ca acum...poate doar mireasa
Simona32+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
Simo tot respectul! La mine-i vice-versa !!!!

MADA
29+, cu
EmilyNoi doi+1
ralucapio spune:
Buna dimineata mai pe la 12 si de la noi,
In primul rand am niste nervi cat Gara de Nord, am scris si eu un mesaj frumos si cand sa-i dau "trimite" a cazut netul ..si surpriza ...mi s-a sters 

Asa ca ... Alina iti tinem pumnii si speram ca micuta domnisoara sa mai stea ceva vreme acolo la caldurica.
Sa va mai povestesc si despre noi..am fost marti la doftor si ne-a facut ecografia morfologica de trimestrul 3. Concluzia ...bebe e tot baiat
, are 1.200g +/- 160g, este foarte agitat. Si cum trebuia sa apara si o bubita binenteles ca avem o mica problema pe care nu v-o spunem inca, deoarece mai asteptam rezultatul unei alte ecografii pe care o sa o facem astazi si daca e va povestim maine. Oricum sunt mai linistita dupa ce am vorbit si cu o mamica fffff fff priceputa de la noi de pe forum (mamii de "A-uri", careia vreau sa-i multumesc
).
Si mai am o intrebare .... eu nasc ultima 
.... raman singura pe forum sau stati cu mine???????
Va pup
28 si .... 
mychydutza spune:
olgutza examen auto? uau ce curajoasa esti? iti urez bafta maxima! oricum cand o sa te vada polititsu asa rubiconda sigur o sa fie mai indulgent. totul e sa nu dai peste vreo femeie politist ca alea sunt ale draqu'. oricum eu iti urez bafta multa!
+31 cu bebe baiat
mihaela
poze
liadorian spune:
Mada, paradoxul meu e urmatorul: inainte de aceste 14 kile in plus ma simteam asa, destul de "implinita" ca sa mai dau jos vreo 2 kilograme - cert e ca nu eram niciodata multumita de mine. (Dar cine e, la urma urmei?) Acuma, cand vad foto de vara trecuta mi se pare ca eram asa de slaaaaaba!
In schimb acum ma plac mult mai tare pe mine insami, ma simt in sfarsit mai bine in corpul meu, desi-s o dolofana, desi merg ca un pinguin (cand merg, iesitul la doctor e pentru noi sarbatoare!
)... Oricum insa am e gand sa slabesc la loc, dupa ce de dezumfla burtica!![]()
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by ralucapio
Buna dimineata mai pe la 12 si de la noi,
Si mai am o intrebare .... eu nasc ultima.... raman singura pe forum sau stati cu mine???????
28 si ....
Ralu stai linistita ca nu esti singura care este la coada listei

MADA
29+, cu
EmilyNoi doi+1
andreea c spune:
Olguttza parca tu ziceai ca te "depanushezi" cu crema epilatoare, nu? Cum e, adica e mai bine decat cu lama, mai usor? Creste mai greu parul? Eu pana acum m-am facut cu epilatorul, dar nu de tot si nici nu am de gand sa incerc cu el ca oricum doare ca
. Nu stiu cu ce sa ma fac si cand. Parca nu as vrea chiar de acum ca ma gandesc ca nu tine prea mult si cu cat o fac mai rar cu atat mai bine ca nu se ingroasa prea mult firul.
Fetelor voi cum procedati? 
Andreea
saptamana 37
Radu Stefan
AMR 3 SAPTAMANI si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
liadorian spune:
Ralucapio, cum o sa te lasam aici singura?! Nu ne mutam nici una dintre noi la scutece pana nu nastem toate, nu asa ne fuse intelegerea?
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!
madabout2003 spune:
Lia culmea e ca eu chiar slabisem inaite sa raman gravida!! Can am venit in Franta acum 2 ani pusesem pe mine vreo 10 kile asa..rapid! Si am reusit sa scad la "greutatea mea ideala" 65!! Acum dupa n-spe kile s-a dus naibi efortul meu de vreo 6 luni 
!! trebui sa reincep de la 0 dupa nastere
!
MADA
29+, cu
Emily
Noi doi+1

si de la noi.