Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)
Raspunsuri - Pagina 10
RGE spune:
eu tocmai am aflat despre o tipa care a pierdut sarcina in luna a sasea ..de ce nu pot sta si eu linistita ???...m-am saturat..cand ti-e lumea mai draga trebuie sa afli tot felul de vesti..
cine stie sa-mi explice si mie cum e cu cordonul ombilicar si de ce multi bebei se sufoca cu el??,,,care ar fi cauza..poate fi prevenit??
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
darleena spune:
Roxana imi pare rau dar nimeni nu poate garanta ca dupa primul trimestru va fi totul ok.
BB se misca acolo prin burtik si datorita acestor miscari se mai intampla sa i se infasoare cordonul.
Nu stiu daca se poate preveni, nu cred ca ai cum.
19+ ???
Pana vine bubu
poze bubu mic
pet.cost2005 spune:
Ciao, burtici !!!!
Suntem si noi pe-aici ... suntem bine .. nu am noutati. Abia pe 2 iulie fac eco morfologica si atunci voi veni cu vesti noi. Pana atunci, cald, soare si rutina cotidiana ..
bb - iti sta bine cu noul look ... distractie placuta in concediu.
stefania - nu ma supar pt. intrebari ... sunt bine. Va citesc, sunt prin preajma, dar nu am noutati de aia nu prea am mai scris ...
Mai revin ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
RGE spune:
DARLEENA...daca ai sti cat de mult ma linistisem in ultimul timp..nici mie nu-mi venea sa cred....trabuia sa-mi "spulbere" ceva linistea...acum cu cat stau mai mult si ma gandesc cu atat imi dau seama ca de fapt 9 luni inseamna 40 de saptamani de stress..40x7=280 de zile de frica ..si nu pot face nimic..absolut nimic..decat sa ma rog si sa sper...Doamne dar cand aud astfel de vesti si mai ales cand se intampla in luna mare..imi vine sa urlu..nu mi se pare corect..normal...Doamne ajuta pentru noi toate sa fie bine....
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
darleena spune:
Fetelor eu va bat ce-aveti?
Credeti ca daca doamne fereste e sa se intample ceva nu se intampla oricum?
Cred ca majoritatea din fetele de aici au facut mai mult decat necesar in sarcina pe care o avem (si aici ma refer la investigatii, ecografii, precautii) asa ca mai mult nu stiu daca putem face?
De ce sa nu ne bucuram de sarcina, cand nu sunt motive sa ne ingrijoram?
Chiar asa sa fim ca in povestea cu drobul de sare de deasupra capului????
Hai ca ma'nervati!!!
19+ ???
Pana vine bubu
poze bubu mic
RGE spune:
..scuzati-ma fetelor.....stiu ca v-am suparat dar simteam nevoia sa vb cu cineva..
...pentru noi o sa fie bine..trebuie sa fie bine pt ca suntem niste luptatoare !!!!!!!!!......va pup pe toate..si sa nu uitam ca Doamne Doamne ne vegheaza..da??
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
irina_stef spune:
buna fetele mele dragi!DOAMNE intr-adevar de acum te astepti sa fi trecut ce e mai rau,dar uite ca se intampla si neplaceri asa de mari si iar de dau peste cap cand auzim si asa este,cred ca toate ne-am dorit bbii astia si am facut tot posibilul sa fie bine,si nu ne ramane decat sa facem in continuare acelasi lucru si sa ne rugam sa fie bine.eu una recunosc ca sunt foarte panicata si asa am fost de la inceputul sarcinii,si cel putin o data pe saptamana ma gandesc la sarcina oprita din ev,mai ales ca la mine sunt doi si sarcina multipla e mai cu risc,in fiecare dimineata imi verific sanii sa vad daca mai ma dor si tot asa.dar fetelor nu mai avem chiar asa de mult si ne vom tine puiutii sanatosi in brate si atunci vom uita de toate temerile ce le-am avut pe toata sarcina si o sa fie bine.va pup
19+ cu si unsurpriza
-IRINA-
dany26 spune:
Of RGE sa stii ca si pe mine m-ai speriat cu chestia aia cu 6 luni....offff.....si eu simt exact ca tine.....ma sperii cam repede....Bietii bebei ce neajutorati sunt si in burtica si ..afara ....mai ales pana incepr sa manance singuri si sa vorbeasca...
De ex mie in sfarsit a inceput sa imi creasca burtica....si parca am mai multe emotii gandindu-ma la sufletelul care il am acolo si creste asa repede .....Am inceput chiar sa am vise ciudate....uratzele....despre nastere...
16+ ANDREI