CRIMA DE ONOARE-stiti ca exista?
Raspunsuri - Pagina 31
![](images/user_woman.png)
maryam spune:
Nu este suficient ca pe baza unor simple marturii sa fie omorat cineva!!!
Dc asta s-a intamplat este NEISLAMIC TOTAL!!!
Poate ca inca pc-ul celui care trebuia sa vorb despre conditii este pe search, de aceea am sa spun ca ptr ca o pers sa poata fi acuzata de adulter trebuie ca 4 martori sa vada ACTUL IN SINE, IN ACELASI TIMP EI SA FIE OAMENI A CAROR MARTURIE SA POATA FI LUATA IN CONSIDERATIE. Si ar mai fi de spus, dar banuiesc ca siderat, oripilat si cu o anume ingutare a nervului optic oricum nu conteaza.
Adica dc cineva vine si spune ca a vazut-o pe marghioala ca s-a dus cu vecinul ei si a pacatuit si 2000 de tampiti asista cu urale in transa la omorarea cuiva, aceasta este o crima!
Si in Coran scrie ca cel ce ucide un suflet nevinovat este ca si cum ar ucide toata omenirea...si cel care lasa in viata un suflet este ca si cum ar lasa in viata toti oamenii.
Exercitiile mele de imaginatie nu pot merge pana acolo incat sa imi imaginez lasamah ALLAH unul dintre copiii mei prostituandu-se! Las locul cu monstruozitatea, magaria si celelalte epitete pe care le posed cf imaginii pe care am capatat-o aici, celor care pot sa o faca.
"Vizionare placuta!" Si somn usor, este o problema de perceptie, se pare ca este asa, un fel de sindrom in grup...nu incearca nimeni sa va convinga de nimic, noi vrem doar sa va aratam ca judecati gresit, in necunostinta de cauza, fara sa invatati de la sursa, preluati niste secvente, clipuri, idei, lucruri care nu au nimic de a face cu dogma si le transpuneti intr-o poza spunand ca asta este ISLAMUL in timp ce voi nu ati citit macar o data in vietile voastre in ar, rom, chineza sau in ce limba ati intelege CORANUL...NU ATI STUDIAT, NU STUDIATI, VA LIMITATI DE A DA COPY/PASTE LA NISTE LINKURI SI SPUNETI IA UITE MAI CE SCRIE LA AIA ACOLO SA FACA!!!
CA SI CUM DC IN RO TATII TRAIESC CU FETELE, FETELE CU FRATII, MAMELE CU VECINII SI COPII VECINILOR LE FILMEAZA SI CASTIGA PAINEA ZILNICA, FETELE DE 13 ANI FAC COADA LA AVORTURI, ROMANCELE SE PROSTITUEAZA, ISI ARUNCA COPIII LA PUBELE, ar insemna ca natia romana este una ce ar trebui exterminata sau ca e de vina ortodoxismul ptr asta.
Si ar mai fi ceva...
Si nu te mai intoarce...nu mai poti sa o dregi prin explicatii de tot felul.E clar,asa gandesti tu.Sa te intreb, de unde ti se trage?Dar cred ca nu mai are rost....se stie deja.
Chiar si un zombi are dreptul la replica nu? Ai ajuns tu singura la concluzia ca vreau sa DREG ceva sau ti-a spus cineva???????
Si de unde mi-se trage...?
Nu pot sa nu ma uit la postarile astea...de jos in sus,fireste,ca doar nu pot pretinde ca as avea capacitatea, intelectul, cultura, educatia, libertatea gandirii, dotarea intelectuala, si sa ma rog sa ma lumineze asa cum e urarea ASA CUM M-A LUMINAT SI PANA ACUM!!! Multumesc.
De aceea va spun tuturor celor care mi-ati facut deja portretul robot :
"Asteptati si vom astepta si noi si vom vedea care dintre noi a fost mai bine calauzit"
"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Clover spune:
maryam, ce gasca ar trebui sa fiu ca sa comit adulter si sa ma prinda in flagrant delict 4 persoane simultan? Adica o intalnire hai sa zicem ca dureaza o ora, usile se inchid, draperiile se trag, hai sa fim seriosi unde te vad 4 oameni in timp ce prestezi ca doar nu te duci in piata publica?
Cred ca in acelasi timp ca esti de acord cu noi ca tu respecti traditia islamica, si anume ca adulterul dovedit cu 4 indivizi e pedepsit si nu crima. Intrebarea mea este: cati barbati au terminat-o la fel? Si daca imi spui mie ca nici un barbat musulman nu e vinovat de adulter ma apuc si rumeg iarba o saptamana de acum incolo...
Si inca o observatie: oricat ador culoarea verde si cred ca se vede si designul mesajelor mele, un text intreg cu verde e greu de urmarit. Poate consideri un fundal negru ca sa pot sa citesc si eu fara efort tot ce scrii. De asemenea nu e nevoie de fonturi de marimi diferite din aceeasi consideratie. Prea multe elemente obosesc ochiul.
Domnule ache, e adevarat ca pe aici spiritele s-au incins si nu toate exprimarile sunt pline de sa zicem evlavie crestina. Dar cand simti ca te lupti cu morile de vant te apuca la un moment dat o disperare crunta cand vezi ca nu exista baze de dialog. Pentru apostrofari ca la scoala avem moderatori, ei stabilesc cine a intrecut limita ca sa fie penalizat.
Eu una nu vad nici un motiv pentru care as considera ca sa fiu de acord cu omorarea unei rude de sex feminin. Absolut nici unul. O vorba romaneasca spune "sangele apa nu se face" si trebuie sa luati in considerare ca va loviti de aceasta mentalitate. Noi nu vom putea pricepe niciodata justificarea acestor unor crime barbare in sistemul nostru de valori. Justificarea ca nu toate crimele se produc in islam e hilara. Majoritatea sunt in familii musulmane si majoritatea conteaza intotdeauna.
Mai concret ce v-ati dori de la noi? Sa spunem, vai ce cultura frumoasa unde fidelitatea e la mare pret?
Keep the promises you make to yourself.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by adusca
pe undeva inteleg de ce un om crescut intr-un anumit mediu, inoculat cu anumite pricipii poate "gandi" (ma rog, a gandi e mult spus) la un anumit moment atat de eronat, insa pe mine ma uimeste (si raman oripilata si siderata) cum anumite persoane formate intr-o societate deschisa, laica, unde drepturile omului, respectiv a femeii sunt respectate, poate gasi scuze la asemenea atrocitati, si sa mai incerce si pe noi sa ne convinga.quote:
Crima de onoare este un act in care x e ucis de y ptr a isi salva reputatia cf gandirii lui.
Adulterinul e pedepsit nu de nevasta, nici de sot,nici de socrii sau vecini ci DOAR DACA SE DOVEDESTE CA A COMIS ADULTER DE CATRE UN TRIBUNAL intrunit si care a judecat cauza cf sharya.
Sincer, e chiar asa de greu de priceput...???
Si chiar sunt conditii fffffff importante premergatoare...
zi-ne si noua ce conditii premergatoare importante a putut sa indeplineasca asta:
http://youtube.com/watch?v=dIZJNrc8sKw&mode=related&search=
pt ca e greu de priceput, pt mine e chiar imposibil.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Cuuuuum? Adica daca o femeie e prinsa "in flagrant delict" de adulter si un "tribunal" o judeca, este scuzabi sau acceptabil sau OK sa fie omorata cu pietreee???? Nu pot sa cred!
De fapt cred ca e normal sa gandeasca asa persoanele convertite. E o tehnica de supravietuire. Esti in mijlocul lor, ca sa poti supravietui TREBUIE sa incepi sa gandesti ca ei, daca nu poti, sa faci bine sa te straduiesti mai mult sa te autoconvingi ca o femeie adultera merita omorata, ca altfel cine stie ce mai patesti chiar tu
![](alcool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_80/mihaela_80.jpg)
mihaela_80 spune:
Sa simplificam. Din cate vad eu, sufletul crestin se defineste prin iubire si cautarea ei, cel musulman prin ascultare iar cel budist, prin implinirea datoriei.Sunteti de acord?
De aceea pentru un crestin adulterul e scuzabil, pt ca poate fi asociat cu iubirea si cautarea ei, cu pasiunea necontrolata, cu lipsa dragostei de acasa, pentru un budist nu prezinta asa mare importanta, atata timp cat omul isi indeplineste in continuare sarcinile, iar pentru un musulman e problema de viata si moarte.