Spiridusi de ian-feb 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Moni sa ne zici dupa ce cumperi planta mancatoare de muste cum e atmosfera in birou.
Anasol mersi de link. Bine ca e ok Dav. Si eu stiu ca CA nu se da vara, doar e soare.
March nu am auzit de marca asta de carucior.
Pai tu faci ditamai santierul. termina aia pana nasti? eu nu prea cred....
e bine ca fatada blocului e intacta si nu am stropit nici balcoanele de sub noi.
voi repeta figura in weekend.
mai am de aspirat livingul...dar am o lene frate....
fug, e musai sa termin pana merg dupa pici.
la 18.30, cica tre sa fim la pol. sa ne pozam pt. buletin. ar fi bine, ca m-am saturat de cat ne-a amanat ba ala, ba noi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ursoaica spune:
Moni dar vezi sa o intrebi pe vanzatoare daca planta consuma si muste de kk daca zici ca vin de la cai ...
Fetelor o rugaminte, care aveti scaune "Scaun auto Key 1 Cannes sau Puzzle" trimiteti-mi si mie pe mail foile cu instructiunile de prindere a scaunului de bancheta masinii, asta daca vreti si daca puteti. Sau macar o descriere scrisa a sistemului deprindere cu centurile masinii.
March mami dar de ce nu ai trecut-o pe lapte de vaca? Cat despre firma aceea nu stiu nimic.
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
IOI GIO AM CREZUT CA FUGI LA POLU' (SUD SAU NORD) asta in prima clipa ...
Sefu' a zis ca e interesanta idea cu planta,dar ca exista si ceva aparat ce se baga in priza si atrage insectele,costa vreo 50 Ron da ' imi cumpara Da' io o sa ma uit si dupa planta carnivore,l-as ruga pe fratelo sa se uite,ca merge des la Selgros ,da' ala are simtul ridicolului prea dezvoltat si nu-l vad cerand "doamna vreau o floare care papa muste"
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.
NU TE POT RANI CU ADEVARAT DECAT CEI PE CARE II IUBESTI
Ursoaica spune:
Moni!!!!!!!!!! Pai seful tau nu te iubeste deloc!!!!!! Pai cum adica sa iti cumpere "aparat care atrage mustele"? Pai nu aveti destule muste ? Vrea mai multe??????????
anasol spune:
ursu-
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
URSU buna logica ,las' ca il pun la el in birou
Ana_m spune:
Moni , uite aici, de manine vine la ofert ala noi planta din asta mancatoare de insetela 5e. Ti-o trimit prin curierat http://www.lidl.es/es/home.nsf/pages/c.o.20070614.p.Planta_comemosquitos.ar1
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA mai bine adu-o personal,ai zis ca mai trageti o tura in Ro vara asta parca!
Ursoaica spune:
Ana nu se vede pt ca situl are ofertele codate. Am crezut ca numai Metro sunt idioti dar vad ca si altii sunt.
marchplayer spune:
Ursulina ma bucur ca mai scrii. o sa ma uit la filmuletele cu raisa cand le pui. Imi pare rau dar nu am scaun de masina de care zici tu, noi avem un Vector de la Chicco. Dar nu se prind toate scaunele cam la fel?? Carucioare marca aia am mai vazut la Barza.
Chiar asa Moni, sunt niste aparate care prind muste cu ultrasunete.
Giova, ce figura repeti in We? Versi iara 60L apa pe balcon?? Zici tu ca nu termin?? Hmm, bat muncitorii cu biciul daca trebuie, eu vreau ca in urmatoarele 2 saptamani sa fie gata. Deja se face izolatia pe exterior si apoi se baga la interior sa placheze rigipsul...sapa, gresie, faianta, cam multe!
Ana nu-i ma mare 20 m, parca ar mai trebui ceva la cate vreau sa bag acolo
Ioana s-a sculat, a dormit doar 45 de minute. Dar nici nu ma mir la cata galagie este pe afara. Poate mai baga un somnic pe la 4.
daniela33w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete